Erken gebelik testi yanılta bilir ve ilk 10 dakikada çıkan testler geçerlidir emin olmak isterseniz kaset test yapınMerhaba yeni evli olduğum ve ne olduğunu anlamadığım için buraya yazıyorum 4 ocakta bi sebepten dolayı röntgen çekilmem gerekiyordu sabah 7 gibi ilk idrarımla gitmeden erken gebelik testi yaptım daha sonra ilk defa yaptığım için 10 sn içinde gözükmeyince testi attım doktora gittim eve geldim teste baktığım da test çift çizgiydi inanamadım ikinci kez test yaptım o Silikti ertesi gün kan verdim o günde test yaptım ama daha da silikti kan testi 3.98 çıktı yaptığım 3 testin markası da birbirinden farklı regl günümden bir gün önce adet oldum şuan daha önce böyle bişey yaşan oldu mu yardımcı olur musunuz?
Erken gebelik testi yanılta bilir ve ilk 10 dakikada çıkan testler geçerlidir emin olmak isterseniz kaset test yapın
O kadar bilgim yok canim içini rahatlakmak için bir daha kaset test yapabilirsinTeşekkür ederim yanıtınız içindaha önce kaset test yaptım ama hiç böyle birşey yaşamadım regl oldum kimyasal gebelik mi diye düşündüm ama oda 1 hafta adet geçikmesiyle anlaşılıyormuş ben günümden önce oldum
Teşekkür ederim öyle yapayımO kadar bilgim yok canim içini rahatlakmak için bir daha kaset test yapabilirsin
Merhaba umarım görürsünüz yazdığımıErken gebelik testi yanılta bilir ve ilk 10 dakikada çıkan testler geçerlidir emin olmak isterseniz kaset test yapın
Merhaba normal kaset testleri oluyor onlardan yapmanız gerekiyor ama test için adet gecikmesini bekleyin benimde ilk denememdi ama adet gecikmesinin 6.gunu pozitif çıktı ondan önce yaptıklarım negatifti birde belirtiniz var mıMerhaba umarım görürsünüz yazdığımıBen bu ay ilk defa bebek deneyecektim şuan yumurtlamadan 10 11 gün geçti. Belirtim yok olmayabilir ama heyecan işte eğer test yapmak istersem çıkar mı sizce varsa görünür mü? Bı de yaptığım test özel bı test mi olmalı erken bakmak için ayrı test mi var bilginiz varsa yardımcı olur musunuz
Belirtim falan yok ben pcosluyum adetim gelsin düzgün diye civan percemi içiyorum adetten bı kac önce o yüzden sordum aslında hani eğer olmamışsa civan percemini içeyim de güzel adet göreyim yeniden deneriz falan diye napsam bilemedim şimdi.Merhaba normal kaset testleri oluyor onlardan yapmanız gerekiyor ama test için adet gecikmesini bekleyin benimde ilk denememdi ama adet gecikmesinin 6.gunu pozitif çıktı ondan önce yaptıklarım negatifti birde belirtiniz var mı
Emin olmak için kan testi yaptirabilirsin onda cikabilirBelirtim falan yok ben pcosluyum adetim gelsin düzgün diye civan percemi içiyorum adetten bı kac önce o yüzden sordum aslında hani eğer olmamışsa civan percemini içeyim de güzel adet göreyim yeniden deneriz falan diye napsam bilemedim şimdi.
Emin olmak için kan testi yaptirabilirsin onda cikabilir
Peki size şey sorsam bı de deneme sürecinde tahmini yumurtlama gününden sonra beklemeli miyiz yoksa olabildiğince denenmeye devam mı edilmeli bu ay ovulasyon testi falan kullanmadım takvime göre tahmini yumurtlama günü hesapladım. Nasıl daha sağlıklı olur acabaEmin olmak için kan testi yaptirabilirsin onda cikabilir
Adet olucagim güne kadar denemistik yumurtlama günü kalmışım sizde adet olana kadar devam edebilirsinizPeki size şey sorsam bı de deneme sürecinde tahmini yumurtlama gününden sonra beklemeli miyiz yoksa olabildiğince denenmeye devam mı edilmeli bu ay ovulasyon testi falan kullanmadım takvime göre tahmini yumurtlama günü hesapladım. Nasıl daha sağlıklı olur acaba
Teşekkür ederim çok sağolun cevaplarınız içinAdet olucagim güne kadar denemistik yumurtlama günü kalmışım sizde adet olana kadar devam edebilirsiniz
Rica ederimTeşekkür ederim çok sağolun cevaplarınız için
Bende tam Bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla daha çok yeni olduğu için silik çizgi çıkabiliyormuş kan testi yaptır istersen canımBenim de reglime 4 gun var erken gebelik de incecik cizgi var ama foto ekleyemiyorum yardimci olur musunuz dosya ekle kismindan seciyorum ama yuklenmiyor
Benim de reglime 4 gun var erken gebelik de incecik cizgi var ama foto ekleyemiyorum yardimci olur musunuz dosya ekle kismindan seciyorum ama yuklenmiyor