- 12 Kasım 2024
- 17
- 3
- 22
-
- Konu Sahibi hellgirl27
Çünkü düzenli regl gören kişilerde neredeyse 13 15 gün önce ancak yumurtlama oluyo. Şu dönemde yaşadığınız yumurtlama belirtileri de olabilir yani. Var ya da yok demek için erken olur öyleyse. Olacaksa da ancak tüplerde yol alıyordur.Kızlar çok erken olduğunu biliyorum. Reglime daha 13 gün var eşimle yumurtalamadan 1-2 gün yumurtalama gününde ve ertesi gününde ilişkiye girdik ovulasyonum bitti görünüyor. Sol kasıgımda ağrı ve bel ağrım var hamileliğin ilk belirtisi olabilir mi reglim her ay düzenlidir ilk defa denemek istedik. İkimizde yirmili yaşlardayız
Canım daha çok erken. Ovülasyonu nasıl takip ettiniz acaba testle miKızlar çok erken olduğunu biliyorum. Reglime daha 13 gün var eşimle yumurtalamadan 1-2 gün yumurtalama gününde ve ertesi gününde ilişkiye girdik ovulasyonum bitti görünüyor. Sol kasıgımda ağrı ve bel ağrım var hamileliğin ilk belirtisi olabilir mi reglim her ay düzenlidir ilk defa denemek istedik. İkimizde yirmili yaşlardayız
Uygualama üzerinden takip ediyorum zaten yumurtlama günü vücudumün tepkilerinden anlıyorum regl agrısına benzer hafif kasık ağrılarım vucut ısım ve akıntım artıyorYumurtlamanızı testle mi takip ettiniz? Ne zamandı?
3 gün önceydiUygualama üzerinden takip ediyorum zaten yumurtlama günü vücudumün tepkilerinden anlıyorum regl agrısına benzer hafif kasık ağrılarım vucut ısım ve akıntım artıyor
Uygulama üzerinden zaten bedenende hissediyorumCanım daha çok erken. Ovülasyonu nasıl takip ettiniz acaba testle mi
Belirti olarak başlamaz belki yada senin vücudun tepki gösterir bilemeyiz inşallah olur canımUygulama üzerinden zaten bedenende hissediyorum
Seninle benim ayni donem sanirim :) benimde suan regl 12 gun var. Doktor yumurta gelisiyor gayet iyi dedi 2 kasimda, yumurtlama gunu icin ovulasyon testi yaptim. 7 veya 8 kasimdi. Biz de 7 kasim ve 9 kasimi degerlendirdik. Bende bekliyorum heyecanla. Benimde asiri bir bel agrim var ve kasıklarim tuhaf. Bence bunun ve senin yasadiklarinin sebebi bebek denedigimiz icin farkli bir olay oldu vucut tepki veriyor. İnşallah bebek olur ama en erken 20 sinden sonra belirtimiz olur givi bebis varsa :)Kızlar çok erken olduğunu biliyorum. Reglime daha 13 gün var eşimle yumurtalamadan 1-2 gün yumurtalama gününde ve ertesi gününde ilişkiye girdik ovulasyonum bitti görünüyor. Sol kasıgımda ağrı ve bel ağrım var hamileliğin ilk belirtisi olabilir mi reglim her ay düzenlidir ilk defa denemek istedik. İkimizde yirmili yaşlardayız
Bunu anlatan videolar var yani yumurta ve spermin karşılaşması ne zaman olur, tüplerde kaç gün ilerler, rahme ne zaman ulaşır tutunur vs. Onlara bakarsanız da teknik olarak bu kadar erken bir şey hissetmenin mümkün olmadığını görürsünüz. Şu an yumurtlama belirtilerini hala hissediyor olabilirsiniz, birlikteliğe bağlı beliniz ağrıyor olabilir, küçük kistik bir yapı ağrı yapıyor olabilir hepsi mümkün yani. En kesin belirti adet gecikmesidir ama o kadar beklemeye tabi her zaman sabır olmuyor, bu durumda da 5-6 gün kalasıya en erken belirti arayın bence derim ben yoksa süreç çok yıpratıcı ve yorucu olur.Kızlar çok erken olduğunu biliyorum. Reglime daha 13 gün var eşimle yumurtalamadan 1-2 gün yumurtalama gününde ve ertesi gününde ilişkiye girdik ovulasyonum bitti görünüyor. Sol kasıgımda ağrı ve bel ağrım var hamileliğin ilk belirtisi olabilir mi reglim her ay düzenlidir ilk defa denemek istedik. İkimizde yirmili yaşlardayız
Yaaa hayırlısı olur inşallahhhSeninle benim ayni donem sanirim :) benimde suan regl 12 gun var. Doktor yumurta gelisiyor gayet iyi dedi 2 kasimda, yumurtlama gunu icin ovulasyon testi yaptim. 7 veya 8 kasimdi. Biz de 7 kasim ve 9 kasimi degerlendirdik. Bende bekliyorum heyecanla. Benimde asiri bir bel agrim var ve kasıklarim tuhaf. Bence bunun ve senin yasadiklarinin sebebi bebek denedigimiz icin farkli bir olay oldu vucut tepki veriyor. İnşallah bebek olur ama en erken 20 sinden sonra belirtimiz olur givi bebis varsa :)
Hayırlısı olsun öncelikle,umarım en yakın zamanda güzel haberi alırsınızKızlar çok erken olduğunu biliyorum. Reglime daha 13 gün var eşimle yumurtalamadan 1-2 gün yumurtalama gününde ve ertesi gününde ilişkiye girdik ovulasyonum bitti görünüyor. Sol kasıgımda ağrı ve bel ağrım var hamileliğin ilk belirtisi olabilir mi reglim her ay düzenlidir ilk defa denemek istedik. İkimizde yirmili yaşlardayız