Erken gebelik belirtileri

Benbenmiyim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
334
371
30
7 Mart sat, 4 Nisan bat. Adet bittiği günden itibaren iki günde bir ilişkiye giriyoruz. Ara ara sol kasıkta batma ve yanma hissi, ayak üşümesi var. Ayaklarım ısınmıyor bi türlü buz gibi. Bugün sabah kalktığımdan beri hafif baş dönmesi ve mide bulantısı var. Reglime daha 13 gün var. Bu kadar erken belirti görmem mümkün mü.

Mümkün değil. Kendinizi ne kadar çok dinlerseniz o kadar çok belirti yaşarsınız. Emin olun. Çok zor biliyorum ama sadece adetinizin gecikmesini bekleyin

Mümkün değil. Kendinizi ne kadar çok dinlerseniz o kadar çok belirti yaşarsınız. Emin olun. Çok zor biliyorum ama sadece adetinizin gecikmesini bekleyin
Teşekkür ederim. Düşünmeyim diyorum ama düşünmeden edemiyorum. Sürekli acaba mı diyorum. Psikolojik sanırım

Teşekkür ederim. Düşünmeyim diyorum ama düşünmeden edemiyorum. Sürekli acaba mı diyorum. Psikolojik sanırım
Yani adet gecikmemden 3 gün sonra da öğrendim gebeliğimi. Bu normal olandı. Adet gecikmemden 1 ay sonra da öğrendim. Bu aşırı geç olandan. Adetten 11 gün sonra da hala anlamadığım bir şekilde gebe kaldığımı öğrendim. Bu da çok anormaldi. İlki kimyasal, ikincisi düşük sonuncusu da dış gebelik oldu. Ümitsizliğe düşürmek istemiyorum seni ama bin bir uğraşla olan gebelikler de sonlanabiliyor. O kadar boş verdim ki o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…