• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
689
330
103
32
Adetim dongum 33 gunde bir, bir tek gecen ay 30. Gunde oldum. Normale gore baz alirsam 3 gunum kaldi. Bugun 30.gundeyim. İki gundur inanilmaz bi akintim var devamli hasta oldum herhalde diyip tuvalete kosuyorum. Kasiklarimda degisik bi agri var bi sey oturuyo gibj sanki ve gaz sancim var. Dun gece uykudan uyandim tuvalete kalkmak icin. Cok sik tuvalete gidiyorim iki gundur.Daha once bunlari hic yasamadim. Akintiyida hatta pek olmaz adet oncesi bende,az olur.ovulasyon gectikten 9-10 gun sonra erken gebelik testi yaptim. Negatif. Cikmamis olabilir mi. Bunlar belirti midir. Psikolojik mi. Gogus agrisi yok sislik var

Bu ay ovülasyon testinde pozitifi görüp değerlendirmiş miydiniz? 😊

evet degerlendirdim.Ama erken gebelik testinde negatif cikinca olmadi herhalde demistim. Simdi degisik belirtiler var sanki. Erken gebelik testi iliskiden 7 gun sonra bile cikar yaziyordu guvenmeli miyim bilemedim

evet degerlendirdim.Ama erken gebelik testinde negatif cikinca olmadi herhalde demistim. Simdi degisik belirtiler var sanki. Erken gebelik testi iliskiden 7 gun sonra bile cikar yaziyordu guvenmeli miyim bilemedim
İdrar testleri yanıltabiliyor canım gebelikte betaHcg önce kana en son idrara geçiyor en güvenilir kan testi 😊

Arkadaşlar merhaba;
aranıza bugün katıldım.4 aylık evliyim 2 aydır da deniyoruz erken ama daha önce geçirmiş oldugum ameliyat yüzünden yumurtalık sayım az doktor elinizi cabuk tutun dediği icin başladık.

en son şubat 22 de regl tarihim 29 şubat 2-3 mart ve 5 mart değerlendirdik.adetime 8 gün var öyle aman aman akıntım yok ama dün göğüslerim ağrımaya başladı böyle dokununca alt tarafları adet öncesi gibi agrıyor normalde adete 3-4 gün kala başlardı.sık tuvalete cıkma da yok bende belim biraz agrıyor o kadar kasık ağrısı da olmadı sadece büyük tıvalete cıkamıyroum 2 gündür bu belirtilerle karşılaşan var mı?

hamilelik belritisi olabilir mi?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

7 gün cok erken bence idrarda cikmasi icin. kanda 10 günde idrarda 12 günde cikar diye biliyorum ben. Ben belirtilere kulak asmiyorum bizlerde beklenti oldugundan sürekli belirti ariyoruz.

C
Adetim dongum 33 gunde bir, bir tek gecen ay 30. Gunde oldum. Normale gore baz alirsam 3 gunum kaldi. Bugun 30.gundeyim. İki gundur inanilmaz bi akintim var devamli hasta oldum herhalde diyip tuvalete kosuyorum. Kasiklarimda degisik bi agri var bi sey oturuyo gibj sanki ve gaz sancim var. Dun gece uykudan uyandim tuvalete kalkmak icin. Cok sik tuvalete gidiyorim iki gundur.Daha once bunlari hic yasamadim. Akintiyida hatta pek olmaz adet oncesi bende,az olur.ovulasyon gectikten 9-10 gun sonra erken gebelik testi yaptim. Negatif. Cikmamis olabilir mi. Bunlar belirti midir. Psikolojik mi. Gogus agrisi yok sislik var
anım bu dediklerin benim belirtilerimle birebir uyuyor.
Buna ek olarak koku hassasiyeti yaşamıştım ve göğüslerim şişmişti ne güzeldi 😁
Ayrıca bende 3 gün kala belirtileri hissedip adet günüme kadar sabredip test yapmıştım hemde erken gebelik testiydi ama negatif çıkmıştı.
Bende kendimi kandırmışım gene diye üzülmüştüm.
4 gün daha geçip gelen giden olmayınca hemen kan verdim. 406 çıktı sonuç.
Yani içime doğan o ki sende bi pozitif durumlar var :) en iyisi kan vermek :)

Back