Erken evlilik?

Ben ilk aşık olduğumda 24 yaşındaydım.
Bende bi araza var kesin
23 yaşındayım, aşık olduğumu sandım defalarca ama olmamışım Hayatımın aşkı dediğim, uğruna streslerden stres beğenip, ayrıldım diye evde nutella yemekten 10 kilo aldığım herif evlendi, onu bile atlattım Daha da ne yıkabilir ki demiştim, ama o gereksiz duygular topluluğundan daha neler varmış hayatta neler. Aşk onulmaz bir dert değil benim gözümde. yani artık öyle diyebilirim. Varlığından da şüpheliyim, olabileceğimi de pek sanmıyorum. Derdim gücüm kendi hayatımı kurup ayakta durmak, şu saatten sonra elin oğlu için oturup da ağlamam.

Söylediklerinize ek olarak, çok okuduk, duyduk tecavüzcüsü ile evlendirilen kızları. Şimdi günah mı temizlenmiş oldu yani?
Ayrıca ben de katılıyorum, yanlış evlilik adamı öldürebiliyor bile bizim ülkemizde. Zinada ise, inancına göre durum değişiyor, yaratıcınla seni aranda olan bir olay. Hastalık kapmadıysa, gece kalmadıysa sonrası yine kişinin kendine kalmıştır.

İyi de sen zaten kararını vermişsin yani neden burada böyle bir konu açtın anlamış değilim. Kafanda kararını vermişsin yani, burada insanlara karşı çıkma amacıyla mı açtın sen ne yaptın... Olgunluktan bahsetmene rağmen ben sende olgunluk göremedim, tanımam etmem ama bana öyle bir izlenim verdin yazdıklarınla, konu sahibi.

Kendini bilmeyen biriyse 1 ay sonra buraya gelip bekaretim gitti diye konu açar.
Seks yapmayı legalleştirmek için evleneceğine gitsin seks yapsın daha iyi ama onun da arkasında durmuyor birçoğu.

sana ne desek boş bence yine bildiğini okuyacaksın hakkında hayırlısı olsun diyorum sadece

Önce evcilik oyununuzu bitirin anneniz sütünüzü hazırlasın sonra evlenirsin 17 yaşında ne evliliği yahu reşit bile degilsin

Ee evlendin hadi.. sonra? Evlenmek cok basit bisi iki imza evrt evrt.. asil olay evlendikten sonra...

o yaşlarda insan o kadar çok şeyden emin oluyor ki sonradan pişman olacağı,
inşallah doğru kararlar verebilirsin

Ben anlamiyorum. 2 kişi biseylerin sorumlulugunu alabiliyosa yeteri kadar olgunluktaysa ve durumları el veriyosa bunun kötü yanı ne olabilir? Anlaşmazlık varsa her yaşta olabilir. Sıkıntı varsa her yaşta olabilir

Anlamadigin icin sordun zaten guzel kiz...
Hee anladigini iddia ediyorsan niye yazdin o halde..!!!
24 o da en erken ... 22 de evlendim cok iyi bi esim var ama keske bekar kalsaydim biraz daha hep diyorum..
Zaten omur boyu evli kaliyosun bisey cikmazsa bekarligin tadini cikar✌✌

çokkkkkkk erken bende önce okul ve iş diyenlerdenim,leylayla mecnun gibi aşık olup ne çok ayrılan var,üniversitey oku iş bul...kendini garantiye al mesleğinle ,kocanla değil...

Evliliğinde 2 kişi olarak mutlu huzurlu olsan bile evlilik aileleri de kapsıyor, onu geç yemek temizlik çocuk yıpratıyo adamı ki bu saydıklarıma eşim ortak benim, gene de zorluyor, 26 yaşında evlendim hatta 27 oldum düğünden 2 ay sonra, ideal bir yaştı, iş güç birikim hersey tamamdı ama gene de bekarlık gibi değil

Sana bir abla tavsiyesi, bir insanla çıkar çalışmasına ya da fikir ayrılığına düşmeden beni seviyo deme, birinizin ak dediğine diğeri kara dediğinde bak bakalım o kişi ille benim dediğim mi diyo, orta yolu bulmaya mı çalışıyo yoksa çamur mu atıyor, herkes için geçerli bu dediğim, şimdi uzaktan uzağa tabi sever kv falan, ne kadar tanıdınız neyi paylaştınız

17 yaşında olan ailesinin gözbebeği konumunda bir küçük kız nasıl olur da yeterli olgunluğa eriştiğini iddia eder ki ?
Yavrucum sen çocuksun daha,hayatın hiçbir zorluğunu görmeden ben olgunum demekle olmaz o iş

Önce meslek edin ,karakterin bile oturmadı daha..üniversitede oturur şnsanın karakteri..kendine yazık edeceksin.cicim günleri ..anlamazlıktan geliyorsun belki ama inan ilerde cok keşke diyeceksin.üniversteden sonra evlen..cok aşık olmak değil,cok akıllı ve mesleğinde olmak insanı mutluluğa götürüyor

Örneklerini bizzat görmesem "konu sahibi bizimle kafa bulan biri" derdim ama var böylesi.

Zorla evlendirilmeyen kadınların neredeyse tamamı -bu kadar "minnoş" ifade etmese de- evlilik öncesi böyle düşünür, bu hislerin hayat boyu süreceğine inanır zaten.

Yoksa kim baba evini, arkadaş çevresini, kimseye karşı sorumluluğu olmayan genç kız rahatlığını bırakıp da adamın kirli donunu yıkamak, pek ciciş annesine sofralar kurmak için evlenir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…