Merhabaa arkadaşlar bu zor günlerde ALlah yardımcımız olsuun. Ben yeni evliyim ve bebek düşünüyoruz. Adetlerim çok düzenlidir geçen ay 7 gün erken adet oldum ve bu ay normal adet tarhimi 3 gün geçti ama belirtilerim hem adet hem genelik gibi duruyo. Belirtilerim şöyle arkadaşlar 1 haftadır kasıklarım adet ağrısı gibi ağrılarım mevcut ve 3 defa şiddetli şekilde iğne batması gibi ağrılarım oldu. İlk önce göğüs uçlarım sadece dokununca yara varmış gibi acıdı daha sonraa göğsümün tamamı ağırmaa başladı. İştahımda gerçekten açıldı normalde öyle çok yiyen birisi değilim. Ve sürekli idrara çıkıyorum bi anda geliyo sanki 1 saattir tutuyorum gibi ağrı yapıyo.Hep evde olduğumuz için karantinadan dolayı test alamıyorm. Hamile olup benim gibi belirtileri olan arkadaşlar oldu mu merak ediyorum şimdiden teşekkür ederiim :) inşAllah başka ihtitacı olan arkadaşlara da faydalı olur.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik belirtilerini tecrübeli arkadaşlardan bekliyorum:)
- Konu Sahibi Ftmth
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #hamileanneler erkengebelikbelirtisi gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Mart 2020
- 359
- 766
- 18
- 33
Merhabaa arkadaşlar bu zor günlerde ALlah yardımcımız olsuun. Ben yeni evliyim ve bebek düşünüyoruz. Adetlerim çok düzenlidir geçen ay 7 gün erken adet oldum ve bu ay normal adet tarhimi 3 gün geçti ama belirtilerim hem adet hem genelik gibi duruyo. Belirtilerim şöyle arkadaşlar 1 haftadır kasıklarım adet ağrısı gibi ağrılarım mevcut ve 3 defa şiddetli şekilde iğne batması gibi ağrılarım oldu. İlk önce göğüs uçlarım sadece dokununca yara varmış gibi acıdı daha sonraa göğsümün tamamı ağırmaa başladı. İştahımda gerçekten açıldı normalde öyle çok yiyen birisi değilim. Ve sürekli idrara çıkıyorum bi anda geliyo sanki 1 saattir tutuyorum gibi ağrı yapıyo.Hep evde olduğumuz için karantinadan dolayı test alamıyorm. Hamile olup benim gibi belirtileri olan arkadaşlar oldu mu merak ediyorum şimdiden teşekkür ederiim :) inşAllah başka ihtitacı olan arkadaşlara da faydalı olur.
canım adetin 3 gün geçtiğine göre belirtilerde pozitife işaret ediyor.
Benimde ilk belirtim koku hassasiyeti oldu bi anda tavşan burunlu olduydum ve dediğin gibi sık wcye gitme durumu yapmayınca sanki saatlerdir tutuyomuş gibi bi ağrı
Birde accayip bi gaz sancısı inşaatlar yapıldı sanki karnımda bunlar öğrenmeden 3 gün önce başladıydı..
Tabi bi taraftan kendimi kandırıp öncesinde aylarca yalancı gebelik belirtilerinin tamamını yaşayıp 5-6 gün reglimide geciktirdiğim Durumlar yaşadığım için sonucu net görene kadar kendimi kaptırmadıydım..
Zaten gebelik yoksa sağlıklı bir insanın döngüsü en fazla 35 sürebiliyormuş hani 36. Gün rahimde her şey yolundaysa her türlü söküyor vücut onu. Takip et bakalım bi, inşallah güzel haberler ver bize, bizde sevinelim
- 13 Mart 2020
- 743
- 844
- 53
- 31
- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 63
- 30
Merhaba ben adetim iki gün geçtiğinde test yapmıştım ama negatifti. O aralar çok uyku hali ve mide bulantısı vardı ama işe otobüsle gidiyorum ona yoruyordum. Ama bir adet ağrısı çektim ve hala çekiyorum ki anlatamam her adetimin en zirve ağrısı var ya onu yaşadım 12-13 gün boyunca bende polikistik var geç olcam sandım hiç aklımın ucundan bile geçmedi hamilelik ama en son dayanamadım dedim adet söktürücü vs içeyim yine de bi test yapıp öyle içeyim dedim ve öyle öğrendim hamile olduğumu. Ve benim için En belirgin şey hayatımda ilk kez ovulasyon dönemimde kanlı akıntım geldi iki gün kadar geçti, ben bunu sonradan yerleşme kanaması olduğuna yordum diğer belirtilerim de hani çişe sıkışırsın ağrı olur ya öyle ağrılar ve müthiş bi adet ağrısı onları göğüs hassasiyeti ve ağızda Kötü tat takip etti. Umarım Allah gönlüne göre verir
- 26 Aralık 2019
- 25
- 4
- 36
- 26
Arkadaşlar şimdi evi süpürüyodm sağ kasığıma bi ağrı girdi adet ağrısı gibi değildi acıdı rrsmen sonra lavaboya gittim böyle pembemsi bi akınyı suyla karışık sanki kan akıntım geldi niye oldu adet miydi uzanınca ağrı geçti yoksa kötü bişey mi
yerleşme olabilir mi ay inşallah yerleşmedir bana da umut olursuun
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Kızlar neler yapıyorsunuz. . Ben bu ay klomen kullandım. Ama asilama olmadım iptal oldu 4 yumurtam büyüdüğü için.
Biz degerlendirdik
Simdi adet günüm 2-3 gün geçti. .
Çok adet sancısı yaşadım 1 buçuk haftadır. .
Ama şuan hicbise yok nerdeyse
Sadece arada hafif yumurtam ağrıyor yada rahim yolum üşümüş gibi ağrıyor.
Yarın test yapabilirim
Sizce ihtimal varmi dir umut olun bana lütfen. .
Biz degerlendirdik
Yarın test yapabilirim
- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
Merhaba herkese bende hsg sonrası yeni hamile olduğumu öğrendim. Normalde 28 günde bir adet oluyorum ama bu ay baya gecikme oldu ben hep hsg ye yorduğum için hiç düşünmedim. Belirtilerimde bildiğiniz adet belirtileri yani adet olucam gibi ağrım var ama gidiyorum olmuyorum. 9 gün geçtikten sonra dedim artık test yapim testi yapar yapmaz net bi çift cizgi. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin hemen doktor kontrolü zaten keseyi gördük çok şükür. Hala adet belirtilerim devam ediyo kasıklarımda ağrı oluyor ama lekenme vs. Olmadı çok şükür. Bunun tek çözümü düşünmemek biliyorum kolay değil ama eğer istiyosak böyle olması lazım. Göğüs hassasiyetim var ama onda bazen aşırı oluyo bazen az yani tipik adet belirtileri onun haricinde uyku hali olmadı henüz sık idrara çıkıyorum evet ama bi o kadarda su tüketiyorum ondan anladım sanırım. Daha yeni yeni miğde hassasiyetim başladı az az bulanıyo ama aşırı değil. İnşallaah kolay bi hamilelik süreci olur. Kalp atışlarınıda Rabbimin iziniyle sağ sağlim duyarız. Dualarım isteyen dileyen herkesle hakkınızda hayırlısı olsun geç olsun ama sağlıklı olsun inşallah :)
- 26 Aralık 2019
- 25
- 4
- 36
- 26
Merhaba herkese bende hsg sonrası yeni hamile olduğumu öğrendim. Normalde 28 günde bir adet oluyorum ama bu ay baya gecikme oldu ben hep hsg ye yorduğum için hiç düşünmedim. Belirtilerimde bildiğiniz adet belirtileri yani adet olucam gibi ağrım var ama gidiyorum olmuyorum. 9 gün geçtikten sonra dedim artık test yapim testi yapar yapmaz net bi çift cizgi. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin hemen doktor kontrolü zaten keseyi gördük çok şükür. Hala adet belirtilerim devam ediyo kasıklarımda ağrı oluyor ama lekenme vs. Olmadı çok şükür. Bunun tek çözümü düşünmemek biliyorum kolay değil ama eğer istiyosak böyle olması lazım. Göğüs hassasiyetim var ama onda bazen aşırı oluyo bazen az yani tipik adet belirtileri onun haricinde uyku hali olmadı henüz sık idrara çıkıyorum evet ama bi o kadarda su tüketiyorum ondan anladım sanırım. Daha yeni yeni miğde hassasiyetim başladı az az bulanıyo ama aşırı değil. İnşallaah kolay bi hamilelik süreci olur. Kalp atışlarınıda Rabbimin iziniyle sağ sağlim duyarız. Dualarım isteyen dileyen herkesle hakkınızda hayırlısı olsun geç olsun ama sağlıklı olsun inşallah :)
yaa maşallaah amiin inşallah bize de nasip oluur adına çok sevindim canım beniim
- 26 Aralık 2019
- 25
- 4
- 36
- 26
Kızlar neler yapıyorsunuz. . Ben bu ay klomen kullandım. Ama asilama olmadım iptal oldu 4 yumurtam büyüdüğü için.
Biz degerlendirdik
Yarın test yapabilirim
inşallah olmuştur ya bende klomen kullandım geçen ay aynı şekilde iğne yaptırmadım ama olmadı benim yumurtalar küçüktü bide inşallah senin olmuştuur
- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
canım adetin 3 gün geçtiğine göre belirtilerde pozitife işaret ediyor.
Benimde ilk belirtim koku hassasiyeti oldu bi anda tavşan burunlu olduydum ve dediğin gibi sık wcye gitme durumu yapmayınca sanki saatlerdir tutuyomuş gibi bi ağrı
Birde accayip bi gaz sancısı inşaatlar yapıldı sanki karnımda bunlar öğrenmeden 3 gün önce başladıydı..
Tabi bi taraftan kendimi kandırıp öncesinde aylarca yalancı gebelik belirtilerinin tamamını yaşayıp 5-6 gün reglimide geciktirdiğim Durumlar yaşadığım için sonucu net görene kadar kendimi kaptırmadıydım..
Zaten gebelik yoksa sağlıklı bir insanın döngüsü en fazla 35 sürebiliyormuş hani 36. Gün rahimde her şey yolundaysa her türlü söküyor vücut onu. Takip et bakalım bi, inşallah güzel
Sizin testte kesin çıkar merak ettim şimdi inşallah vardır ❤ ben de hemen hemen aynı belirtileri yaşıyorum sol kasıkta ağrı batma, zaman zaman bel ağrısı, bir anda saatlerce tutmuşum gibi çişimin gelmesi, inanılmaz gazım var 4 5 gündür, bi de uykusuzluk cekiyorum en sıkıntılı olan o. 48 saatte bir 8 saat anca uyuyabiliyorumMerhabaa arkadaşlar bu zor günlerde ALlah yardımcımız olsuun. Ben yeni evliyim ve bebek düşünüyoruz. Adetlerim çok düzenlidir geçen ay 7 gün erken adet oldum ve bu ay normal adet tarhimi 3 gün geçti ama belirtilerim hem adet hem genelik gibi duruyo. Belirtilerim şöyle arkadaşlar 1 haftadır kasıklarım adet ağrısı gibi ağrılarım mevcut ve 3 defa şiddetli şekilde iğne batması gibi ağrılarım oldu. İlk önce göğüs uçlarım sadece dokununca yara varmış gibi acıdı daha sonraa göğsümün tamamı ağırmaa başladı. İştahımda gerçekten açıldı normalde öyle çok yiyen birisi değilim. Ve sürekli idrara çıkıyorum bi anda geliyo sanki 1 saattir tutuyorum gibi ağrı yapıyo.Hep evde olduğumuz için karantinadan dolayı test alamıyorm. Hamile olup benim gibi belirtileri olan arkadaşlar oldu mu merak ediyorum şimdiden teşekkür ederiim :) inşAllah başka ihtitacı olan arkadaşlara da faydalı olur.
- 7 Mayıs 2016
- 1.109
- 798
- 123
Sağol güzel dileklerin içininşallah olmuştur ya bende klomen kullandım geçen ay aynı şekilde iğne yaptırmadım ama olmadı benim yumurtalar küçüktü bide inşallah senin olmuştuur
İnsanı bu süreçler çok yoruyor bu ay da olmaz sa birdaha ki asilama igneli ilaçla olur demişti doktor. Tabi araya virüs girdi adette olsam ertelemek zorunda kalicam
İnşaallah kendiliğinden olur da düşünmeyiz dha
- 18 Nisan 2020
- 25
- 20
- 3
- 31
Bende pkoluyum ve şuan aynı belirtileri yaşıyorum Ovulasyon üzerinden 7-8 gün geçti. Dediğiniz gibi hayatımda ilk kez yumurtlarken kan gördüm. Sizce kan testinde çıkarmı?Merhaba ben adetim iki gün geçtiğinde test yapmıştım ama negatifti. O aralar çok uyku hali ve mide bulantısı vardı ama işe otobüsle gidiyorum ona yoruyordum. Ama bir adet ağrısı çektim ve hala çekiyorum ki anlatamam her adetimin en zirve ağrısı var ya onu yaşadım 12-13 gün boyunca bende polikistik var geç olcam sandım hiç aklımın ucundan bile geçmedi hamilelik ama en son dayanamadım dedim adet söktürücü vs içeyim yine de bi test yapıp öyle içeyim dedim ve öyle öğrendim hamile olduğumu. Ve benim için En belirgin şey hayatımda ilk kez ovulasyon dönemimde kanlı akıntım geldi iki gün kadar geçti, ben bunu sonradan yerleşme kanaması olduğuna yordum diğer belirtilerim de hani çişe sıkışırsın ağrı olur ya öyle ağrılar ve müthiş bi adet ağrısı onları göğüs hassasiyeti ve ağızda Kötü tat takip etti. Umarım Allah gönlüne göre verir
Adetimi çok geçti ama Ovulasyon 7-8 gün önce oldum. Birde sizinkilere ek olarak mide bulantısı ve ishal var bende