Beni anlayabileceğinizi umuyorum. İnsan umutlanıyor. Annelik her kadının hakkı.tekrar test yapın, ya da kan testi verin direkt, varsa çıkar
Beni anlayabileceğinizi umuyorum. İnsan umutlanıyor. Annelik her kadının hakkı.
Ben varımHanımlar merhaba. Dün başlık açtım ama sadece bir arkadaşımız cevap verdi. 26-27 Şubat ve 1 Martta korunmasız ilişkimiz oldu. 28 Şubat sabahı kasık ağrısı başladı ve üç gün kıvrandırdı. Takvime göre 5 mart adet başlangıcımdı. Olmadım. 6 Martta Miratech erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Testin üzerinde ultra hassas yazıyor. Hemşire arkadaşım var. Ona danıştım. Hamile olsan silik bile olsa ikinci çizgi çıkardı dedi. İdrarı bardağa koyup çubuğu batırdım. Acaba yanlış mı yaptım?Adet olmadığım için ister istemez kafama takılıyor.
Aynısı bende de oldu 27 şubat ve 1 martta korunmasız birlikte olduk 1 mart yumurtlama günümdü takvime göre 10 martta test yaptım eczanede alıp hassas bir testti ama negatifti. Ama adetim 4 gün gecikti şuan 4. günündeyim gecikmenin bakalım pazartesi bir daha test yapacağım umarım hamileyizdir :)Hanımlar merhaba. Dün başlık açtım ama sadece bir arkadaşımız cevap verdi. 26-27 Şubat ve 1 Martta korunmasız ilişkimiz oldu. 28 Şubat sabahı kasık ağrısı başladı ve üç gün kıvrandırdı. Takvime göre 5 mart adet başlangıcımdı. Olmadım. 6 Martta Miratech erken gebelik testi yaptım. Negatif çıktı. Testin üzerinde ultra hassas yazıyor. Hemşire arkadaşım var. Ona danıştım. Hamile olsan silik bile olsa ikinci çizgi çıkardı dedi. İdrarı bardağa koyup çubuğu batırdım. Acaba yanlış mı yaptım?Adet olmadığım için ister istemez kafama takılıyor.
Ne oldy durumunuz?Aynısı bende de oldu 27 şubat ve 1 martta korunmasız birlikte olduk 1 mart yumurtlama günümdü takvime göre 10 martta test yaptım eczanede alıp hassas bir testti ama negatifti. Ama adetim 4 gün gecikti şuan 4. günündeyim gecikmenin bakalım pazartesi bir daha test yapacağım umarım hamileyizdir :)
4 haftalık hamileyim :)Ne oldy durumunuz?
Çok sevindim hayırlısı, doktora göründünüz mü?4 haftalık hamileyim :)
Umarım en kısa zamanda siz de hamile olursunuz içinizi ferah tutun :) ben sağlık ocağında kan verdim beta yüksek çıktı 4/5 haftalık hamilelik var dedi. Şimdi kadın doğum uzmanından randevu düşürmeye çalışıyorum.Çok sevindim hayırlısı, doktora göründünüz mü?
Herşeyimiz aynı ama benim adetimin üstünden 21 gün geçti cumada kan verdim negatifti, mide bulantım vardı, idrar tahlilinde idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik verdi doktor.
Ocak ayında yumurta toplama yapılmıştı,ondan kaynaklı gecikme olabileceğini söyledi doktorum.
4 gün sonra yeni regl tarihim geliyor umarım olurum artık.
Keşke olsa bana umut oldun tekrardan test bile almıyordum artık.Umarım en kısa zamanda siz de hamile olursunuz içinizi ferah tutun :) ben sağlık ocağında kan verdim beta yüksek çıktı 4/5 haftalık hamilelik var dedi. Şimdi kadın doğum uzmanından randevu düşürmeye çalışıyorum.
Benim adet gecikmesinden başka şüphem yoktu hiçbir belirtim olmadı ama şuan yavaş yavaş bazen kasıklarım belim ağrıyorKeşke olsa bana umut oldun tekrardan test bile almıyordum artık.
Meme ucunda sızlama var mı çok acıyor.
Sabah test yaptım ama yoktu, benim ilk günler vardı onlar ama artık yoramıyorum hiç bir şeyi. Dilerim sen sağlıkla kucağına alırsın bana da dua edersen minnettar olurum, hamilelerin duası kabul olur.Benim adet gecikmesinden başka şüphem yoktu hiçbir belirtim olmadı ama şuan yavaş yavaş bazen kasıklarım belim ağrıyor
Umarım ederim tabi en kısa zamanda inşallah :)Sabah test yaptım ama yoktu, benim ilk günler vardı onlar ama artık yoramıyorum hiç bir şeyi. Dilerim sen sağlıkla kucağına alırsın bana da dua edersen minnettar olurum, hamilelerin duası kabul olur.
ilk testinizi reglden kaç gün önce yaptınız acabaAynısı bende de oldu 27 şubat ve 1 martta korunmasız birlikte olduk 1 mart yumurtlama günümdü takvime göre 10 martta test yaptım eczanede alıp hassas bir testti ama negatifti. Ama adetim 4 gün gecikti şuan 4. günündeyim gecikmenin bakalım pazartesi bir daha test yapacağım umarım hamileyizdir :)
ilk testinizi reglden kaç gün önce yaptınız acaba
ilk testinizi reglden kaç gün önce yaptınız ac
5 gün önce yaptım negatifti reglinin gecikmesinden 4 gün sonra tekrar yaptım pozitifti şuan 6 haftalik. Acele etmeyin regl gecikmesini bekleyinilk testinizi reglden kaç gün önce yaptınız acaba
Bende bu akşam 5 gün önce yaptım negatifti. teşekkür ederim5 gün önce yaptım negatifti reglinin gecikmesinden 4 gün sonra tekrar yaptım pozitifti şuan 6 haftalik. Acele etmeyin regl gecikmesini bekleyin
Sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz5 gün önce yaptım negatifti reglinin gecikmesinden 4 gün sonra tekrar yaptım pozitifti şuan 6 haftalik. Acele etmeyin regl gecikmesini bekleyin