Merhaba arkadaşlar. Ben pikosum ve şu an 2 aydır takviye kullanıyorum. Bebek içinde çabam yok 89 kiloyum kilo vermeye çakışıyorum bu dönemde. Ama aynı zamanda korunmuyorum. Olursa olur yani :) son 2-3 gündür aşırı bi akıntım var. Berrak sulu bi akıntı pek uzayan bi akıntı değil. Son aylarda adet bitiminden12-15 gün sonra adet görüyorum. Bugün 16. Gün. Kasık ağrım var ara ara sol tarafta.
Dün akşam yorgun olmadığım halde tv karşısında uyuya kalmışım 2 saat. Telefonum çaldı ona uyandım birden kalbim hızlı çarptı nedense. Gün içinde uyumak pek adetim değildir. Buna çok takılmadım ama akıntı biraz dikkatimi çekti. Vücudumu da dinlemeyi bıraktım 2 aydır açıkçası. Sizce ihtimal olabilirmi ? Böyle yaşayan oldumu yardımcı olursanız sevinirim
Dün akşam yorgun olmadığım halde tv karşısında uyuya kalmışım 2 saat. Telefonum çaldı ona uyandım birden kalbim hızlı çarptı nedense. Gün içinde uyumak pek adetim değildir. Buna çok takılmadım ama akıntı biraz dikkatimi çekti. Vücudumu da dinlemeyi bıraktım 2 aydır açıkçası. Sizce ihtimal olabilirmi ? Böyle yaşayan oldumu yardımcı olursanız sevinirim