- 2 Nisan 2015
- 338
- 275
-
- Konu Sahibi aselbuglemm
Ben ilk aşık olduğumda 24 yaşındaydım.
Bende bi araza var kesin
ya bir de sevgilinin annesine ablasına çok güvenme derim ben çünküMerhabaa kızlar ben 17 yaşındayım. Sevdiğim adamı 3 senedir tanıyorum ailesini de 2 senedir :) hem ailesi hem oğluşu nasıl da seviyolar beni yerim :)) benim canımdan ötem bu. Her kaprisine sinirine katlandığım ilkim herşeyim. Ailesindekiler de kızım diye severler beni her gezmeye gittiğinde götürmek ister validecigim :)) ufacık hastalığım olsun hemen arar noldu nasıl oldun diye bazen annesi için bile dua ediyorum Rabbim bu kadına gelin et beni diye o derece :) ablasiyla arkadaş gibiyiz zaten. Neyse ablam erken evlendi benim açıkçası beni kolay kolay vermeyi düşünmüyolar sut-yogurt misali. Abim silerim seni öyle bişey yaparsan dedi ama onun haricindekileri ikna ederim kiyamazlar ki banaa :) erken evlenen ve mutlu olan var mi diye soracaktım? Bence bu işler birazda olgunlukla,birbirini tanimayla ilgili. Ailesini kendisini yeteri kadar tanıyorum huylarıni, neye sinirlenip mutlu olacaklarini biliyorum sevgilim 22 yaşında :) bende o civarda gösteriyorum hem görüntü hem davranış itibariyle. Az yardımcı olur musunuz? 1-2 seneye düşünüyoruz evliligi bu arada
şahsen 17 yaşında bir kızım olsa gidip evlenmesindense sizin tabirinizle "zina" etmesini tercih ederim.en kötü sapıklıklara bile kendi tercihi bizi ilgilendirmez diyenler.burda sakın ha demiş. ilginç. Zina etseler,kendi tercihleri olurdu yine kesin.
not : bu yorum onayladığım anlamına gelmez.Bir gözlem yaptım sadece.
Ben o adamla evlenmedim, iyi ki de evlenmemişim.aa bende gerçi 1 sene sonra onunla evlendim.
17 yaşındayken staja gidip "ay ne güzel x ablanın yazlığı varmış, tabi karı koca çalışıyor " diyordum... evlilik değilde iş hayatına özeniyordum...
Merhabaa kızlar ben 17 yaşındayım. Sevdiğim adamı 3 senedir tanıyorum ailesini de 2 senedir :) hem ailesi hem oğluşu nasıl da seviyolar beni yerim :)) benim canımdan ötem bu. Her kaprisine sinirine katlandığım ilkim herşeyim. Ailesindekiler de kızım diye severler beni her gezmeye gittiğinde götürmek ister validecigim :)) ufacık hastalığım olsun hemen arar noldu nasıl oldun diye bazen annesi için bile dua ediyorum Rabbim bu kadına gelin et beni diye o derece :) ablasiyla arkadaş gibiyiz zaten. Neyse ablam erken evlendi benim açıkçası beni kolay kolay vermeyi düşünmüyolar sut-yogurt misali. Abim silerim seni öyle bişey yaparsan dedi ama onun haricindekileri ikna ederim kiyamazlar ki banaa :) erken evlenen ve mutlu olan var mi diye soracaktım? Bence bu işler birazda olgunlukla,birbirini tanimayla ilgili. Ailesini kendisini yeteri kadar tanıyorum huylarıni, neye sinirlenip mutlu olacaklarini biliyorum sevgilim 22 yaşında :) bende o civarda gösteriyorum hem görüntü hem davranış itibariyle. Az yardımcı olur musunuz? 1-2 seneye düşünüyoruz evliligi bu arada
Bizde esimle evlenmeden ailesiyle esinle oyle guzel anlasiYodukki, ama o sevgili dedigim kaynana canavar cikti nefret ediyorum esimin ailesinden. Hee bende kiz kardesiyle arkadas gibiydim artik mesafemi koydum uzak dursunlae. Haa esimlede evlenmeden cok mutluyduk evlendik birden ana kuzusu cikti. Cok zor gunler yasadim. 23 yasinda evlendim ve keske daha bekleseymisim diyorum. Tabiki simdi ailesiyle pek gorusmedigim icin cok sukur esimle cok mutluyuz sadece demek istedigim sevgili olmak kari koca olmaya benzemez. Biz 8 sene tanisiyoduk evlenmeden ve ailesinide 7 sene taniyodum evlenmeden, ailesiyle kucucuk zerre kadar sorunumuz yoktu o sirada. Seninde sedigin gibi ay kizim ay yavrum diye seversi canavar kadin. Umarim iyice düsünüp öyle karar verirsiniz.Merhabaa kızlar ben 17 yaşındayım. Sevdiğim adamı 3 senedir tanıyorum ailesini de 2 senedir :) hem ailesi hem oğluşu nasıl da seviyolar beni yerim :)) benim canımdan ötem bu. Her kaprisine sinirine katlandığım ilkim herşeyim. Ailesindekiler de kızım diye severler beni her gezmeye gittiğinde götürmek ister validecigim :)) ufacık hastalığım olsun hemen arar noldu nasıl oldun diye bazen annesi için bile dua ediyorum Rabbim bu kadına gelin et beni diye o derece :) ablasiyla arkadaş gibiyiz zaten. Neyse ablam erken evlendi benim açıkçası beni kolay kolay vermeyi düşünmüyolar sut-yogurt misali. Abim silerim seni öyle bişey yaparsan dedi ama onun haricindekileri ikna ederim kiyamazlar ki banaa :) erken evlenen ve mutlu olan var mi diye soracaktım? Bence bu işler birazda olgunlukla,birbirini tanimayla ilgili. Ailesini kendisini yeteri kadar tanıyorum huylarıni, neye sinirlenip mutlu olacaklarini biliyorum sevgilim 22 yaşında :) bende o civarda gösteriyorum hem görüntü hem davranış itibariyle. Az yardımcı olur musunuz? 1-2 seneye düşünüyoruz evliligi bu arada
Sen kendi olgunluğunu kendin ölçemezsin ki. Aynı sıkıntılar her yaşta olmaz hem. 20 yaşında birinin anneliği kaldırabilitesi farklı, 25 yaşınki farklı. Kişilikler henüz oturmuyor bir kere. Sen tek tip insan tanıyorsun, zevkle sinirine katlanıyorum falan diyorsun. Onun kötü huyunu bile hata olarka görmüyorsun. Sanıyorsun ki pembe bir eviniz, cicili eşyalarınız olacak, her gün kalpli makarna yıldızlı köfte yiyeceksiniz, sexi geceliklerle holywood fantezileri yaşayacaksınız sonra koltukta sarılıp tv izleme hayalleri.. Bunlar ne olacak biliyor musun? Evlendikten 2-3 ay sonra hepsine ulaşınca, maddi sıkıntı, sorumluluk stresi başlayınca puff olacak. Evde otu otur bekle nereye kadar? Şu an hayalini kurduğun dünyayı istiyorsun kavuşunca böyle isteyeceğin bir şey de kalmayacak. 17 yaş daha çocuk, birkaç okul, iş, ilişki tecrübesi ve yaş olgunlaştırıyor insanı. Sevgilinle hiç kötü gününüz oldu mu, annesiyle karşıt fikirlerde kaldınız mı? Yok, öyle her şey pembeyken kolay. Çok pişman olursun.. Çoluk çocuğun olur okumamış, lohusa bunalımında genç bi kadın olursun.Ben anlamiyorum. 2 kişi biseylerin sorumlulugunu alabiliyosa yeteri kadar olgunluktaysa ve durumları el veriyosa bunun kötü yanı ne olabilir? Anlaşmazlık varsa her yaşta olabilir. Sıkıntı varsa her yaşta olabilir