Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebe kalıp erkenden anlayan oldumu adet zamanını beklemeden bu ay ilk kez deniyorum 8 aylik evliyim cok istiyoruz belimde asiri agrima oluyor bazen karnmda şiş gibi son adet günüm 7 mart cok merak ediyorummm
Gebe kalıp erkenden anlayan oldumu adet zamanını beklemeden bu ay ilk kez deniyorum 8 aylik evliyim cok istiyoruz belimde asiri agrima oluyor bazen karnmda şiş gibi son adet günüm 7 mart cok merak ediyorummm
Belirtiler icin cok erken arkadaşım, düşünüp stres yapip belirti ararsan olacağı varsa da olmaz.
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Belirtiler icin cok erken arkadaşım, düşünüp stres yapip belirti ararsan olacağı varsa da olmaz.
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Mrb canım bende 7 aylık evliyim istiyoruz bu ay adetten önce test yaptım cikmadi şuan 2 gün gecikti ptsi tekrar idrar testi yapmayı düşünüyorum bazilarinda erken cikabiliyo bende Daha cikmadi
Mrb canım bende 7 aylık evliyim istiyoruz bu ay adetten önce test yaptım cikmadi şuan 2 gün gecikti ptsi tekrar idrar testi yapmayı düşünüyorum bazilarinda erken cikabiliyo bende Daha cikmadi
Insallah hamissindir bnde adetten 2 3 gun önce bi test yapmk istiyorum bakalım ama daha cok var beklemek şimdiden yorucu 9 ay nasil bekliceksem
[/QUOTbeklemek çok zor hakkımızda hayırlısı olsun❤