- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.753
- 35
-
- Konu Sahibi aselbuglemm
Ben esimle cikmaya basladimda ben 16 o 21 yasindaydi. Aramizda tam 5 yas var o zaman lise 2 ye gidiyordum. Esim lisenin v universitenin bitmesini bekledi. 6 yil ciktiktan sonra evlendik. Bi sirada ben 22 o da 28 yasinda idi. 1-2 yil cok erken 18 19 yasinda olacaksiniz tamam benim kide erkendi belki 22nyas ama ben egitimimi bitirmis meslegimi elime almistim. Evlikliktwn once bunlari tamamlamaniz gerekezmi
aselbuglemm .!.:Merhabaa kızlar ben 17 yaşındayım. Sevdiğim adamı 3 senedir tanıyorum ailesini de 2 senedir :) hem ailesi hem oğluşu nasıl da seviyolar beni yerim :)) benim canımdan ötem bu. Her kaprisine sinirine katlandığım ilkim herşeyim. Ailesindekiler de kızım diye severler beni her gezmeye gittiğinde götürmek ister validecigim :)) ufacık hastalığım olsun hemen arar noldu nasıl oldun diye bazen annesi için bile dua ediyorum Rabbim bu kadına gelin et beni diye o derece :) ablasiyla arkadaş gibiyiz zaten. Neyse ablam erken evlendi benim açıkçası beni kolay kolay vermeyi düşünmüyolar sut-yogurt misali. Abim silerim seni öyle bişey yaparsan dedi ama onun haricindekileri ikna ederim kiyamazlar ki banaa :) erken evlenen ve mutlu olan var mi diye soracaktım? Bence bu işler birazda olgunlukla,birbirini tanimayla ilgili. Ailesini kendisini yeteri kadar tanıyorum huylarıni, neye sinirlenip mutlu olacaklarini biliyorum sevgilim 22 yaşında :) bende o civarda gösteriyorum hem görüntü hem davranış itibariyle. Az yardımcı olur musunuz? 1-2 seneye düşünüyoruz evliligi bu arada
Canim benim evliligimde oyle oldu yani eşim ablası sayesinde tanıştık gorumce değil abla bana ailesi öyle bnde eşimi on sekiz yaşında tanıdım ama eşim yirmi dört yaşındaydı o zaman yirmi bir yaşında nisanlanip bu sene martta evlendik çok güzel duygu :)Merhabaa kızlar ben 17 yaşındayım. Sevdiğim adamı 3 senedir tanıyorum ailesini de 2 senedir :) hem ailesi hem oğluşu nasıl da seviyolar beni yerim :)) benim canımdan ötem bu. Her kaprisine sinirine katlandığım ilkim herşeyim. Ailesindekiler de kızım diye severler beni her gezmeye gittiğinde götürmek ister validecigim :)) ufacık hastalığım olsun hemen arar noldu nasıl oldun diye bazen annesi için bile dua ediyorum Rabbim bu kadına gelin et beni diye o derece :) ablasiyla arkadaş gibiyiz zaten. Neyse ablam erken evlendi benim açıkçası beni kolay kolay vermeyi düşünmüyolar sut-yogurt misali. Abim silerim seni öyle bişey yaparsan dedi ama onun haricindekileri ikna ederim kiyamazlar ki banaa :) erken evlenen ve mutlu olan var mi diye soracaktım? Bence bu işler birazda olgunlukla,birbirini tanimayla ilgili. Ailesini kendisini yeteri kadar tanıyorum huylarıni, neye sinirlenip mutlu olacaklarini biliyorum sevgilim 22 yaşında :) bende o civarda gösteriyorum hem görüntü hem davranış itibariyle. Az yardımcı olur musunuz? 1-2 seneye düşünüyoruz evliligi bu arada
valla tatlım herkes aynı. sonuçta gençliğini yaşayamadan cumbullop evleniyorsun. illa ki yapamadıkların olacak. ha bunları evlendikten sonrada yaparım diyorsan çoook zor henüz başarabileni görmedimHerkes aynı olmaz bence ya :-/ görüşünüz için teşekkür ediyorum
Canım bence 17 ve 22 yaş evlilik için çok erken. Üniversite okumayı dusunmuyomusun? Önce kendi ayaklarının üzerinde durmayı basar. Naçizane fikrim canım yanlıs anlamaMerhabaa kızlar ben 17 yaşındayım. Sevdiğim adamı 3 senedir tanıyorum ailesini de 2 senedir :) hem ailesi hem oğluşu nasıl da seviyolar beni yerim :)) benim canımdan ötem bu. Her kaprisine sinirine katlandığım ilkim herşeyim. Ailesindekiler de kızım diye severler beni her gezmeye gittiğinde götürmek ister validecigim :)) ufacık hastalığım olsun hemen arar noldu nasıl oldun diye bazen annesi için bile dua ediyorum Rabbim bu kadına gelin et beni diye o derece :) ablasiyla arkadaş gibiyiz zaten. Neyse ablam erken evlendi benim açıkçası beni kolay kolay vermeyi düşünmüyolar sut-yogurt misali. Abim silerim seni öyle bişey yaparsan dedi ama onun haricindekileri ikna ederim kiyamazlar ki banaa :) erken evlenen ve mutlu olan var mi diye soracaktım? Bence bu işler birazda olgunlukla,birbirini tanimayla ilgili. Ailesini kendisini yeteri kadar tanıyorum huylarıni, neye sinirlenip mutlu olacaklarini biliyorum sevgilim 22 yaşında :) bende o civarda gösteriyorum hem görüntü hem davranış itibariyle. Az yardımcı olur musunuz? 1-2 seneye düşünüyoruz evliligi bu arada
tabiki de 2 kisinin olgunluguna blablabalaaa.... bagli :) ama o yasta ben diyim ergen cesareti sen de deli cesareti :) bu arada yeni uyeymissin hosgeldin.Ben anlamiyorum. 2 kişi biseylerin sorumlulugunu alabiliyosa yeteri kadar olgunluktaysa ve durumları el veriyosa bunun kötü yanı ne olabilir? Anlaşmazlık varsa her yaşta olabilir. Sıkıntı varsa her yaşta olabilir