Merhabalar adetime 6 gğn kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama bütün belirtiler var sırt ağrısı karnımı tezgaha dayadığımda acıyor kasıklarım ağrıyor kan testi ne zman yapmalıyım 5 gün var adetime bekliyim mi sizce bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı acaba
Aynısını bende yaptım dün sanırım aynı zamanda adet günümüz benmde ağrılarım bu şekilde ama adette olabilirim bilmiyorum o yüzden takmıyorum bekle az kalmış zaten sabır et bacım
Aynısını bende yaptım dün sanırım aynı zamanda adet günümüz benmde ağrılarım bu şekilde ama adette olabilirim bilmiyorum o yüzden takmıyorum bekle az kalmış zaten sabır et bacım
Merhabalar adetime 6 gğn kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama bütün belirtiler var sırt ağrısı karnımı tezgaha dayadığımda acıyor kasıklarım ağrıyor kan testi ne zman yapmalıyım 5 gün var adetime bekliyim mi sizce bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı acaba
Canım 8 gün geçti test yaptım negatif çıktı ama 12.gün kanda çıktı bu seferde kimyasal gebelik geçirdim adet kanı sandım klomen için dr a gitmiştim geçmiş olsun inşaAllah istediğin olur
Bazen geç yumurtlama oluyor adet tarihinden sonra pozitif oluyor canım. Bende test yaptım sonradan pozitif oldu inşallah hamileyimdir 5 gün sonra tekrarlıycam
bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
Slm kızlar bende belirtiler var ama test yaptım. Negatif cıktı bidaha yapmak istemiyorum.akintim şeffaf di hep sarı renk oldu.yeniden yapsam mı bilmiyorum