Merhaba nasilsinizzz? Son Adetim 12 kasım, 2 yildir implantla korunuyodum. Bi kere 7 aylik kiz bebeğimizi erken doğumla kayb ettik.Ondan sonra ciddi travma yaşadim, çocuk istemiyodum. 4 yil sevgili olduk kocamla, ilk gunden bi kizimizin olmasini çok istiyo, her gun aşkim hamilemisin diye soruyo, karnimi opuyo bi gun burada kizim olucak diye. Bende artik kendimi hazirladim ve yaklasik 1 bucuk ay once implanti cikarttirdim. Özelde bi doktor buldum, önce rahmimi gebeliğe hazirladi, implant yuzunden 4 cm lik kistim vardi. 1 hafta içinde doktorum yok etti, şuan hiçbir sorunum yok, nerdeyse tum testleri verdim çok şükür hiçbir problemimiz yok, doktorum bu ayda folikul patlamasi için iğne yazdi bana,herneyse artik iğneler bitdi. 12 aralikta gebelik testi yapmami soyledi. Bu arada ilk gebeligimde evlendiğimiz ilk ay hamile kalmiştim, hiçbir tedavi gormeden.Ve 3 gundur ciddi kasik ağrilarim, mide bulantim var. Beyaz akinti geliyo, sirtim ağriyo. Ben adet sancisi pek olan biri degilim, işte belki yilda bir reglimin ilk gunu azicik agri olur o kadar. Sizce hamile ola bilirmiyim??Uzun oldu kusura bakmayin, içimi dökmem istedim. Umarim isteyen herkesde pozitif olur.