sonuç ne oldu merak ettim okuyunczaarkadaşlar adetime 1hafta var ve bende adet günüme 10gün kala sanki adet olacakmışım gibi bel ağrısı ve kasıklarımda batmalar başladı. Bacaklarım ağrıyor iş yaparken çok çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum yataktan kalkmak istemiyorum akıntım yoğunlaştı sizce hamile olabilir miyim erken gebelik testi forteli denemek istiyorum kullanan var mı doğru sonuç veriyor mu?
Düşük yaptım maalesef ama sanırım tekrar hamileyim adetim gecikti yine olmadım hala yarın sabah test yapacağımsonuç ne oldu merak ettim okuyuncza
çok geçmiş olsunDüşük yaptım maalesef ama sanırım tekrar hamileyim adetim gecikti yine olmadım hala yarın sabah test yapacağım
sağol canım bugün itibariyle 4gün geçti sabah idrar testi yaptım evde negatifçok geçmiş olsuntest yaptırdınız mı bugün
ve kaç gün geçti bende tst yaptırdım 2 gün geçikmişti
benimde kan testim olumsuz çıktı benim günüm geçmezdi anlamadımsağol canım bugün itibariyle 4gün geçti sabah idrar testi yaptım evde negatifacaba geç döllenme mi kafam karıştı
benimde bugün 2.gün çıksa çıkardı sanırım geç döllenme anlamadım bende hakkımızda hayırlısı artıkbenimde kan testim olumsuz çıktı benim günüm geçmezdi anlamadım
Hayırlısı olsun canım inş vardır bende hala olmadım adetbenimde bugün 2.gün çıksa çıkardı sanırım geç döllenme anlamadım bende hakkımızda hayırlısı artık
Son durum nedir valla ben de merak ettimHayırlısı olsun canım inş vardır bende hala olmadım adet
Son durum bende hüsran maalesef dün sabah kaybettim bebegimi düşük yaptımSon durum nedir valla ben de merak ettim
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsunSon durum bende hüsran maalesef dün sabah kaybettim bebegimi düşük yaptım
amin canım saolÇok üzüldüm Allah yardımcınız olsun((
3.günü regil oldumSon durum nedir valla ben de merak ettim
3.günü regil oldumsizde var mı bişeyler
Nasıl oldun var mı bi gelişme?( Kısmet bi dahakine olur inşallah .. Ben de testi 4 gün kala yaptım negatif sonuç gösterdi hala 2 gün var BAT a bekliyorum ama biraz ağrım var regl olcak gibi umudum yok yani
Yok canım ağrılarım devam ediyo BAT günüm yarın ne akıntı ne bişey var kafam baya karıştıNasıl oldun var mı bi gelişme?
akıntı yoksa kuruysan adet olabilirsin vücut sıcaklığın nasıl diğer günlere göre soğuksan ve üşüyorsanda sıcaklığın düştüysede adet olacan demektir, hayırlısı olsun canımYok canım ağrılarım devam ediyo BAT günüm yarın ne akıntı ne bişey var kafam baya karıştı
Dün evde utanmasam kazak giyicektim battaniyeyle falan oturdum eşim şortla gezerken, Akıntım da normal beyaz renk bi akıntım var ama çok yoğun değilakıntı yoksa kuruysan adet olabilirsin vücut sıcaklığın nasıl diğer günlere göre soğuksan ve üşüyorsanda sıcaklığın düştüysede adet olacan demektir, hayırlısı olsun canım
olmazsada üzülme sakın en hayırlı zamanda gelsin bebişin inş. canımDün evde utanmasam kazak giyicektim battaniyeyle falan oturdum eşim şortla gezerken, Akıntım da normal beyaz renk bi akıntım var ama çok yoğun değilDediğin gibi herşeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?