benim reglıme 1 hafta varken kanda ögrendım ilk cocuktada 2 3 gun onceden gebelık testınde gordum bır dene bak beklemektenseMerhaba reglıme 5-6 gün kaldı ama hamilelik belirtileri gibi belıtıler yasıyorum mıdem bulanıyor yumurtalıklarım cok agırıyor akıntım cok ve göğsüm ağrıyor bu akşam da spora gıtmeyı duusnuyorum genelde de ağır sporlar yapıyorum. Erken gebelık testı yapsam çıkar mı doğru sonuc verır mı bı kaç gun daha spor yapmasam mı ne dersiniz yardımcı olursanız çok sevınırım
kan testı mı yaptırmalıyım yoksa günün herhangı bı saatı erken gebelık testı yaptırsam da çıkar mıbenim reglıme 1 hafta varken kanda ögrendım ilk cocuktada 2 3 gun onceden gebelık testınde gordum bır dene bak beklemektense
yarın ınt sıpariş verdıgım test gelmıs olur onunla denerım bakalımiyi bi test alırsan adet öncesi de belli oluyo
Test yapabildiniz miyarın ınt sıpariş verdıgım test gelmıs olur onunla denerım bakalım
yaptım negatif çıkmıştı sonra da regl oldumTest yapabildiniz mi
Merhaba benim reglime 3 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mı akşam yapabilir miyimbenim reglıme 1 hafta varken kanda ögrendım ilk cocuktada 2 3 gun onceden gebelık testınde gordum bır dene bak beklemektense
Merhabalar ben de dün erken gebelik testi yaptım da adetime daha bir hafta var sonuç negatif çıktı herhangi bir gebelik belirtim yok ama adet belirtim de yok sizce kanda çıkar mı test beta 25 ve üstünde olan değerleri gösteriyormuş HCG değerim düşük olabilir mi daha yeni olabilir mi sizcebenim reglıme 1 hafta varken kanda ögrendım ilk cocuktada 2 3 gun onceden gebelık testınde gordum bır dene bak beklemektense
Merhabalar ben de dün erken gebelik testi yaptım da adetime daha bir hafta var sonuç negatif çıktı herhangi bir gebelik belirtim yok ama adet belirtim de yok sizce kanda çıkar mı test beta 25 ve üstünde olan değerleri gösteriyormuş HCG değerim düşük olabilir mi daha yeni olabilir mi sizce
Zaten regl oldum şu a klonmen ve çatlatma iğnesi tedavi sürecindeyim inşallah güzel sonuçlar alırımAdetınıze baya varmıs bekleyın ıstersenız