Erken Gebelik belirtisi mi yaşıyorum hellpp

hellgirl27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2024
17
3
22
Kızlar çok erken olduğunu biliyorum. Reglime daha 13 gün var eşimle yumurtalamadan 1-2 gün yumurtalama gününde ve ertesi gününde ilişkiye girdik ovulasyonum bitti görünüyor. Sol kasıgımda ağrı ve bel ağrım var hamileliğin ilk belirtisi olabilir mi reglim her ay düzenlidir ilk defa denemek istedik. İkimizde yirmili yaşlardayız

Çünkü düzenli regl gören kişilerde neredeyse 13 15 gün önce ancak yumurtlama oluyo. Şu dönemde yaşadığınız yumurtlama belirtileri de olabilir yani. Var ya da yok demek için erken olur öyleyse. Olacaksa da ancak tüplerde yol alıyordur.

Canım daha çok erken. Ovülasyonu nasıl takip ettiniz acaba testle mi

Seninle benim ayni donem sanirim :) benimde suan regl 12 gun var. Doktor yumurta gelisiyor gayet iyi dedi 2 kasimda, yumurtlama gunu icin ovulasyon testi yaptim. 7 veya 8 kasimdi. Biz de 7 kasim ve 9 kasimi degerlendirdik. Bende bekliyorum heyecanla. Benimde asiri bir bel agrim var ve kasıklarim tuhaf. Bence bunun ve senin yasadiklarinin sebebi bebek denedigimiz icin farkli bir olay oldu vucut tepki veriyor. İnşallah bebek olur ama en erken 20 sinden sonra belirtimiz olur givi bebis varsa :)

Bunu anlatan videolar var yani yumurta ve spermin karşılaşması ne zaman olur, tüplerde kaç gün ilerler, rahme ne zaman ulaşır tutunur vs. Onlara bakarsanız da teknik olarak bu kadar erken bir şey hissetmenin mümkün olmadığını görürsünüz. Şu an yumurtlama belirtilerini hala hissediyor olabilirsiniz, birlikteliğe bağlı beliniz ağrıyor olabilir, küçük kistik bir yapı ağrı yapıyor olabilir hepsi mümkün yani. En kesin belirti adet gecikmesidir ama o kadar beklemeye tabi her zaman sabır olmuyor, bu durumda da 5-6 gün kalasıya en erken belirti arayın bence derim ben yoksa süreç çok yıpratıcı ve yorucu olur.

Yaaa hayırlısı olur inşallahhh

Hayırlısı olsun öncelikle,umarım en yakın zamanda güzel haberi alırsınızdediğiniz belirtiler daha çok yumurtlama belirtilerine benziyor. Sperm ve yumurtanın birleşip embriyo haline gelip rahme yerleşmesi yaklaşık 5 günü buluyor. Yani sonucu en erken reglden birkaç gün önce bilebilirsiniz. Belirtiler için de embriyonun rahme tutunup yerleşmesi gerekiyor ki beta hormonu salgılansın. Ama asıl gebelik belirtileri derseniz 6.haftadan itibaren başlıyor. Regle kadar karşılaştığınız belirtiler çoğunlukla regl belirtileri ile karıştırılıyor. Ha bir de ovulasyon testlerinin de yüzde yüz güvenirliği yoktur. Net sonuca bir hafta sonra kan vererek ulaşabilirsiniz. Şansınız bol olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…