Allah razı olsun canım benim Rabbim senin de bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Allah kalbinize göre versin her şeyden önceBende hiç göğüs ağrısı olmadı. Ama kasık ağrım ve bel ağrım çok oldu. Herkeste farklılık gösterebilir. Umutsuzluğa kapılmayın. Bat gününüze varsa eğer sabredin. Ben bat günüme 3 gün kala idrar testi yapmaya başladım. Reglim 4 gün geçince yaptım ve silik çizgi netleşti. Hatta doktora gittim ben hamileyim diye, doktor ultrasonla baktı kese yok hamilelik olmayabilir dedi. Ama vazgeçmedim kan verdim. Ertesi gün kan değerim 137.18 idi. Darısı sizin başınıza inşallah
Aminn aminnAmin inşallah, isteyen herkese nasip olsun. 1 hafta sonra umarım hayırlı haberlerinizi alırsınız
Maşallah, Allah kalbinize göre versin.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah...
Rica ederim :) Çoook aminAminn aminn
Çok teşekkür ederim
Yazınızı okudum.rabbim inşallah hayırlı etsin.ben şubat 26 da çatlatma iğnemi oldum.bugün tam 16.günüm yarında adet günüm.sabah çok ince bi kan lekesi geldi.idrar testide yaptım negatifti.sizde yerleşme kanaması olmuşmuydu.artı adet zamanınız geçtikten sonramı idrarda çizginiz belirdi.cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.rabbim yavrunuzu kucağınıza almaya nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?