- 12 Mart 2021
- 4
- 1
- 38
-
- Konu Sahibi Zerdecal86
Kana gececek olan hormon lh degil betahcg. 6 gunde coktan gecerdi diye düşünüyorum. Cift cizgi gorseniz kan verin diyecegim ama bence hastaneler tıklım tıklım iken boşuna gidip kan vermeyin. Adetin gelmesini bekleyin. Yine gelmezse doktora gider adet söktürücü yazdirırsınız.Arkadaşlar merhaba 9 aylık evliyim adetlerim düzensizdi pko tanısı koyuldu. Bu ay bat 6 gün gecikti. beyaz akıntım ve batmalarım olduğundan test yaptım kaset tip ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Erken gebelikte negatif çıkınca yine herzaman ki gibi gecikme olduğunu düşündüğümden Adet söktürmek için bayramdan sonra soğan kürü yapacaktım ama 2 gündür ağzımda özelikle tatlıdan sonra metalik ve ekşimsi bir tat oluşuyor kafama takıldı lh hormonu idrara geçmemiş olabilir mi bu şekilde negatif gören ama hamile olan varmı bana yardımcı olabilir misiniz
Pardon hcg hormonu yanlış yazmışım evet haklısınız bencede en güzeli beklemek teşekkür ederimKana gececek olan hormon lh degil betahcg. 6 gunde coktan gecerdi diye düşünüyorum. Cift cizgi gorseniz kan verin diyecegim ama bence hastaneler tıklım tıklım iken boşuna gidip kan vermeyin. Adetin gelmesini bekleyin. Yine gelmezse doktora gider adet söktürücü yazdirırsınız.
Hcg yazıyor ben yazarken yanlış yazmışımSizin aldığınız kaset testte lh mi yazıyor HCG mi yazıyor?
Bence biraz erken. Kan testi yaptirsaniz daha kesin bir sonuç olurMerhabalar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Benim adet döngüm biraz degisik 24 gun 28 gun ve 30 gun araliklariyla adet oluyorum.
Gecen ay 24.gun adet olmustum.
Bu ay olmam diye bekliyorum.
Bugun adet dongumun 30.gunundeyim .
21.gunde erken gebelik testi yaptim eonuc negatif.
2 gun oncede kaset testlerden yaptim yine sonuc negatif.
Kendimde farkliliklar hissediyorum kaset testler adetden kac gun sonra yapilirsa dogru sonuc verir?
pko tanısı koyuldu. Bu ay bat 6 gün gecikti.
eğer 30 günülük bir döngüdeyseniz yani ovulasyon o şekilde olduysa kaset test şu an net sonuç vermeyebilir. o testler adet gecikmesi durumunda daha iyi sonuç veriyor. şu an bi ihtimal erken gebelik testi bilgi verebilir ama en kesini tabi ki kan testi.Merhabalar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Benim adet döngüm biraz degisik 24 gun 28 gun ve 30 gun araliklariyla adet oluyorum.
Gecen ay 24.gun adet olmustum.
Bu ay olmam diye bekliyorum.
Bugun adet dongumun 30.gunundeyim .
21.gunde erken gebelik testi yaptim eonuc negatif.
2 gun oncede kaset testlerden yaptim yine sonuc negatif.
Kendimde farkliliklar hissediyorum kaset testler adetden kac gun sonra yapilirsa dogru sonuc verir?
Var canm ben 32. Günde gördüm pozitifiArkadaşlar merhaba 9 aylık evliyim adetlerim düzensizdi pko tanısı koyuldu. Bu ay bat 6 gün gecikti. beyaz akıntım ve batmalarım olduğundan test yaptım kaset tip ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Erken gebelikte negatif çıkınca yine herzaman ki gibi gecikme olduğunu düşündüğümden Adet söktürmek için bayramdan sonra soğan kürü yapacaktım ama 2 gündür ağzımda özelikle tatlıdan sonra metalik ve ekşimsi bir tat oluşuyor kafama takıldı hcg idrara geçmemiş olabilir mi bu şekilde negatif gören ama hamile olan varmı bana yardımcı olabilir misiniz
Merhaba canım ben de 9 aydır evliyim 2 aydır korunmuyoruz. Bu ay adetim 4 gün gecikti 2 tane test yaptım ikisi de negatif çıktı. Ama göğsümde ağrı özellikle ucunda, göğüs ucumda koyulaşma ara ara adet sancisindan hafif batma, ateşlenmem var ama anlamadım ben de. Doktora da gidemiyorum eşimin arkadaşı pozitif çıktığı için karantinadayız ne yapacağımı bilmiyorum. Eğer doktora gidersen yazar mısın buraya en azından biraz bilgilenirim. Bu arada inşallah hamilesindirArkadaşlar merhaba 9 aylık evliyim adetlerim düzensizdi pko tanısı koyuldu. Bu ay bat 6 gün gecikti. beyaz akıntım ve batmalarım olduğundan test yaptım kaset tip ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Erken gebelikte negatif çıkınca yine herzaman ki gibi gecikme olduğunu düşündüğümden Adet söktürmek için bayramdan sonra soğan kürü yapacaktım ama 2 gündür ağzımda özelikle tatlıdan sonra metalik ve ekşimsi bir tat oluşuyor kafama takıldı hcg idrara geçmemiş olabilir mi bu şekilde negatif gören ama hamile olan varmı bana yardımcı olabilir misiniz
Merhaba gidebildiniz mi acaba?Arkadaşlar merhaba 9 aylık evliyim adetlerim düzensizdi pko tanısı koyuldu. Bu ay bat 6 gün gecikti. beyaz akıntım ve batmalarım olduğundan test yaptım kaset tip ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Erken gebelikte negatif çıkınca yine herzaman ki gibi gecikme olduğunu düşündüğümden Adet söktürmek için bayramdan sonra soğan kürü yapacaktım ama 2 gündür ağzımda özelikle tatlıdan sonra metalik ve ekşimsi bir tat oluşuyor kafama takıldı hcg idrara geçmemiş olabilir mi bu şekilde negatif gören ama hamile olan varmı bana yardımcı olabilir misiniz
Merhaba benimde o şekildeydi ve bir hafta sonra test yaptığımda çıktı pkolularda böyle olbiliyor beta hcg kana geçmemiş olabilirArkadaşlar merhaba 9 aylık evliyim adetlerim düzensizdi pko tanısı koyuldu. Bu ay bat 6 gün gecikti. beyaz akıntım ve batmalarım olduğundan test yaptım kaset tip ve erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Erken gebelikte negatif çıkınca yine herzaman ki gibi gecikme olduğunu düşündüğümden Adet söktürmek için bayramdan sonra soğan kürü yapacaktım ama 2 gündür ağzımda özelikle tatlıdan sonra metalik ve ekşimsi bir tat oluşuyor kafama takıldı hcg idrara geçmemiş olabilir mi bu şekilde negatif gören ama hamile olan varmı bana yardımcı olabilir misiniz