Erken gebelik belirtilerini tecrübeli arkadaşlardan bekliyorum:)

Benim sobadaysa tarihim 7 Şubat ben 18 martta öğrendim hamile olduğumu betahcg değerim 336ydı sanırım. Ki daha sonra bebeğin gelişimine göre doktorum hamile kalma tarihimi 21 Şubat olarak belirledi yani neredeyse 1 ay sonra öğrendim kanda bile çok yüksek değildi bence biraz daha beklemelisin sabır :))

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Benim adetimi 15 gün geçtiği zaman Ovulasyon olmuştum. O yüzden sanırım erken davrandım test yaptım tabiki negatif Ovulasyondan sonra 1 hafta bile geçmemişti.
Ama akıntı gibi kanama devam etti ve yeni kesildi. Sanırım bizde pko olduğu için gebelik olsa bile geç döllenme oluyor. Sizde de öyle olmuş...
sanırım önümde en az bir 15 gün var çok sabretmem lazım

Aynen pco dan dolayı ne zaman yumurtlama olacağı belli olmuyo ben öğrenmeden bir hafta önce de test yapmıştım negatifti bir hafta sonra saniyesinde pozitif çıktı

Aynen pco dan dolayı ne zaman yumurtlama olacağı belli olmuyo ben öğrenmeden bir hafta önce de test yapmıştım negatifti bir hafta sonra saniyesinde pozitif çıktı
O zman ümitsiz olmayayım inşallah vardır
Allah hayırlı etsin inşallah bebeğinizi sizin adınıza çok sevindim. Kendi adıma da benim yaşadıklarımı yaşayan birini gördüğüm için mutluyum takmayayım diyorum ama aklıma gelip duruyor herşeyi hamileliğe yoruyorum. Inşallah bende şuraya hamile olduğumu yazabilirim

Merhaba, ne.oldu hamile.misiniz acaba?

Merhaba benimde göğüslerim ve uçlarıyla sızlıyor du sürekli lavabodaydim kirpiklerim uzamış ti belim ağrıyor du adetim gecikti 2 gün sonra yaptım anında çıktı

Merhaba ben de Hsg sonrası 3 gün geciktim. Adet olacağım tarih adet sancısı çektim. Hatta ağrı kesici aldım. Sonra ki gün hafifledi fakat göğüs hassasiyetim başladı. Şimdi hem adet ağrısı hem de göğüs ağrısı hassasiyeti var. Acaba olabilir mi nolur olsun

Olabilir neden olmasın bi test yapın derim ama çok erkense teste çıkmaya bilir kan vermek en iyi çözüm. İnşallaah olur Rabbim kalbinize göre versin

BATın 4. Günü çift çizgi gördüm isterseniz siz de bakin ama 1 haftaya kadsr kesin teste işler 'la en garanti sonuçtur
Gecikme hala devam ediyor ah o testler korkulu rüyam. Hep negatif gördüğüm için yapmaya korkuyorum

Gecikme hala devam ediyor ah o testler korkulu rüyam. Hep negatif gördüğüm için yapmaya korkuyorum
Kaçıncı günün canim öyle deme ben de bi kere yaşamıştım o duyguyu yapmayacağım dedim vu sefer ama eşim ısrar etti sen de bi bak istersennkafana takip stres yapmazsın en azından

Kaçıncı günün canim öyle deme ben de bi kere yaşamıştım o duyguyu yapmayacağım dedim vu sefer ama eşim ısrar etti sen de bi bak istersennkafana takip stres yapmazsın en azından
Gecikmenin 5. Günü Hsgde oldum geçen ay ama ilaç kullanmadım. O yüzden gecikiyor diye düşünüyorum ama bir yandanda hamile olma umudu var :)

Gecikmenin 5. Günü Hsgde oldum geçen ay ama ilaç kullanmadım. O yüzden gecikiyor diye düşünüyorum ama bir yandanda hamile olma umudu var :)
Hsg sonrası gecikme olmuyomuş canım bende çok araştırdım öyle düşünme en kıza zamanda bi test yap derim. Ama yapmış olman lazım hakkında hayırlısı olsun inşallah

Hsg sonrası gecikme olmuyomuş canım bende çok araştırdım öyle düşünme en kıza zamanda bi test yap derim. Ama yapmış olman lazım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Yok kuzum ya yine olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…