• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtisi

Ledapdk

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
62
23
18
25
Arkadaşlar kasıklarımda üç haftadır ağrı var başlarda çok vardı simdi daha hafif adetime ise 8 gün var goguslerim şiş ve agriyor ayrıca yüzüm aşırı sivilcelendi korunmasiz haftada 3 gün ilişkide bulunuyoruz Eşimle 23 yasindayim sizce gebelik olabilir mi baktirmakda istemiyorum ama radyasyonlu alanda çalışıyorum simdi baktirsam çıkar mi adəti mi beklemeliyim ayrıca belimde de ağrı var surekli uykum geliyor ve yorgun hissediyorum normalde cin gibiyimdir

Arkadaşlar kasıklarımda üç haftadır ağrı var başlarda çok vardı simdi daha hafif adetime ise 8 gün var goguslerim şiş ve agriyor ayrıca yüzüm aşırı sivilcelendi korunmasiz haftada 3 gün ilişkide bulunuyoruz Eşimle 23 yasindayim sizce gebelik olabilir mi baktirmakda istemiyorum ama radyasyonlu alanda çalışıyorum simdi baktirsam çıkar mi adəti mi beklemeliyim ayrıca belimde de ağrı var surekli uykum geliyor ve yorgun hissediyorum normalde cin gibiyimdir
Sizin gibi radyonsa da çalışan bir tanıdığım hamile kalmıştı haberin olmadan 1 ay bı zararı yok diye biliyorum rahat olun tedbiride elden bırakmayın

Arkadaşlar merhaba. Bat 16 Ağustos. Bu ay eşimle bebek sahibi olmak için efor sarf ettik. Bende AMH düşüklüğü de çıkınca (0.87). Bugün sabahtan beri kuyruk sokumumda yoğunluk olmak üzere bir bel ağrısı başladı ki anlatamam. Hala ağrıyor. Kasıklarımda hafif bir ağrı da vardı arada hissettiren. Kasık ağrım geçti gibi. son 2 saattir falan göbek deliğimin 4 parmak altı paralel bir çizgi şeklinde ağrıyor. Uyuyamıyorum bile. Bel ağrım hala devam ediyor. Neden olabilir bilen var mı?

Back