• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEN GEBELİK TESTİ NEGATİF ÇIKIP HAMİLE KALAN VAR MI ?

gamze9388

Üye
Kayıtlı Üye
Herkese merhabalar.Reglime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım Negatif çıktı.Sonrasın da iki günde bir normal gebelik testi yaptım Negatif.Adetime iki gün kala tekrar erken gebelik testi yaptım Negatif.Dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım.İki gündür ciddi kasık ve bel ağrısı çeliyorum.Aynı durumları yaşayan var mı aranızda ?

Herkese merhabalar.Reglime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım Negatif çıktı.Sonrasın da iki günde bir normal gebelik testi yaptım Negatif.Adetime iki gün kala tekrar erken gebelik testi yaptım Negatif.Dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım.İki gündür ciddi kasık ve bel ağrısı çeliyorum.Aynı durumları yaşanmama var mı aranızda ?
Bende erken gebelik testini cok yapmistim. Eger oda negatifse galiba sonuç negatif. Insallah en kisa zamanda hamile kalirsiniz. Kaliriz

Aynı durumu ben de yaşadım şuan hamileyim erken test ler yanıltıyor adetin geçmesini bekle canım 🙃
3.gün gecikmedeyim canım benim.2 adet erken gebelik 5 adette kaset test yaptım Negatif.Ciddi bir şekilde belim çok ağrıyor.7 adet testte hatalı olmaz diye düşünüyorum ama yarın kan mı versem acaba 😞

3.gün gecikmedeyim canım benim.2 adet erken gebelik 5 adette kaset test yaptım Negatif.Ciddi bir şekilde belim çok ağrıyor.7 adet testte hatalı olmaz diye düşünüyorum ama yarın kan mı versem acaba 😞
Bence o kadar test yapıp psikolojik olarak da etkisinde kalmak yerine , kan verip emin olun. İlla ki erken hamilelik testi negatif olduğu halde hamile olan kadınlar da var fakat sizin adet gününüz geçmiş zaten.
Allah gönlünüze göre versin inşallah

Bence o kadar test yapıp psikolojik olarak da etkisinde kalmak yerine , kan verip emin olun. İlla ki erken hamilelik testi negatif olduğu halde hamile olan kadınlar da var fakat sizin adet gününüz geçmiş zaten.
Allah gönlünüze göre versin inşallah
3 aylık evliyim yaştan ötürü hiç korunmadık Allah nasip ederse olur dedik.Ama bu ay garip belirtiler hissettim sanırım ondan taktım.Elimde de fazla test olunca bitirdim 😂 Bel agrısından duramıyorum resmen başım çok ağarıyor arada midem bulanıyor ama 7 tane test te hatalı olmaz diye düşünüyorum

Sizin belirtileriniz nelerdi ? Kan testi ile mi öğrendiniz birde sadece bir kez mi gebelik testi yaptınız ?
Adetten 5 gün önce kan testi verdim negatif çıktı adetim bikac gün kala en az 3 tane idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı adet gününde yine yaptım silik cizgi çıktı adetimden 2 gün sonra yine yaptım silik cizgi belirgjnlesmeye başladı hersey sabırla oluyor Rabbım istediği zaman

Adetten 5 gün önce kan testi verdim negatif çıktı adetim bikac gün kala en az 3 tane idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı adet gününde yine yaptım silik cizgi çıktı adetimden 2 gün sonra yine yaptım silik cizgi belirgjnlesmeye başladı hersey sabırla oluyor Rabbım istediği zaman
Nasip bu işler.Kan tahlili sonucum 0,00 çıktı benim.Nasip değilmiş

Nasip bu işler.Kan tahlili sonucum 0,00 çıktı benim.Nasip değilmiş
Herkese merhabalar.Reglime 6 gün kala erken gebelik testi yaptım Negatif çıktı.Sonrasın da iki günde bir normal gebelik testi yaptım Negatif.Adetime iki gün kala tekrar erken gebelik testi yaptım Negatif.Dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım.İki gündür ciddi kasık ve bel ağrısı çeliyorum.Aynı durumları yaşayan var mı aranızda ?
Merhaba arkadaşım üstünden zaman geçmiş ama durumunuz nedir şuan

Ya ne güzel Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bende aynı şeyleri yaşadım ve hamileyim şu an
Benim 3 hafta geç döllenme olmuş.SAT 2 kasımdı 10 haftalık olması gerekiyordu.Sat doktor değiştirdi 21 Kasım yaptı.Rabbim nasip edince ediyor

Hayır.Adetime 1 hafta kala gebe kaldım ben.3 hafta geç döllenme olmuş
Merhabalar tam olarak sureci anlatabilir misiniz? Benimde 4-5-6 ocak yumurtlamamdi degerlendirdik ve normalde bat 13 ocakti ve hala regl olmadim. 3-4 gun gecikince erken gebelik testi yaptim ama negatif cikti ne zaman belli oluyo gec dollenmeysede?

Merhabalar tam olarak sureci anlatabilir misiniz? Benimde 4-5-6 ocak yumurtlamamdi degerlendirdik ve normalde bat 13 ocakti ve hala regl olmadim. 3-4 gun gecikince erken gebelik testi yaptim ama negatif cikti ne zaman belli oluyo gec dollenmeysede?
Ben yumurtlama döneminden 3 hafta sonra belli oldu gebeliğim.Reglimin 15.gün gecikmesinde öğrendim.O güne kadar hep negatif çıktı

Back
X