Rezmiye Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Kasım 2017 208 40 13 30 26 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Rezmiye #1 Sağlık ocağına gittim kan verdim erken gabelik ola bilir dedi intihap yok dedi sonuçlar 46.65 yaziyo yükselmiş dedi
Sağlık ocağına gittim kan verdim erken gabelik ola bilir dedi intihap yok dedi sonuçlar 46.65 yaziyo yükselmiş dedi
Rezmiye Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Kasım 2017 208 40 13 30 26 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Rezmiye #2 Rezmiye .!.: Sağlık ocağına gittim kan verdim erken gabelik ola bilir dedi intihap yok dedi sonuçlar 46.65 yaziyo yükselmiş dedi Genişletmek için tıkla... Daha 3 aylik evliyim
Rezmiye .!.: Sağlık ocağına gittim kan verdim erken gabelik ola bilir dedi intihap yok dedi sonuçlar 46.65 yaziyo yükselmiş dedi Genişletmek için tıkla... Daha 3 aylik evliyim
MoonfacedMom Aslan Kadını♌ Terazi Prenses Annesi♎ Kova annesi♒ Kayıtlı Üye 3 Aralık 2014 7.924 9.216 398 26 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Rezmiye #3 Rezmiye .!.: Sağlık ocağına gittim kan verdim erken gabelik ola bilir dedi intihap yok dedi sonuçlar 46.65 yaziyo yükselmiş dedi Genişletmek için tıkla... Gebelik var canım ama artışı önemli 2 gün sonra tekrar kan ver 2 katına çıkması gerek. 2 kat artış olursa korkulacak bişey yok demektir
Rezmiye .!.: Sağlık ocağına gittim kan verdim erken gabelik ola bilir dedi intihap yok dedi sonuçlar 46.65 yaziyo yükselmiş dedi Genişletmek için tıkla... Gebelik var canım ama artışı önemli 2 gün sonra tekrar kan ver 2 katına çıkması gerek. 2 kat artış olursa korkulacak bişey yok demektir
Rezmiye Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 15 Kasım 2017 208 40 13 30 26 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Rezmiye #4 svqi .!.: Gebelik var canım ama artışı önemli 2 gün sonra tekrar kan ver 2 katına çıkması gerek. 2 kat artış olursa korkulacak bişey yok demektir Genişletmek için tıkla... Pazartesi günü gidcem insanllah artar
svqi .!.: Gebelik var canım ama artışı önemli 2 gün sonra tekrar kan ver 2 katına çıkması gerek. 2 kat artış olursa korkulacak bişey yok demektir Genişletmek için tıkla... Pazartesi günü gidcem insanllah artar