Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Belirtilerim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gul_gam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
8
13
3
44
Merhaba Hanımlar,

28 Şubat'da hamile olduğumu öğrendim ve yumurtlama döneminden sonra olan belirtilerimi 5+1 gün boyunca hissetiklerimi buradan paylaşmak istedim. Çünkü; bende bu sitede yazılanları okuyarak umutlandım, dua ettim ve çok şükür dualarım kabul oldu:dua: tam yumurtlama günümün (11 Şubat şüpheli ilişki) bir hafta sonrasında felaket kasık ağrısı, bel ağrısı ve sırt ağrısı yaşadım. Göğüslerim de hiç ağrı olmadı mesela yada ağzımda metalik tat. Ama sürekli gebelik ile ilgili rüyalar gördüm. Normal de zor uyuyan ben, kafamı yastığa koyar koymaz uyuyordum ama sabahları zinde kalkıyordum. Ama içime doğdu. Hissettim hep hamile olduğumu. Reglime (25 Şubat) 3 gün kala doktora gittim kan verdim ama sonuç negatif çıktı.Sonra test yapmaya başladım. İlk başta tek çizgiydi, sonra bekledikçe silikleşti, mercekle görünür gibiydi, ertesi gün yapınca biraz daha belirginleşti ve en sonunda kızımın doğum günümde çift çizgiyi gördüm:) 3 test yaptım toplamda, 4 TL idi fiyatı.38 yaşındayım 20 yaşında kızım var. Ve Allah isteyen herkese nasip etsin. Annemin 10 sene çocuğu olmamış sonra ikiz doğurmuş. 70'li yıllarda böyle tedavi falanda yok. Yani yüce mevlam herkese nasip eder inşallah...

merhaba,

yumurtlamadan 1 gün önce en son ilişkiye girdim ben de tutar inşallah... Gözünüz aydın :)

Teşekkür ederim . Ben tam yumurtlama günümde birliktelik yaşadım. Sadece 1 defada oldu çok şükür :) Umarım size de kısmet olur :dua:

Merhaba canım ben bir defa kimyasal gebelik geçirdim ve onda belirtilerim de göğüs ağrısı çok vardı bu ay yine yumurtalama günümü değerlemdirdim ve bende de kasık ağrısı bel ağrısı hafif baş dönmesi var ama göğüs ağrım yok diye tutmadı gene diye düşündüm sizce her gebelikte aynı mı hissedilir belirtiler

Allah kalbinize göre versin her şeyden önce:dua:Bende hiç göğüs ağrısı olmadı. Ama kasık ağrım ve bel ağrım çok oldu. Herkeste farklılık gösterebilir. Umutsuzluğa kapılmayın. Bat gününüze varsa eğer sabredin. Ben bat günüme 3 gün kala idrar testi yapmaya başladım. Reglim 4 gün geçince yaptım ve silik çizgi netleşti. Hatta doktora gittim ben hamileyim diye, doktor ultrasonla baktı kese yok hamilelik olmayabilir dedi. Ama vazgeçmedim kan verdim. Ertesi gün kan değerim 137.18 idi. Darısı sizin başınıza inşallah:dua:

Allah kalbinize göre versin her şeyden önce:dua:Bende hiç göğüs ağrısı olmadı. Ama kasık ağrım ve bel ağrım çok oldu. Herkeste farklılık gösterebilir. Umutsuzluğa kapılmayın. Bat gününüze varsa eğer sabredin. Ben bat günüme 3 gün kala idrar testi yapmaya başladım. Reglim 4 gün geçince yaptım ve silik çizgi netleşti. Hatta doktora gittim ben hamileyim diye, doktor ultrasonla baktı kese yok hamilelik olmayabilir dedi. Ama vazgeçmedim kan verdim. Ertesi gün kan değerim 137.18 idi. Darısı sizin başınıza inşallah:dua:
Allah razı olsun canım benim Rabbim senin de bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
Bat günme 1 hafta var daha.

Amin inşallah, isteyen herkese nasip olsun. 1 hafta sonra umarım hayırlı haberlerinizi alırsınız:anneadayı:

Maşallah, Allah kalbinize göre versin.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah...

Yazınızı okudum.rabbim inşallah hayırlı etsin.ben şubat 26 da çatlatma iğnemi oldum.bugün tam 16.günüm yarında adet günüm.sabah çok ince bi kan lekesi geldi.idrar testide yaptım negatifti.sizde yerleşme kanaması olmuşmuydu.artı adet zamanınız geçtikten sonramı idrarda çizginiz belirdi.cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.rabbim yavrunuzu kucağınıza almaya nasip etsin inşallah

Yazınızı okudum.rabbim inşallah hayırlı etsin.ben şubat 26 da çatlatma iğnemi oldum.bugün tam 16.günüm yarında adet günüm.sabah çok ince bi kan lekesi geldi.idrar testide yaptım negatifti.sizde yerleşme kanaması olmuşmuydu.artı adet zamanınız geçtikten sonramı idrarda çizginiz belirdi.cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.rabbim yavrunuzu kucağınıza almaya nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim, darısı sizin başınıza inşallah. Bende yerleşme kanaması olmadı. Tabii herkeste farklı olabiliyor galiba bu durum. 3 tane test yaptım iki tanesi batıma 3 gün kala 1'er gün arayla. İki testte de ikinci çizgi çok silikti. Telefonun fener aydınlatmasıyla bakınca belli oluyordu. Sonra batım 3 gün geçti ve tekrar yaptım ikinci silik çizgi belli olacak şekildeydi. Kasık ağrım, bel ağrım, sırt ağrım çok oldu. Sürekli gebelik ile ilgili rüyalar gördüm ve ağzım sürekli tükürük salgılıyordu. Ama ilk hamileliğim çok zor geçti. Bakalım 20 seneden sonra yaşadıklarımı paylaşıyorum. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin:dua:

Merhabalar ben pko hastasıyım yumurta büyümesinde bazı aylar problem oluyor. Son adetim 16 ocak da gerçekleşti. Sonrasında dr um yumurta takibine başladı femara ve fostimon 75 gr ile yumurta büyümesini destekledi. Normalde bu tür ilaçlar kullandığımda adetim tam 30. Gün gelir. İlk ilişkşye girmemizdrn 3 gün sonra gögüs uçlarım çok hassaslaştı sonrasomda son 1 haftadır gögüslerim çok ağrıyor kimseye sarılamıyorum o derece kasıklarımda ara ara batmalar brl ağrısı(özellikle sabahları) ve bazı günler enerji düşüklüğü yaşadım şuanda normal tarihe göre 6 gün gecikme mevcut 2 kere idrar testi yaptım ama birşey çıkmadı. Dr 26 şubata kadar beklememi önerdi. Sizce bu belirtiler psikolojik midir yoksa bir müjde alabilir miyim şimdiden yanıtlarınız için çok teşekkürler

Back