• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi pozitif

selin_97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2024
26
3
1
27
Merhaba kızlar az önce 3 tane erken gebelik yaptım 3 ünde de pozitif acile gittim kanda negatif çıktı 1.20 sizce yükselme olur mu üzüntüden ağladım yükselen varsa söylesin 😢
047D55D3-1599-469B-96A3-AE1CF287473F.jpeg

Yada çatlatma iğnesi felan yada bebek tedavisi felan uygulandımı onlarda da sonuç pozitif çıkabiliyor evdeki testlerde

Çok ilginç çok net çıkmış erken gebelik testin çizginiz başka yerde kan vermenizi tavsiye ederim
Bende ilk testime inanmadım daha önce bunu yaşamıştım çünkü 2. Ye yaptım 2 çizgi 3. Yaptım 2 çizgi sonra kan verdim negatif çıktı heveslenmemek için sevinmedim sonra sonucu görünce istemsizce ağladım 3 üde pozitif çıkınca belki mi dedim
32a4ae0f-9980-4a01-9e85-e85e7558ba61.jpeg

Yada çatlatma iğnesi felan yada bebek tedavisi felan uygulandımı onlarda da sonuç pozitif çıkabiliyor evdeki testle polikistikoverim folik asit kullanıyorum

Yada çatlatma iğnesi felan yada bebek tedavisi felan uygulandımı onlarda da sonuç pozitif çıkabiliyor evdeki testlerde
Polikistikoverim sadece folik asit kullanıyorum 😢

Folik asit sonucu pozitif olarak etkilemez. Onun dışında pcosla alakalı birşey kullanıyorsanız gebe kalmış olabilirsiniz ama kanda çıkardı. Sizin yerinizde olsam kan tahlilini tekrarlardım sıkmayın canınızı
Teşekkür ederim biraz daha bekleyip tekrardan kan vereceğim inşallah isteyen herkese nasip olur ❤️

Merhaba kızlar az önce 3 tane erken gebelik yaptım 3 ünde de pozitif acile gittim kanda negatif çıktı 1.20 sizce yükselme olur mu üzüntüden ağladım yükselen varsa söylesin 😢Eki Görüntüle 3437693
Bende aynı şeyi yaşadım bu gün testte silik çizgi gittim kan verdim 2 den küçük çıktı

Hayırlısı olsun üzülmeyin bende de pkos var 2 aydır düşünüyoruz ama sanki hiç olmayacakmış hayalmiş gibi geliyor :KK43:
Bende pcosum sakın umudunu kaybetme benim arkadaşımda pcostu ama oldu şuan oğlu 2 yaşında dikkatli beslenmemiz gerekiyor takviyeci gıda verdi doktorum folik asit kullanıyorum rabbim inşallah hepimize nasip etsin 😞

Bir ebenin günlüğü diye bi sayfa var ben ona yazdım oda folik asit kullan dedi bende bilemedim bide pkos için inolac diye bi takviyesi var bana onu da kullan dedi. Arkadaşın nasıl hamile kalmıştı canım
arkadaşıma sorarım dönüş yaparım olur mu test sonucum negatif çıktı şu testlere keşke el atsalar yanlış gösterip heves ettiriyorlar 😢

Back