Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım 13 gun oldu dımı ıgne vurulalıKızlar merhaba,hemen konuya giriyorum 9 Nisanda çatlatma iğnesi vuruldum adetime 3 4 gün var erken gebelik testi aldım az önce sonuç bu,hamile miyim??Eki Görüntüle 3053381
EVet 9.gün normal test yapmıştım yalancı poztf vardı 10.gün 11.gün yoktu negatife dönmüştü,bugün erken gebelik testi aldım sonuc bu,umutlanmak istemiyorum da 2 senelik evliyim,pkoluyum,polipim var hiç gebeliğim olmamıştı,şuan için 1 haftadr çok sık idrara çıkıyorum ve bikaçgümdür bel ve göğsüm agrıyor.canım 13 gun oldu dımı ıgne vurulalı
bnce gebelık var.
ya senı cok ıyı anlıyorum bende uzun zamandır beklıuyorum 2sene 8 ay.EVet 9.gün normal test yapmıştım yalancı poztf vardı 10.gün 11.gün yoktu negatife dönmüştü,bugün erken gebelik testi aldım sonuc bu,umutlanmak istemiyorum da 2 senelik evliyim,pkoluyum,polipim var hiç gebeliğim olmamıştı,şuan için 1 haftadr çok sık idrara çıkıyorum ve bikaçgümdür bel ve göğsüm agrıyor.
Bugün kan vericem bekleyebileceğimi hiç sanmıyoruminşallah vardır inşallah sen de tez zamanda kalırsın,rabbim hepimize nasip etsin şu mubarek günlerde inşallah.ya senı cok ıyı anlıyorum bende uzun zamandır beklıuyorum 2sene 8 ay.
yarın test yap yıne bnce sonra kan ver canım.
negatıfı fe gormussun demekkı bıseyler var
belırtın de var.
ınsallaaahhh kuzum yaaa,Bugün kan vericem bekleyebileceğimi hiç sanmıyoruminşallah vardır inşallah sen de tez zamanda kalırsın,rabbim hepimize nasip etsin şu mubarek günlerde inşallah.
21,73 cıktı sonucum dr iki gün sonra bakalım yukselıyomu dedi hemen umutlanmayalım dediınsallaaahhh kuzum yaaa,
ay haber ver mutlaka bana daa
amınnn canımmm
inşallaaahhh saglıkla devam eder canımm benım,21,73 cıktı sonucum dr iki gün sonra bakalım yukselıyomu dedi hemen umutlanmayalım dedi
Ara sıra oldu evet ama ağrı gibi değil de batma gibi hafif hafif yokluyor gibiydi.Çatlatma iğnesini vurulalı 2 gün oldu ama aralıklı kasık ağırlarım var sizde de olmuşmuydu böyle belirtiler
Sürekliliği olan bi ağrı değil yani benimki sürekli iki düşük yaptım Buda öyle sonuçlanır diye korkuyorum sizin olumlu mu sonuçlandıAra sıra oldu evet ama ağrı gibi değil de batma gibi hafif hafif yokluyor gibiydi.
İyi düşünün,ben çok dua ettim hala ediyorum,her şeyin vakti var biz ne kadar istesek de 2yıldır ben hiç hamile kalmadım,pkoluyum ve polipim var şubat ayında hsg çekilmiştim.Dünkü değerim 66dı yarın tekrar bakıcaz.Ama hala tam anlamıyla sevinmiyorum hep bir temkinle gidiyorum.Ama çok dua ediyorum Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsinSürekliliği olan bi ağrı değil yani benimki sürekli iki düşük yaptım Buda öyle sonuçlanır diye korkuyorum sizin olumlu mu sonuçlandı
Amin inşallah iyi haberler alırızİyi düşünün,ben çok dua ettim hala ediyorum,her şeyin vakti var biz ne kadar istesek de 2yıldır ben hiç hamile kalmadım,pkoluyum ve polipim var şubat ayında hsg çekilmiştim.Dünkü değerim 66dı yarın tekrar bakıcaz.Ama hala tam anlamıyla sevinmiyorum hep bir temkinle gidiyorum.Ama çok dua ediyorum Rabbim isteyen herkese tez vakitte nasip etsin
Amim inşallahAmin inşallah iyi haberler alırız
Hayırlı olsun inşallah daha iyi olcak21,73 cıktı sonucum dr iki gün sonra bakalım yukselıyomu dedi hemen umutlanmayalım dedi
Merhaba ne oldu sonucunuz merak ediyorum benimde 11. Günü 44 cıktı değerimAmim inşallah
Merhaba,5+6 keseyi gördük bu hafta haftaya da kalp atışı için çağırdı.Merhaba ne oldu sonucunuz merak ediyorum benimde 11. Günü 44 cıktı değerim
Benimde pozitif 6. Hafta dayız keseyi görmüştük 4 gün sonra kalp atısına gitcez inşallah hayırlı olsun bebeğinizMerhaba,5+6 keseyi gördük bu hafta haftaya da kalp atışı için çağırdı.