Erken gebelik testi kesin sonuc verir mi?

Poyraznisam

❤🎈🌹
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
731
1.465
28
Kızlar sat 28 mayıs henuz regl donemine 10 gun var ama iki gun once bir erken gebelik bide normal idrar testi yaptım ıkısındede ikinci çizgi silikte olsa gözle görulur şekilde vardı dun ultrasona gırdım rahimde kalınlaşma var dedi doktor ama bu regl doneminde de olabılır acaba bu testler yanıltıcı olabilir mi yoksa kesin gebelik var mıdır? Bunu yaşayanlar varsa Bı yardımcı olsun lütfen

Erken yumurtlama yaşadıysan hamilelik belli olabilir,normalde adete 10 gun var diyorsun 2 gün önce test yaptım diyorsun ,normalde yumurtlama döneminde yada yumurtlama bitişinde olman gerekiyor gibi,kan testi vermedin sanırım,adet dönemini bekle duruma göre kan verirsin.

Normalde her ayın 4 regl olurum hıc şaşmaz ama neden se mayısın 4 de regl olmus olmama ragmen 28 de tekrar regl oldum 31 de bitti sonrasında farklı günlerde ilişki oldu buna göre 24 günde bir regl olmus oldum o yuzden erken mı yumurtlama oldu onu kestiremiyorum regl gunu gel test yapalım dedi doktor kafam allak bullak oldu

Yanlız mayısta ki duruma göre bakıncada haziranın 21 de regl olmam gerekiyor ben simdi ayın kacını beklıyeyım test ıcın yıllardır ilk defa regl donemim şaştı oyle yumurtlama hesabı falanda hıc yapmadım acıkcası simdi netten bakınca ilişkinin oldugu gunler yumurtlama gunu olarak görunuyor beynim erir verdi

Haklısın biraz karışmış, stres e sokma kendini,herhangi bir belirti varmı hamilelik için

Canım hemen mi belirdi ikinci çizgiler ? Hevesini kırmak gibi olmasın ama geçen ay Farklı markalarda ben de gebelik testi yaptım ikinci çizgi ikisinde de çok silik çıktı ertesi gün gittim kan verdim akşamına internetten açıp baktım koskoca bir negatif umarım seninki gebeliktir

Hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah
Saol canım bakalım hayırlısı
Valla canım yaptıktan bir kac dakika sonra belirdi şimdi bazı arkadaslar belki yanlis anlar ama inşallah negatıftır 3 tane cocugum var korunuyorum ama tabi Yaradanda verdiyse vardır bir hikmeti

Hmm haklısın canım büyük ihtimal test yanlıştır diye düşünüyorum bende gebelikten şüpheleniyorum ama bir türlü kan veremedim bugün gittim kan alımı durmuş ultrasondan baktı birşey göremedi adete 6 gün kala lekelenmem oldu kahverengi bir kaç kez oldu kesildi 6 gündür hiç birşey yok sadece akıntım var yeni evliyim evlat sahibi olmayı çok istiyorum senin 3 gebeliğinde de yerleşme kanaması olmuş muydu

Canım Rabbım hem sana hemde tüm isteyenlere nasıp etsin regl donemine bir hafta kala hafif kahverengi akıntım oldu birde Hafıf kasık agrısı daha dogru su batması oluyordu ara ara regl gunu bısey olmazsa once Bı ıdrar testi yap bakalım inşallah vardır bebiş

Aminnnn. Canım idrar testi yaptım ama çıkmadı kan da kesin sonuç verir diye düşünüyorum inşallah vardır son bir iki gündür beyaz yapışkandı akıntılarım var hayırlısı

Belki benim durumum olupta araştıran arkadaslar olursa die son gelişmeyi yazayım
Aşırı bulantı ile doktora gittim ve hem kan hem ultrason yapıldı ( daha oncekı karından yapılmıştı ama doktor hanım küçük gebelıklerde vajinal ultrason olmadan karından negatif gebelik yok gibi görebiliriz dedi) ve sonuc olarak 7 mm lik keseyı görduk şuandakı tek sıkıntı kese 7 mm iken beta hch 5800 de arada Bı uyumsuzluk var ama biz keseyı takip edelim dedi bakalım artık

ne durumdasın arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…