- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- Konu Sahibi aselbuglemm
Bence evlilikten öte okulunu oku . Ekonomik özgürlüğünü kulanabilecek bi duruma gel . Sonra evlilik vs düşün 17 yaşında bu neyin merakıMerhabaa kızlar ben 17 yaşındayım. Sevdiğim adamı 3 senedir tanıyorum ailesini de 2 senedir :) hem ailesi hem oğluşu nasıl da seviyolar beni yerim :)) benim canımdan ötem bu. Her kaprisine sinirine katlandığım ilkim herşeyim. Ailesindekiler de kızım diye severler beni her gezmeye gittiğinde götürmek ister validecigim :)) ufacık hastalığım olsun hemen arar noldu nasıl oldun diye bazen annesi için bile dua ediyorum Rabbim bu kadına gelin et beni diye o derece :) ablasiyla arkadaş gibiyiz zaten. Neyse ablam erken evlendi benim açıkçası beni kolay kolay vermeyi düşünmüyolar sut-yogurt misali. Abim silerim seni öyle bişey yaparsan dedi ama onun haricindekileri ikna ederim kiyamazlar ki banaa :) erken evlenen ve mutlu olan var mi diye soracaktım? Bence bu işler birazda olgunlukla,birbirini tanimayla ilgili. Ailesini kendisini yeteri kadar tanıyorum huylarıni, neye sinirlenip mutlu olacaklarini biliyorum sevgilim 22 yaşında :) bende o civarda gösteriyorum hem görüntü hem davranış itibariyle. Az yardımcı olur musunuz? 1-2 seneye düşünüyoruz evliligi bu arada