P pamukusu Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2025 11 0 1 24 Salı 13:18 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukusu #1 Kızlar erken gebelik testi aldım şuan 1 gün kaldı adetime ne zaman yapmalıyım? elimde kaset test de mevcut
Kızlar erken gebelik testi aldım şuan 1 gün kaldı adetime ne zaman yapmalıyım? elimde kaset test de mevcut
SayeBalaban Güzel günler göreceğiz güneşli günler 🍀🤲🏻 Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2024 573 256 18 Salı 13:22 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukusu #2 Beklenen adet gününde erken gebelik , adetten 3 - 4 gün gecikme sonrası kaset en iyisi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
P pamukusu Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2025 11 0 1 24 Salı 13:25 Konu Sahibi Konu Sahibi pamukusu #3 Yarın tam günü o zaman erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum çünkü geçen ay pozitif gördüm ama kanda çıkmadı enfeksiyonum vardı belkş o etkilemiştir diye düşünüyorum bu ay ama enfeksiyon durumunu yaşamadım. Peki kan testini ne zaman yapmalıyım Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Yarın tam günü o zaman erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum çünkü geçen ay pozitif gördüm ama kanda çıkmadı enfeksiyonum vardı belkş o etkilemiştir diye düşünüyorum bu ay ama enfeksiyon durumunu yaşamadım. Peki kan testini ne zaman yapmalıyım