ERKEN GEBELİK TESTİ KİZLAR BAKİN NE OLUR

bir umut belki

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
82
7
6
30
Az önce yaptim asilamamin 14 günü dogru mu inanamıyorum cidden varmı sizce yanipma olurmu ben deliricem mutlu olmak istiyorum ama üzülürsen yaa lütfen bakin ilk asilamam bu arada 3 yıldır bekliyorum bu ani

Eklentiler

• IMG_20250330_201938.webp
    IMG_20250330_201938.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20250330_201926.webp
    IMG_20250330_201926.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 84
Çok garanti var gibi ama o kadar ağzımız yandı ki bu gebelik testlerinden emin olamıyoruz bugün bende yaptım ama emin değilim işte bu hangi marka test

Eklentiler

• IMG_20250330_080621.webp
    IMG_20250330_080621.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 80
Çok garanti var gibi ama o kadar ağzımız yandı ki bu gebelik testlerinden emin olamıyoruz bugün bende yaptım ama emin değilim işte bu hangi marka test
Awox ben daha yapar yapmaz çizgi saniyede belirdi 5 dakika için de de tam net oldu zaten fotoda gine açık duruyor ama normalde tam rengi baya belli ben ovulasyon testin bile sürekli kıpkırmızı 4 gundur

Az önce yaptim asilamamin 14 günü dogru mu inanamıyorum cidden varmı sizce yanipma olurmu ben deliricem mutlu olmak istiyorum ama üzülürsen yaa lütfen bakin ilk asilamam bu arada 3 yıldır bekliyorum bu ani
Çizgi çok net. Yine de emin olmak için mutlaka bir kan testi verin. Benim çizgim neredeyse hiç görünmüyordu. Daha çok küçük diyeymiş. Hayırlı olsun ☺️

Awox ben daha yapar yapmaz çizgi saniyede belirdi 5 dakika için de de tam net oldu zaten fotoda gine açık duruyor ama normalde tam rengi baya belli ben ovulasyon testin bile sürekli kıpkırmızı 4 gundur
Awox için güvenilir deniliyor evet biliyorum fotoda daha solgun çıkıyor ama var sonuçta hayırlı olsun hamilesiniz büyük ihtimalle bir kan testi verin mutlaka bize de güzel haberler verin inşallah 🌼

Awox için güvenilir deniliyor evet biliyorum fotoda daha solgun çıkıyor ama var sonuçta hayırlı olsun hamilesiniz büyük ihtimalle bir kan testi verin mutlaka bize de güzel haberler verin inşallah 🌼
Evet çünkü daha öncede bu markayı dememiştim umitlenip ama hiç bi çizgi asla görmüyorsun görünce umitlendim inşallah🤲🏻

Koşarak kan vermeye git canım bence gebelik var silik değil test çok net umarım güzel sonuç alırsın senin adına mutlu oldum allahım bizlerede nasip etsin 🩶

Evet gebelik var hayırlı olsun. Sağlıklı gebelik günleriniz olup sağlıkla kucağınıza alın ❤️

Back
X