Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durmadan acıkıyordum
Göğüs hassasiyeti
Bide yoğun beyaz akinti
Ben de bütün belirtiler adet gecikmesinden sonra başlamıştı. Aşırı halsizlik, bel ağrısı, gaz![]()
Test yaptınız peki adetten önceAdet gününden 5-6 gün önce şiddetli baş dönmesi, gün içinde sık sık oldu 3 gün sürdü. Adete 2 gün kala meme çevresinde ağrı, şişkinlik hafif karın ağrısı. Birde rüyalar :)
Adet gününden 2 gün önce yaptımTest yaptınız peki adetten önce
Benim de şiddetli baş dönmem olmuştu ve halsizlik :) ilk bebeğimde
Adet gününden 5-6 gün önce şiddetli baş dönmesi, gün içinde sık sık oldu 3 gün sürdü. Adete 2 gün kala meme çevresinde ağrı, şişkinlik hafif karın ağrısı. Birde rüyalar :)
Bel agrisiErken gebelikte en net 3 belirtiniz neydi kızlar?
rüyalarınıza malum olmuş ne güzelAdet gününden 5-6 gün önce şiddetli baş dönmesi, gün içinde sık sık oldu 3 gün sürdü. Adete 2 gün kala meme çevresinde ağrı, şişkinlik hafif karın ağrısı. Birde rüyalar :)
Tarihi geçmiş testlere güvenmeyin. Bir tane daha alınKızlar gebelik testi pozitif ama son kullanma tarihi geçmiş
Evet kısmetse ikinci hamileligim ikisinde de rüya gördümrüyalarınıza malum olmuş ne güzel![]()
Teşekkür ederimTarihi geçmiş testlere güvenmeyin. Bir tane daha alınBen gebeliğimi teyit etmek için 3 farklı türde test almıştım
Rüyalarınız nasıldıAdet gününden 5-6 gün önce şiddetli baş dönmesi, gün içinde sık sık oldu 3 gün sürdü. Adete 2 gün kala meme çevresinde ağrı, şişkinlik hafif karın ağrısı. Birde rüyalar :)
İdrarımda tuhaf kokuErken gebelikte en net 3 belirtiniz neydi kızlar?