- 28 Kasım 2010
- 41.657
- 137.974
-
- Konu Sahibi aselbuglemm
23 yaşındayım, aşık olduğumu sandım defalarca ama olmamışımBen ilk aşık olduğumda 24 yaşındaydım.
Bende bi araza var kesin
Söylediklerinize ek olarak, çok okuduk, duyduk tecavüzcüsü ile evlendirilen kızları. Şimdi günah mı temizlenmiş oldu yani?şahsen 17 yaşında bir kızım olsa gidip evlenmesindense sizin tabirinizle "zina" etmesini tercih ederim.
ha yine de kendi tercihidir elbette, çok meraklıysa kocaya gitsin evlensin, bize ne. yaşı çok küçük, evlilik büyük sorumluluk. oysaki "zina" gebeliğe ve hastalığa karşı önlem alındığı sürece o kadar da büyük bir sorumluluk değil.
Kendini bilmeyen biriyse 1 ay sonra buraya gelip bekaretim gitti diye konu açar.şahsen 17 yaşında bir kızım olsa gidip evlenmesindense sizin tabirinizle "zina" etmesini tercih ederim.
ha yine de kendi tercihidir elbette, çok meraklıysa kocaya gitsin evlensin, bize ne. yaşı çok küçük, evlilik büyük sorumluluk. oysaki "zina" gebeliğe ve hastalığa karşı önlem alındığı sürece o kadar da büyük bir sorumluluk değil.
E yani bir sevismek icin bunca eziyete degmez bence deAmannn bırakın evlensin... O dünya tatlısı kayınvalide ve görümcenin içinden çıkan 2. Kişiliği görünce aklı başına gelir.
Ben anlamiyorum. 2 kişi biseylerin sorumlulugunu alabiliyosa yeteri kadar olgunluktaysa ve durumları el veriyosa bunun kötü yanı ne olabilir? Anlaşmazlık varsa her yaşta olabilir. Sıkıntı varsa her yaşta olabilir
şimdi uzaktan uzağa tabi sever kv falan, ne kadar tanıdınız neyi paylaştınız
hem ailesi hem oğluşu nasıl da seviyolar beni yerim :)) Ailesindekiler de kızım diye severler beni her gezmeye gittiğinde götürmek ister validecigim :)) ufacık hastalığım olsun hemen arar noldu nasıl oldun diye bazen annesi için bile dua ediyorum Rabbim bu kadına gelin et beni diye o derece :)