ERKEN GEBELİK TESTİ KİZLAR BAKİN NE OLUR

bir umut belki

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
82
7
6
30
Az önce yaptim asilamamin 14 günü dogru mu inanamıyorum cidden varmı sizce yanipma olurmu ben deliricem mutlu olmak istiyorum ama üzülürsen yaa lütfen bakin ilk asilamam bu arada 3 yıldır bekliyorum bu ani

Eklentiler

• IMG_20250330_201938.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20250330_201926.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 85
Çok garanti var gibi ama o kadar ağzımız yandı ki bu gebelik testlerinden emin olamıyoruz bugün bende yaptım ama emin değilim işte bu hangi marka test

Eklentiler

• IMG_20250330_080621.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 81
Çok garanti var gibi ama o kadar ağzımız yandı ki bu gebelik testlerinden emin olamıyoruz bugün bende yaptım ama emin değilim işte bu hangi marka test
Awox ben daha yapar yapmaz çizgi saniyede belirdi 5 dakika için de de tam net oldu zaten fotoda gine açık duruyor ama normalde tam rengi baya belli ben ovulasyon testin bile sürekli kıpkırmızı 4 gundur

Az önce yaptim asilamamin 14 günü dogru mu inanamıyorum cidden varmı sizce yanipma olurmu ben deliricem mutlu olmak istiyorum ama üzülürsen yaa lütfen bakin ilk asilamam bu arada 3 yıldır bekliyorum bu ani
Çizgi çok net. Yine de emin olmak için mutlaka bir kan testi verin. Benim çizgim neredeyse hiç görünmüyordu. Daha çok küçük diyeymiş. Hayırlı olsun

Awox ben daha yapar yapmaz çizgi saniyede belirdi 5 dakika için de de tam net oldu zaten fotoda gine açık duruyor ama normalde tam rengi baya belli ben ovulasyon testin bile sürekli kıpkırmızı 4 gundur
Awox için güvenilir deniliyor evet biliyorum fotoda daha solgun çıkıyor ama var sonuçta hayırlı olsun hamilesiniz büyük ihtimalle bir kan testi verin mutlaka bize de güzel haberler verin inşallah

Awox için güvenilir deniliyor evet biliyorum fotoda daha solgun çıkıyor ama var sonuçta hayırlı olsun hamilesiniz büyük ihtimalle bir kan testi verin mutlaka bize de güzel haberler verin inşallah
Evet çünkü daha öncede bu markayı dememiştim umitlenip ama hiç bi çizgi asla görmüyorsun görünce umitlendim inşallah

Koşarak kan vermeye git canım bence gebelik var silik değil test çok net umarım güzel sonuç alırsın senin adına mutlu oldum allahım bizlerede nasip etsin

Evet gebelik var hayırlı olsun. Sağlıklı gebelik günleriniz olup sağlıkla kucağınıza alın

Kizlar hamileyim bugün verdim kanka betam 988 çıktı doktor ikiz olabilir dedi sizce olabilir mi aşılamanın 17 günü çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…