Erken gebelik belirtisi

smileesra

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2023
89
11
8
32
Kızlar selam ♡
Oğlum 4 yaşında.
Bu ay korunmayı bıraktık
Son regl 14 mayıs
Biter bitmez iki gün ara ile 3 kez birlikte olduk.
Ozellikle bugün ara ara yoklayan kasik ağrısı ve batma hafif şiddetli.
Göğüste ve meme ucunda dikleşme,
Beyaz yapışkan akinti olmaya başladı
Göğüste damarlar sızlıyor.
Gebelik belirtisi olabilir mi lütfen cevap verin :)

Regl biter bitmez değil de yumurtlama günlerine denk getirmeye çalışın o zaman tutar 🙏🏻

Merhabalar mayısın 14ünde anestezili hsg çekildim adetim gecikti 6 gün oldu bugün ama erken gebelik testi negatif çıkıyor üç gün arayla yaptım negatif çıkıyor her an adet olacakmışım gibi hissediyorum her ay adet olacağımda ki belirtileri halen yaşıyorum arada kasıklarıma ağrı giriyor karnım ağrıyor akıntım adet zamanları çok gelir halen aynı sizce ne olmuş olabilir fikri olan varmı

Merhabalar mayısın 14ünde anestezili hsg çekildim adetim gecikti 6 gün oldu bugün ama erken gebelik testi negatif çıkıyor üç gün arayla yaptım negatif çıkıyor her an adet olacakmışım gibi hissediyorum her ay adet olacağımda ki belirtileri halen yaşıyorum arada kasıklarıma ağrı giriyor karnım ağrıyor akıntım adet zamanları çok gelir halen aynı sizce ne olmuş olabilir fikri olan varmı
Moral bozmak istemem ama hsg gecikme yapar diyorlar yine de bilmiyorum ben gecikme yaşamadım çektirince, zaten hsg çektirdiğiniz ay yumurtlama günlerini kaçırmış oluyorsunuz hemen hemen yanlış hatırlamıyorsam eğer ki, çünkü doktor olabilecek enfeksiyona karşı fitil vs veriyor ve ilişki yok diyordu sanki

Ama gebelik ihtimali de çok yüksek oluyor o ay tüpler kapalı ise açılıyor vs

Moral bozmak istemem ama hsg gecikme yapar diyorlar yine de bilmiyorum ben gecikme yaşamadım çektirince, zaten hsg çektirdiğiniz ay yumurtlama günlerini kaçırmış oluyorsunuz hemen hemen yanlış hatırlamıyorsam eğer ki, çünkü doktor olabilecek enfeksiyona karşı fitil vs veriyor ve ilişki yok diyordu sanki
Evet tamda 7 gün gecikti adetim ama oldum iki gün önce aksine doktorum bana ilişki konusunda hiçbirşey söylemedi ilişki olmasın demedi serbest dedi ilaç da vermedi

Evet tamda 7 gün gecikti adetim ama oldum iki gün önce aksine doktorum bana ilişki konusunda hiçbirşey söylemedi ilişki olmasın demedi serbest dedi ilaç da vermedi
BANA vermişti hemen enfeksiyon için fitil ilaç verdi onlar da genelde 3 gün süren ilaçlar ilişki konusun da tam emin olamadım hatırlayamadım ama rahim filminden dolayı enfeksiyon kapabilme ihtimali varmış önüne geçmek için verdi belki de ben çektirmeden önce gittiğimde rahmimde tahrişlik felan vardı enfeksiyon vardı ondan da vermiş olabilir

Merhaba 27 mayısta bende hsg çektirdim ilk hsgde tıkalıydı doktorum ameliyatla açıla bileceğini söyledi ameliyat oldum hemen. Üç gün ilişki yok dedi. Antibiyotik ve fitil verdi. Korunmayın dedi. İki hafta önce yumurtlamayı da değerlendirdik eşimle. 6 gün var reglime dün test yaptım erken gebelik testi negatif çıktı sizin nasıl oldu gebelik oldu.

Back