Erken Gebelik Sağ Kasık Ağrısı

rehberlikanne_

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2023
37
20
32
Herkese merhaba çok fazla şey okudum ve korkuyorum artık. 4 haftalık gebeyim son adet tarihime bakacak olursam betalarım iki gün arayla 35 ve 116 çıktı. Doktorum yükseliş iyi dedi. Geçen sene bir düşüğüm var. 2 kez kürtaja alınıp , birde dış gebelik iğnesi oldum. 1 sene ara verip tekrar çocuk planladık ve hamileyim. Ama korkuyorum. Sağ kasığımda batma ve ağrı var yoğun şekilde. İnternetten bakınca dış gebelik olarak yorumlanıyor . Doktorum kaşık ağrısı olabilir dedi ama sağ da baskın olunca tedirgin oluyorum. Çok nadir sol ama genelde sağ bazen durup yeniden başlıyor. Tekrar beta verip takip edeceğim ama aranızda yaşayan var mı ? Morel istiyorum sanırım

Kasık agrısı mecbur olan bir durum sen kötuyu dusunme 4haftada basladı benım 8haftadyım hala var 5aylık gebelikte de olur 8aylıktada ztn insanlar hamılılegı kasık agrısndan çoğu şüphe eder gayet Norml benımde sag baskın genelde korkma sen kötüyü çağırma ıkı gunde takıpde kal Allahın izniyle hiç bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…