Hemen umitlenme canim o ictigin ilacda bu tur etkiler yapabilir. Adet gununde bi test yaparsin olmazsanMerhaba hanımlar bu ay ovulasyon dönemini değerlendirdim testlerle takip ettim en son gecen ay 26 subatta adet oldum 1 martta bitti daha adetime varken bu 3 4 gundur adet olacakmışım gibi sancim oluyor sol tarafima hafif hafif agrilar grip birakiyor bu iki gündür cok hafif sarimsi akintim var onun yani sira iki gündür geceleri karnim bir degisik ağrıyor sabahları mide sancisi ve ishalle uyaniyorum arada bel agrim bolcada sirt ve baş ağrım var cabuk acıkıyorum ve normal ictigim suyun 2 3 katini iciyorum cok susuyorum sizce bunlar neyon belirtisi kendimi kandırmak umutlanmak istemiyorum ama bir ihtimal diyor insan. Birde prolaktin yüksekliğim vardi iki hap ictim bu ay basi yarim yarim 3 gun arayla 36ydi o dustude hamile mi kaldim acaba okuyup geçmeyin lütfen sizin belirtileriniz nelerdi paylaşır mısınız?
Ilaç biteli çok oldu ama öyle de olabilir o ihtimalide goz önüne aliyorum çünkü umutlanip hayal kırıklığıyla karsilasmak tarifsiz bi duyguHemen umitlenme canim o ictigin ilacda bu tur etkiler yapabilir. Adet gununde bi test yaparsin olmazsan
InsAllah ama psikolojik de olabilir insan cok kafaya takinca kendinde belirtiler buluyor umutlanmak istemiyorumMerhaba canım inşallah istediğin gibi olur bende bu ay çok garibim adetim 35 gün de bir olup 5 gün sürer bende 20 21. Gün yumurtlarım bu ay adetten hemen sonra yumurtladigimi düşünüyorum çünkü çok fazla akintim oldu ilk defa bu kadar çoktu bunun yanisira inanılmaz ıstahim açık hiç doymak bilmiyorum 1 haftadır ve 2 gündür göğüslerime dokunamıyorum normal adet düzenime gore çok erken başladı göğüs agrım inşallah hepimizin genişleri olur
Aynen oyle ama sabretcez napalımIlaç biteli çok oldu ama öyle de olabilir o ihtimalide goz önüne aliyorum çünkü umutlanip hayal kırıklığıyla karsilasmak tarifsiz bi duygu
InsAllah ama psikolojik de olabilir insan cok kafaya takinca kendinde belirtiler buluyor umutlanmak istemiyorum
Aynı sıkıntı bende de var ishallik ve midem sancıyor resmen bende bu ay prolaktin için ilaç içmeye başladım bnmde yükselti sonucunuz ne oldu acabaMerhaba hanımlar bu ay ovulasyon dönemini değerlendirdim testlerle takip ettim en son gecen ay 26 subatta adet oldum 1 martta bitti daha adetime varken bu 3 4 gundur adet olacakmışım gibi sancim oluyor sol tarafima hafif hafif agrilar grip birakiyor bu iki gündür cok hafif sarimsi akintim var onun yani sira iki gündür geceleri karnim bir degisik ağrıyor sabahları mide sancisi ve ishalle uyaniyorum arada bel agrim bolcada sirt ve baş ağrım var cabuk acıkıyorum ve normal ictigim suyun 2 3 katini iciyorum cok susuyorum sizce bunlar neyon belirtisi kendimi kandırmak umutlanmak istemiyorum ama bir ihtimal diyor insan. Birde prolaktin yüksekliğim vardi iki hap ictim bu ay basi yarim yarim 3 gun arayla 36ydi o dustude hamile mi kaldim acaba okuyup geçmeyin lütfen sizin belirtileriniz nelerdi paylaşır mısınız?
HamileyimAynı sıkıntı bende de var ishallik ve midem sancıyor resmen bende bu ay prolaktin için ilaç içmeye başladım bnmde yükselti sonucunuz ne oldu acaba
Ben gecen ay hic kafama takmadim.hatta yumurtlama dönemi 1 kere tek denedik oda tutmus suan 6 haftalıkhamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllahSelam kızlar benimde sat 22.günüm dün test yaptım ama maalesef negatif çıktıyumurtlama döneminden beri kasıklarım da sürekli sızı ve ağrı var merak ediyorum sizinde oluyor mu böyle ağrılar bebek düşündüğümden beri her birliktelikten sonra adete kadar hep ağrı oluyor.. Siz de durumlar nasıl
merhaba hayırlı olsun allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. çok sevindim:) aynı belirtiler bende de var. reglime 4 gün var. bugün kasıklarım bir de sanki rahmim falan ara ara kasılıyor. dünde sol kolum çok ağrıyordu. bugünde ayak bileklerim. sanki ıkınsam hastalanacam ama daha var diye de bişe olmuyor.midem yanıyor arada bulantılarımda oluyor. 3 gündürde ishal gibiyim ama günde bir kere çıkıyorum tuvalatime. son regl günüm bittiğinden beri göğüslerim ağrıyor sadece bu hafta damarlarım biraz daha fazla belli olmaya başladı. 10 unda test yapmıştım negatifti. şimdi yapmaya da cesaretim yok açıkçası. hamilemiyim bende inşallah öyleyimdirMerhaba hanımlar bu ay ovulasyon dönemini değerlendirdim testlerle takip ettim en son gecen ay 26 subatta adet oldum 1 martta bitti daha adetime varken bu 3 4 gundur adet olacakmışım gibi sancim oluyor sol tarafima hafif hafif agrilar grip birakiyor bu iki gündür cok hafif sarimsi akintim var onun yani sira iki gündür geceleri karnim bir degisik ağrıyor sabahları mide sancisi ve ishalle uyaniyorum arada bel agrim bolcada sirt ve baş ağrım var cabuk acıkıyorum ve normal ictigim suyun 2 3 katini iciyorum cok susuyorum sizce bunlar neyon belirtisi kendimi kandırmak umutlanmak istemiyorum ama bir ihtimal diyor insan. Birde prolaktin yüksekliğim vardi iki hap ictim bu ay basi yarim yarim 3 gun arayla 36ydi o dustude hamile mi kaldim acaba okuyup geçmeyin lütfen sizin belirtileriniz nelerdi paylaşır mısınız?
Yaaaa çok sevindim benmde 36 prolaktin yarım yarım ilç içmeye başladım normlde bugün adet olmam gerekiyordu olmadım geçen gün ishal oldum bnde miğdem değişkti 2 gün önce test yapmıştım negtf bu ay olmadı herhalde yineHamileyimilacı kullandığım ayın ertesi ayı hamile kaldim suan 6 haftalık
Ilac kullandigim ay bende ayni sekilde belirtiler oldu ishal falan oldum ama o ay birsey yoktu diger ay haberi aldim insAllah sende hayirli haberi alirsin benimde 36ydiYaaaa çok sevindim benmde 36 prolaktin yarım yarım ilç içmeye başladım normlde bugün adet olmam gerekiyordu olmadım geçen gün ishal oldum bnde miğdem değişkti 2 gün önce test yapmıştım negtf bu ay olmadı herhalde yine
Ayy ne oldu adet oldun muAhh biraz turuncu biraz pembe bişeyler geldi regl e de daha 4 gün var. regl olsam birden geliyo benim inş hamişimdir devamı gelmesin...
Allah razı olsun canm hakkımızda hayırlısı insAllah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın insAllahmerhaba hayırlı olsun allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. çok sevindim:) aynı belirtiler bende de var. reglime 4 gün var. bugün kasıklarım bir de sanki rahmim falan ara ara kasılıyor. dünde sol kolum çok ağrıyordu. bugünde ayak bileklerim. sanki ıkınsam hastalanacam ama daha var diye de bişe olmuyor.midem yanıyor arada bulantılarımda oluyor. 3 gündürde ishal gibiyim ama günde bir kere çıkıyorum tuvalatime. son regl günüm bittiğinden beri göğüslerim ağrıyor sadece bu hafta damarlarım biraz daha fazla belli olmaya başladı. 10 unda test yapmıştım negatifti. şimdi yapmaya da cesaretim yok açıkçası. hamilemiyim bende inşallah öyleyimdir
evet oldum ve bitti. şimdi ovulasyon dönemi yeniden başlıcam çalışmalara :/ hakkımız da hayırlısıAyy ne oldu adet oldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?