Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ınsallah hamıleyımHayırlı olsunn![]()
Ya bılmıyorum 3tane yaptım cıktı ama ıste genede kuruntu yapıyor um ılk hamılelıgım olucakHayırlı olsun . Ben de erken öğrenmiştim ve kendim de yaşamama rağmen biz hanımların neden inanmadığını henüz anlayabilmiş değilim .![]()
Benimde öyle ilk öğrendiğimde sadece gönül gözü açık olanların görebileceği bir çizgiydi sizinkinin masallahi var. Ben kan testinde de çıkmasına rağmen 5 gün boyunca idrar testi yapmaya devam ettim ve bir yandan da birer gün arayla kan testine gittimYa bılmıyorum 3tane yaptım cıktı ama ıste genede kuruntu yapıyor um ılk hamılelıgım olucak![]()
Ben sızın gıbıyım ınanamıyorumBenimde öyle ilk öğrendiğimde sadece gönül gözü açık olanların görebileceği bir çizgiydi sizinkinin masallahi var. Ben kan testinde de çıkmasına rağmen 5 gün boyunca idrar testi yapmaya devam ettim ve bir yandan da birer gün arayla kan testine gittim![]()
Insallah rabbım en yakın zamanda sanada nasıp etsınYaaa bende görmek istiyorum artık![]()
AmiiiinnInsallah rabbım en yakın zamanda sanada nasıp etsın![]()
Ben adetten 5 gün önce hergun idrar testi yapıp birer gün ara vererek de kan testi yaptım hcg takibi için. Sonra 6+2 olmasını bekledim ve kadın doğum uzmanına gittim kalp atışını duydum kesesini ve henüz şeklini bir şeye benzetemedigim mutluluk kaynagimi gördüm . Suansa tekmelerle beni rahatsız ediyorBen sızın gıbıyım ınanamıyorumbugun 3 tane bırden yaptım kan testını ne zaman yapıyım acaba adet günümü beklıyımmı sımdı cıkarmı
Sız ılk kan testı yaptıgınızda hcg kac cıkmıstıBenimde öyle ilk öğrendiğimde sadece gönül gözü açık olanların görebileceği bir çizgiydi sizinkinin masallahi var. Ben kan testinde de çıkmasına rağmen 5 gün boyunca idrar testi yapmaya devam ettim ve bir yandan da birer gün arayla kan testine gittim![]()
60 kusur birşeydi tam hatırlamıyorumSız ılk kan testı yaptıgınızda hcg kac cıkmıstı
60 kusur birşeydi tam hatırlamıyorum
[/QUOTE adetten kac gun onceydı
Canım bana cızgı gorundu sankı hamıssınKızlarrr gebelik varmı acaba cok silik ama rwsimde pek cıkmadı
Ahh inşallah ama hemen cıkmadı çöpe attım 3 4 saat sonra. BAktım çiZgi vardı bunu sabah ilk idrarla yapmıştım sonra gittim bşka marka aldım yaptım kaçCanım bana cızgı gorundu sankı hamıssın![]()