• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtisi

sedef1983

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
8
7
1
46
Kızlar merhaba ben 2 yıldır arada bi düzensiz adet oluyordum ama son 4 aydır düzgündü 8 Kasım adet oldum 5 gün sürdü ardından leke leke 12 günü buldu.27-29 kasım beraberliğim oldu.8 Aralık olmam gerekti olmadım bende 10 Aralık kaset tipi test aldım adetim 2 gün geçmişti negatif sonuç çıktı ve test alıp tekrar yapmadım gebelik yoktur diye.erkenmi yaptım bilmiyorum ve hala adet olmadım 12 gün geçti.hiç bi adet belirtim yok ama gögüsüm 2 gündür hassaslaştı ve idrara çok çıkar oldum belki psikolojik olabilir.gebelik yoktur değilmi.eğer gebe olsam çıkarmıydu idrarda beraberlikten 12 gün sonra yapmıştım

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ben 2 yıldır arada bi düzensiz adet oluyordum ama son 4 aydır düzgündü 8 Aralık adet oldum 5 gün sürdü ardından leke leke 12 günü buldu.27-29 kasım beraberliğim oldu.8 Aralık olmam gerekti olmadım bende 10 Aralık kaset tipi test aldım adetim 2 gün geçmişti negatif sonuç çıktı ve test alıp tekrar yapmadım gebelik yoktur diye.erkenmi yaptım bilmiyorum ve hala adet olmadım 12 gün geçti.hiç bi adet belirtim yok ama gögüsüm 2 gündür hassaslaştı ve idrara çok çıkar oldum belki psikolojik olabilir.gebelik yoktur değilmi.eğer gebe olsam çıkarmıydu idrarda beraberlikten 12 gün sonra yapmıştım
8 Aralık'ta oldum demişsin beş gün sürdü filan ? Sonra olmadım demişsin bı karışıklık mi var

merhaba ben de 14 aralıkta kahverengi lekelenme oldu akıntı gbi değil sadece çamaşırı kirletti diyebilirim çok az miktarda, adetim de 16 aralıkta başlaması gerekiyordu ben de adet sandım ama 1-2 gün sürdü kesildi. ve 27 aralık oldu hala adet olmadım... benim adetim bir keresinde 14 gün gecikmişti(evlenmeden önce çok düzenliydi halbuki adetim) herhangi bir hayal kırıklığına karşı test yapmayı erteliyorum şu an adetimin olması gereken tarihten 12 gün geçti ayın 31 inde hala gelmezse test yapacağım, olma ihtimali düşük birden hüsran yaşamak istemiyorum... o 14 aralıkta yaşadığım adet kanaması mıydı diyorum ama hiçbir zaman koyu kahve renginde ve sadece leke şeklinde bir adet yaşamadım bu zamana kadar...

Back