- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
- Konu Sahibi Karpuzcilek_d
-
Arkadaşlar yeni üyeyim surekli arastirip duruyorum. Adetime 1gun kala gebelik testi yaptim silikte olsa cikti ikinci cizgi, ama adet olmam gereken sabah yani dun negatif cikti,bugunde negatif cikti hala adet olmadim ama umutluyum yinede napsam bilmiyorum basina bu gelipte sonradan hamile oldugunu ogrenenler var mi?
Duaların kabul olmuş benim için de eder misinHep umutlanıyoruz herşeyden medet umuyoruz bir tanecik olumlu şey duyabilmek istiyoruz. Zorlu bir süreç istiyoruz ki hemencecik olsun maalesef bir ayda olma olasılığı %20 olan bir şeybu. Allah hepimize yardım etsin en kısa zamanda kavuştursun bebişlerimize inşallah.... Dua ettim bugün cuma vakti hepimiz için...
Etmez miyim hiç.... Allahım tüm isteyenlere bir an önce versin bebişini. Sana da sağlıklı ve hayırlı bir bebiş nasip etsin allahım. Umarım hiç beklemeden kavuşursun ona canım :)Duaların kabul olmuş benim için de eder misin?
adetin kaç gün geçtikten sonra baktırdın? hayırlı olsun bebişinMerhaba arkadaşlar ben adetime 3 gün kala laboquickin ultra erken gebelik testini yaptım negatif çıktı yıkıldım resmen sonra adetim gecikince normal gebelik testi yaptım pozitif çıktı hemen kanda yaptırdım pozitif... yani laboquick dandik bi marka çokda güvenmeyin
adetin kaç gün geçtikten sonra baktırdın? hayırlı olsun bebişin
O yumurtakik testi icin gecerliymis cnm bende oyle saniyordumilk beş dakika içinde çıkan sonuca bakmalısınız. belli bir süre geçtikten sonra güvenirliği geçiyormuş. benim yaptığım testlerde yazan o idi.
5in alti genellikle gebelik yok denir ama ovulasyon ve gebelik testinin pozitif cikmasi ihtimali arttiriyor hala adet olmadiysaniz hemen bi doktora gidin kimyasal yada dis gebelik varsa hemen mudahale edilebilir ya da gec dollenme olmuştur aksatmadan doktora gitmekte fayda varArksdaşlar ben polikistik overim klomen kullanıyorum bu ayın 31 inde mens olmam gerekiyordu ve 31 inde beta hcg verdim 4.95 çıktı bugün 8 gün geçti halen mens olmadım ovulasyon testim çift çizgi çıktı. Bir de idrarda gebelik testi yaptım hayalet çizgi var. Böyle bir deneyim yaşayan var mı? Lütfen yardım ediiiiiinnn ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?