- 2 Temmuz 2022
- 84
- 22
- Konu Sahibi Seymaonder
Merhaba arkadaslar, burayı çok sık takip ediyordum son dönemlerde bir kaç birsey söylemek istedim belki sizlere yararı olur. Öncelikle tam 1 sene önce evlendim evlendigim gece yumurtalık kistim patladi apar topar ameliyat oldum yumurtaligimin alınmasına gerek kalmadı çok şükür. Yumurtaligim tekrar kist ürettiği için yasmin kullandım ve geçen ay biraktim. Doktorum sag yumurtaligimin iyilesmedigini hamile kalırsam sol yumurtaligimla kalacağımı söyledi. Tam yumurtlama dönemimde cinsel birliktelik yaşadık eşimle. 15 haziran da yumurtam çatlamisti ben çok aceleci davranıp 20 sinde reglime 9 gün varken erken gebelik testi yaptım sonuç negatifti 21 inde gidip kan testi verdim sonuç negatifti. 24 ünde tekrar erken gebelik testi yaptım sonuç negatifti. 29 unda regl olmam gerekirdi olmadim çok test yaptım negatifti diye de testte yapmadım. Bugün çok ağrılarım vardı regl olacak gibi bel bacak ve kasık yine de bir umut tekrar bir test yaptım 3 gün geçti çünkü ve sonuç pozitifti hemen gidip kan verdim beta hcg 22,18 çıktı demem o ki erken test yapıp moralinizi bozmayın ben çok kez yaptım her seferinde moralim bozuldu tam umudu kesmişler Rabbım umut veriyor insana. Birde bel ve bacak ağrılarım çok var siz de de oldu mu acaba böyle şeyler
19.07.2022
Maalesef Kimyasal gebelik yaşadım
19.07.2022
Maalesef Kimyasal gebelik yaşadım
Son düzenleme: