erken gebelık testı lütfen yardımcı olun

Gulberi

Adetıme 3 gün var gebelık testı yaptımsilık cıktı
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
194
52
98
26
91276E0C-3CD9-4BFE-92B5-03B7F388A8A5.jpeg
Adetıme 3gun kaldı ve ben bugun gebelık testı yaptım sılik cızgı cıktı hamılemıyım

Hayırlı olsun . Ben de erken öğrenmiştim ve kendim de yaşamama rağmen biz hanımların neden inanmadığını henüz anlayabilmiş değilim . 😊
Ya bılmıyorum 3tane yaptım cıktı ama ıste genede kuruntu yapıyor um ılk hamılelıgım olucak 🙈

Ya bılmıyorum 3tane yaptım cıktı ama ıste genede kuruntu yapıyor um ılk hamılelıgım olucak 🙈
Benimde öyle ilk öğrendiğimde sadece gönül gözü açık olanların görebileceği bir çizgiydi sizinkinin masallahi var. Ben kan testinde de çıkmasına rağmen 5 gün boyunca idrar testi yapmaya devam ettim ve bir yandan da birer gün arayla kan testine gittim😂

Benimde öyle ilk öğrendiğimde sadece gönül gözü açık olanların görebileceği bir çizgiydi sizinkinin masallahi var. Ben kan testinde de çıkmasına rağmen 5 gün boyunca idrar testi yapmaya devam ettim ve bir yandan da birer gün arayla kan testine gittim😂
Ben sızın gıbıyım ınanamıyorum 🙈bugun 3 tane bırden yaptım kan testını ne zaman yapıyım acaba adet günümü beklıyımmı sımdı cıkarmı

Ben sızın gıbıyım ınanamıyorum 🙈bugun 3 tane bırden yaptım kan testını ne zaman yapıyım acaba adet günümü beklıyımmı sımdı cıkarmı
Ben adetten 5 gün önce hergun idrar testi yapıp birer gün ara vererek de kan testi yaptım hcg takibi için. Sonra 6+2 olmasını bekledim ve kadın doğum uzmanına gittim kalp atışını duydum kesesini ve henüz şeklini bir şeye benzetemedigim mutluluk kaynagimi gördüm . Suansa tekmelerle beni rahatsız ediyor 😍

Sız ılk kan testı yaptıgınızda hcg kac cıkmıstı

Hayırlı olsun kan testini hemen yaptirabilirsin çıkar cnm...:KK69: :emir_bebek:

İki gün önceydi galiba ama çok takılmayın bu değerler herkeste değişir çünkü başlangıcı bile çok geniş referans değerlere sahip . Asıl önemli olan artışı ve artış arasındaki düzenli katsayı G Gulberi

İki gün önceydi galiba ama çok takılmayın bu değerler herkeste değişir çünkü başlangıcı bile çok geniş referans değerlere sahip . Asıl önemli olan artışı ve artış arasındaki düzenli katsayı G Gulberi
canım kadındakı hcg 5le 10 arası hamıle olmuyanlarda hamıle olunca yukselıyo

Kızlarrr gebelik varmı acaba cok silik ama rwsimde pek cıkmadı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 58
Canım bana cızgı gorundu sankı hamıssın 🤰🏻
Ahh inşallah ama hemen cıkmadı çöpe attım 3 4 saat sonra. BAktım çiZgi vardı bunu sabah ilk idrarla yapmıştım sonra gittim bşka marka aldım yaptım kaç
SAat olsu onda cıkmadı belkide test hatalıydı :(bekleyip görücez inş

Back