erken gebelık testı lütfen yardımcı olun

Gulberi

Adetıme 3 gün var gebelık testı yaptımsilık cıktı
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
194
52
98
26
Adetıme 3gun kaldı ve ben bugun gebelık testı yaptım sılik cızgı cıktı hamılemıyım

Hayırlı olsun . Ben de erken öğrenmiştim ve kendim de yaşamama rağmen biz hanımların neden inanmadığını henüz anlayabilmiş değilim .
Ya bılmıyorum 3tane yaptım cıktı ama ıste genede kuruntu yapıyor um ılk hamılelıgım olucak

Ya bılmıyorum 3tane yaptım cıktı ama ıste genede kuruntu yapıyor um ılk hamılelıgım olucak
Benimde öyle ilk öğrendiğimde sadece gönül gözü açık olanların görebileceği bir çizgiydi sizinkinin masallahi var. Ben kan testinde de çıkmasına rağmen 5 gün boyunca idrar testi yapmaya devam ettim ve bir yandan da birer gün arayla kan testine gittim

Ben sızın gıbıyım ınanamıyorum bugun 3 tane bırden yaptım kan testını ne zaman yapıyım acaba adet günümü beklıyımmı sımdı cıkarmı

Ben sızın gıbıyım ınanamıyorum bugun 3 tane bırden yaptım kan testını ne zaman yapıyım acaba adet günümü beklıyımmı sımdı cıkarmı
Ben adetten 5 gün önce hergun idrar testi yapıp birer gün ara vererek de kan testi yaptım hcg takibi için. Sonra 6+2 olmasını bekledim ve kadın doğum uzmanına gittim kalp atışını duydum kesesini ve henüz şeklini bir şeye benzetemedigim mutluluk kaynagimi gördüm . Suansa tekmelerle beni rahatsız ediyor

Sız ılk kan testı yaptıgınızda hcg kac cıkmıstı

Hayırlı olsun kan testini hemen yaptirabilirsin çıkar cnm...

İki gün önceydi galiba ama çok takılmayın bu değerler herkeste değişir çünkü başlangıcı bile çok geniş referans değerlere sahip . Asıl önemli olan artışı ve artış arasındaki düzenli katsayı G Gulberi

canım kadındakı hcg 5le 10 arası hamıle olmuyanlarda hamıle olunca yukselıyo

Kızlarrr gebelik varmı acaba cok silik ama rwsimde pek cıkmadı

Eklentiler

• image.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 58
Canım bana cızgı gorundu sankı hamıssın
Ahh inşallah ama hemen cıkmadı çöpe attım 3 4 saat sonra. BAktım çiZgi vardı bunu sabah ilk idrarla yapmıştım sonra gittim bşka marka aldım yaptım kaç
SAat olsu onda cıkmadı belkide test hatalıydı bekleyip görücez inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…