Erken evlilik?

Seni coookkk havalarda gordum kuzum. Insallah sonun mutlu sonla biter hayal kirkligi yasamazsin.
Yok bizde farkli yok biz birbirimizi cok seviyoruz diyosun. Kvler super ablasi super diyosun. Iyi guzelde bu drum bi zamanlar herkes icin boyleydi. Sor kk daki bosanan kadinlara. Kim bosanmak icin evlenirki? Basta hrkes mutlu umutluydu. Ama bosandilar neticede.

Olabilir, sevebilirsin.
Ama erken evlilik erken sorumluluk getirir.
Yapma.

Merhabaa kızlar ben 17 yaşındayım. Sevdiğim adamı 3 senedir tanıyorum ailesini de 2 senedir :) hem ailesi hem oğluşu nasıl da seviyolar beni yerim :)) benim canımdan ötem bu. Her kaprisine sinirine katlandığım ilkim herşeyim. Ailesindekiler de kızım diye severler beni her gezmeye gittiğinde götürmek ister validecigim :)) ufacık hastalığım olsun hemen arar noldu nasıl oldun diye bazen annesi için bile dua ediyorum Rabbim bu kadına gelin et beni diye o derece :) ablasiyla arkadaş gibiyiz zaten. Neyse ablam erken evlendi benim açıkçası beni kolay kolay vermeyi düşünmüyolar sut-yogurt misali. Abim silerim seni öyle bişey yaparsan dedi ama onun haricindekileri ikna ederim kiyamazlar ki banaa :) erken evlenen ve mutlu olan var mi diye soracaktım? Bence bu işler birazda olgunlukla,birbirini tanimayla ilgili. Ailesini kendisini yeteri kadar tanıyorum huylarıni, neye sinirlenip mutlu olacaklarini biliyorum sevgilim 22 yaşında :) bende o civarda gösteriyorum hem görüntü hem davranış itibariyle. Az yardımcı olur musunuz? 1-2 seneye düşünüyoruz evliligi bu arada
Davranış olarak 22 yaşında olsaydın bunu düşünmezdin 17 yaş daha çocuk hiç olmazsa yirmini bekle

17 yasinda bir es olmanin sorumlulugunun altinda kalkamazsin kolay kolay. Ayrica yanlis anlamadiysam sevgilinin cocuguda var. Yani sorumluluk ister istemez yukseliyor. Cok zor diyorum.

bence daha çok gensin önce üniversitene git al eline mesleğini sonra evlenirsin. eğer illada evlencem dersen sakın aileni karşına alma. yarın öbürgün allah korusun evliliğin biterse ailenin yanına dönersin. ama sen abla tavsiyesi dinle iki kere daha düşün...

Merhabaa kızlar ben 17 yaşındayım. Sevdiğim adamı 3 senedir tanıyorum ailesini de 2 senedir :) hem ailesi hem oğluşu nasıl da seviyolar beni yerim :)) benim canımdan ötem bu. Her kaprisine sinirine katlandığım ilkim herşeyim. Ailesindekiler de kızım diye severler beni her gezmeye gittiğinde götürmek ister validecigim :)) ufacık hastalığım olsun hemen arar noldu nasıl oldun diye bazen annesi için bile dua ediyorum Rabbim bu kadına gelin et beni diye o derece :) ablasiyla arkadaş gibiyiz zaten. Neyse ablam erken evlendi benim açıkçası beni kolay kolay vermeyi düşünmüyolar sut-yogurt misali. Abim silerim seni öyle bişey yaparsan dedi ama onun haricindekileri ikna ederim kiyamazlar ki banaa :) erken evlenen ve mutlu olan var mi diye soracaktım? Bence bu işler birazda olgunlukla,birbirini tanimayla ilgili. Ailesini kendisini yeteri kadar tanıyorum huylarıni, neye sinirlenip mutlu olacaklarini biliyorum sevgilim 22 yaşında :) bende o civarda gösteriyorum hem görüntü hem davranış itibariyle. Az yardımcı olur musunuz? 1-2 seneye düşünüyoruz evliligi bu arada
17 yaşından 24 yaşına kadar insanın görüşleri 10 kere değişiyor.ayrıca daha 17 sin.çocuksun.17inde ne kadar olgun olabilirsin ki.evlilik öyle çok da matah bişey değil.ne aceleniz var.işiniz gücünüz var mı? çok pişman olursun diyim

şu an evlilik sana çok güzel görünüyor biliyorum bizde sevgilimle 18 yaşında evleniriz falan diye hayaller kurup duruyoduk ama o işler öyle basit olsa keşke.
öncelikle sevdiğin adam bile olsa erkenden onunla yaşamaya başlamalıyım deyip kendi hayatını hiçe saymamanı öneririm önce sen kendi ayakların üstünde durmalısın her ne kadar evlilik düşüncesi sevimli gelse de herşey "gelinlik giymek, düğünün olması, sevdiğinle aynı evde yaşamak, onunla uyuyup onunla uyanmak" gibi güzel cümlelerde kalmıyo ki evlilik zaten o kadarla kalsa şu an herkes çok mutlu olurdu bence bi bayanın evlenme yaşı 25ten aşağı olmamalı bu benim fikrim ama mantıklı düşünebildiğin ve mesleğini eline alabildiğin zaman düşünmelisin evliliği yani

Evlilol sevgili olmaya benzemez..o seni col seven kiyamayan validen birden kisilik degistirir oglusu bigun bi yemegi geciktr aslan kesilirm.hic bilmedgn huylariyla ayni eve girince tanisirsin..hergun ev temizle yemek yap sen bu kafayla oglusa bide cocuk yaparsin cocuga bak....ayni eve girince cevrenizse kalpler ucusmuyo canim..hayatin gercekleriyle yuzlesiyosun..ve 17 yas bunlar icin cok erken..senn suan egitimini dusunmen lazim ..mealegini eline al oglusla valideciginde seni bu kdr seviyolarsa beklesinler...ama bnce okumus ayaklari üstünde duran bi kiz istemiyo onlar..bu yasta sana yakin davranip gözünü boyamaya calistiklarina göre.

X