Erken gebelik belirtileri

beyzax123

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
175
5
25
18 aralıkta partnerimle korunmasız birlikte olduk yumurtlama günüme iki gün vardı.
Dört gündür hafif hafif sol kasığımda sızlama, adet ağrısı gibi bir ağrı var belim de çok ağrıyor. Şeffaf ve arada beyaz gibi akıntım oluyor. Memelerim de iğne gibi batmalar oluyor. Normal de adet olmadan önce de ağrır ama bu öyle bir ağrı değil. Bir nevi cızırtılı bir sancı gibi. Bazen bacaklarım da ağrıyor. Adetime 10 gün var. Test yapsam kaç gün sonra yapmalıyım? Ya da en erken kaçıncı günde yapmalıyım? Yoksa adetimin gecikmesini beklemem daha mi iyi…. KAFAM COK KARIŞIK.

bence şuan cok erken. Benımde bugün regl günüm dün yaptım pozitif cıktı. Ama şimdide test mı yanlıs diye kendımı yıyorum.. En iyisi gününü beklemek

ben ovaluasyon testi aldım ama onunla bile anlayamadım. Sonra kendı halıne bıraktım 2 günde bir denıyoruz bazen 3 gün. Her ay bu sayfadan cıkamıyodum bu ay biraz kendimi frenledım

2 gün kaladan sonra başka ilişkiniz olmadımı
Hayır aynı evdeyiz nişanlıyız ama ikimiz de calisiyoruz o gün alkol almıştık tam olarak oda ben de hatırlamıyorum onun için endişe ediyorum psikolojimi de etkiledi bu durum gündüz tüm gün uyukluyorum gece gözüme uyku girmiyor ve cok hassaslaştım

ben ovaluasyon testi aldım ama onunla bile anlayamadım. Sonra kendı halıne bıraktım 2 günde bir denıyoruz bazen 3 gün. Her ay bu sayfadan cıkamıyodum bu ay biraz kendimi frenledım
Bence de bu kısacık süreçte anlayamam hamile olup olmadığımı ama dün de bugün de sabah midem bulandı mesela psikolojik mi yoksa normal mi

Siz istemıyosunuz yani. Bilemiyorum tabiki ama tek seferde olabilcek bişey değil bu. Biz 6 aydır istıyoruz mesela ama nasip olmadı daha :)

korkutmak istemem ama ben reglimin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamileyim su an.

ilişkiden 12 gün sonra kasıkta batma, göğüs ucu ağrısı ve regl sancısı yasayınca test yapıp hamile olduğumu öğrendim. o yüzden olabilir. ama tespit etmek için su an cok erken. en az 10-12 gün gecmesini beklemekten baska çareniz yok

Siz istemıyosunuz yani. Bilemiyorum tabiki ama tek seferde olabilcek bişey değil bu. Biz 6 aydır istıyoruz mesela ama nasip olmadı daha :)
Hayır ben çok istiyorum ama onun haberi yok benim bu kuruntularımdan daha acaba bişey oldu mu gibisinden ağzını yokladım tam bilmiyorum dedi simdiden anne olma hayalleri kapladı beynimi resmen

korkutmak istemem ama ben reglimin ertesi günü girdiğim ilişkiden hamileyim su an.

ilişkiden 12 gün sonra kasıkta batma, göğüs ucu ağrısı ve regl sancısı yasayınca test yapıp hamile olduğumu öğrendim. o yüzden olabilir. ama tespit etmek için su an cok erken. en az 10-12 gün gecmesini beklemekten baska çareniz yok
İlişkimiz üstünden 10-12 gün mü geçmesi gerekli ben korkmuyorum hatta çok istiyorum bunun olmasını sadece hiç böyle bir şey yaşamadığım için emin olamadım ilk kez korunmadık ve böyle bisey oldu

İlişkimiz üstünden 10-12 gün mü geçmesi gerekli ben korkmuyorum hatta çok istiyorum bunun olmasını sadece hiç böyle bir şey yaşamadığım için emin olamadım ilk kez korunmadık ve böyle bisey oldu
hee istiyorsanız sorun yok 😂😂 inşallah vardır😂😂 su an belirti için de erken. korunmasız ilişkide ilk sefer olduğu için vücut böyle tepki veriyor da olabilir, psikolojik de olabilir. ama her korunmasız ilişkide de akla ilk gelen gebeliktir sonucta 🥲🥲 hayırlısı olsun insallah 🥰

hee istiyorsanız sorun yok 😂😂 inşallah vardır😂😂 su an belirti için de erken. korunmasız ilişkide ilk sefer olduğu için vücut böyle tepki veriyor da olabilir, psikolojik de olabilir. ama her korunmasız ilişkide de akla ilk gelen gebeliktir sonucta 🥲🥲 hayırlısı olsun insallah 🥰
Evet oda ben de öyle bişey olsa havaya uçarız direkt ama ben tabi hemen abartmak istemiyorum kendimi de üzmek istemiyorum ama ne zaman yapmalıyım mesela bugün birlikte olduktan sonra 7 gün geçti 10-12 gün arasında yapabilir miyim ?

Evet oda ben de öyle bişey olsa havaya uçarız direkt ama ben tabi hemen abartmak istemiyorum kendimi de üzmek istemiyorum ama ne zaman yapmalıyım mesela bugün birlikte olduktan sonra 7 gün geçti 10-12 gün arasında yapabilir miyim ?
evet ama kan testi yapın. idrar testi için 14-15 gün bekleyin. idrarda daha gec çıkar.

benım mesela şuan belırtım yok. Sadece gögüslerım cok kaşınıyor 1 haftadır. Psikolojık mı bilmiyorum. Test almıstım onu yapıcam birazdan ama korkuyorum :)

benım mesela şuan belırtım yok. Sadece gögüslerım cok kaşınıyor 1 haftadır. Psikolojık mı bilmiyorum. Test almıstım onu yapıcam birazdan ama korkuyorum :)
Göğüs halkası ve ucu mu ? Sonucu bana da söyler misiniz çok merak ediyorum…:) umarım istediğiniz sonucu alırsınız♥️

İnşallahhh ♥️ ilk başlarda genel olarak kaşınıyodu şimdi ucuna doğru artıyo kaşıntı ellediğim an kaşıma istedim oluyo

image.jpg

X