- 4 Mayıs 2023
- 82
- 7
- 6
- 30
- Konu Sahibi bir umut belki
-
Sağol canım kan vermeden emin olmak istemiyorum isallahHayırlı olsuuuuunnnn
Awox ben daha yapar yapmaz çizgi saniyede belirdi 5 dakika için de de tam net oldu zaten fotoda gine açık duruyor ama normalde tam rengi baya belli ben ovulasyon testin bile sürekli kıpkırmızı 4 gundurÇok garanti var gibi ama o kadar ağzımız yandı ki bu gebelik testlerinden emin olamıyoruz bugün bende yaptım ama emin değilim işte bu hangi marka test
Hayırlı olsuuuuunnnn
Çizgi çok net. Yine de emin olmak için mutlaka bir kan testi verin. Benim çizgim neredeyse hiç görünmüyordu. Daha çok küçük diyeymiş. Hayırlı olsunAz önce yaptim asilamamin 14 günü dogru mu inanamıyorum cidden varmı sizce yanipma olurmu ben deliricem mutlu olmak istiyorum ama üzülürsen yaa lütfen bakin ilk asilamam bu arada 3 yıldır bekliyorum bu ani
Peki ne zmn vermem gerek beklemeliyim adetini YARIN adet günüm nornaldeÇizgi çok net. Yine de emin olmak için mutlaka bir kan testi verin. Benim çizgim neredeyse hiç görünmüyordu. Daha çok küçük diyeymiş. Hayırlı olsun
Awox için güvenilir deniliyor evet biliyorum fotoda daha solgun çıkıyor ama var sonuçta hayırlı olsun hamilesiniz büyük ihtimalle bir kan testi verin mutlaka bize de güzel haberler verin inşallahAwox ben daha yapar yapmaz çizgi saniyede belirdi 5 dakika için de de tam net oldu zaten fotoda gine açık duruyor ama normalde tam rengi baya belli ben ovulasyon testin bile sürekli kıpkırmızı 4 gundur
Evet çünkü daha öncede bu markayı dememiştim umitlenip ama hiç bi çizgi asla görmüyorsun görünce umitlendim inşallahAwox için güvenilir deniliyor evet biliyorum fotoda daha solgun çıkıyor ama var sonuçta hayırlı olsun hamilesiniz büyük ihtimalle bir kan testi verin mutlaka bize de güzel haberler verin inşallah
Allah gönlünüze göre versin inşallah vardır sağlıkla bir süreç geçirirsinizEvet çünkü daha öncede bu markayı dememiştim umitlenip ama hiç bi çizgi asla görmüyorsun görünce umitlendim inşallah
Koşarak kan vermeye git canım bence gebelik var silik değil test çok net umarım güzel sonuç alırsın senin adına mutlu oldum allahım bizlerede nasip etsinAz önce yaptim asilamamin 14 günü dogru mu inanamıyorum cidden varmı sizce yanipma olurmu ben deliricem mutlu olmak istiyorum ama üzülürsen yaa lütfen bakin ilk asilamam bu arada 3 yıldır bekliyorum bu ani
Yarın verebiliyorsan ver bence canımPeki ne zmn vermem gerek beklemeliyim adetini YARIN adet günüm nornalde
Amin inşallah canımKoşarak kan vermeye git canım bence gebelik var silik değil test çok net umarım güzel sonuç alırsın senin adına mutlu oldum allahım bizlerede nasip etsin
Sabah yada akşam olması pek mühim değil kan değerlerine bakıldığında zaten gebelik varsa beta değerinin yükleğiyle belli eder kendini canımAmin inşallah canımpeki sabah da mi veriliyor test
Evet gebelik var hayırlı olsun. Sağlıklı gebelik günleriniz olup sağlıkla kucağınıza alınAz önce yaptim asilamamin 14 günü dogru mu inanamıyorum cidden varmı sizce yanipma olurmu ben deliricem mutlu olmak istiyorum ama üzülürsen yaa lütfen bakin ilk asilamam bu arada 3 yıldır bekliyorum bu ani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?