E Ebru_asl Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2019 80 8 6 38 1 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebru_asl #1 Kızım her ay düzenli olarak erken ergenlik iğnesi kullaniyor doktor tarihi yanlış yazmış 12 gun gecikti bi sorun olur mu
Kızım her ay düzenli olarak erken ergenlik iğnesi kullaniyor doktor tarihi yanlış yazmış 12 gun gecikti bi sorun olur mu
Saksi_Degilim_Ben Nirvana Kayıtlı Üye 4 Eylül 2011 11.003 23.684 598 2 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebru_asl #2 Doktorla konuşmadınız mi? Bir gün değil 2 gün değil nasıl hesaplamış öylr
D darkangel80 Guru Kayıtlı Üye 17 Haziran 2011 63 17 288 İstanbul 27 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebru_asl #3 Ebru_asl .!.: Kızım her ay düzenli olarak erken ergenlik iğnesi kullaniyor doktor tarihi yanlış yazmış 12 gun gecikti bi sorun olur mu Genişletmek için tıkla... Kızınız kaç yaşında ve ne gibi belirtilerle.gotirdunuz benimde kızımda bazı değişiklikler var endiseleniyorum
Ebru_asl .!.: Kızım her ay düzenli olarak erken ergenlik iğnesi kullaniyor doktor tarihi yanlış yazmış 12 gun gecikti bi sorun olur mu Genişletmek için tıkla... Kızınız kaç yaşında ve ne gibi belirtilerle.gotirdunuz benimde kızımda bazı değişiklikler var endiseleniyorum
E Ebru_asl Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2019 80 8 6 38 30 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebru_asl #4 darkangel80 .!.: Kızınız kaç yaşında ve ne gibi belirtilerle.gotirdunuz benimde kızımda bazı değişiklikler var endiseleniyorum Genişletmek için tıkla... Meme büyüme eger goturmeseydim 2 ay içinde adet olcakmis.kesin götürün.adet olursa boy uzaması duruyor
darkangel80 .!.: Kızınız kaç yaşında ve ne gibi belirtilerle.gotirdunuz benimde kızımda bazı değişiklikler var endiseleniyorum Genişletmek için tıkla... Meme büyüme eger goturmeseydim 2 ay içinde adet olcakmis.kesin götürün.adet olursa boy uzaması duruyor
D darkangel80 Guru Kayıtlı Üye 17 Haziran 2011 63 17 288 İstanbul 30 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebru_asl #5 Teşekkür ederim ben iki kez götürdüm o zaman meme yoktu hormonlarda düşük çıkmıştı meme şu an yeni oluştu tek memede hadfif şişme var şuan
Teşekkür ederim ben iki kez götürdüm o zaman meme yoktu hormonlarda düşük çıkmıştı meme şu an yeni oluştu tek memede hadfif şişme var şuan
D darkangel80 Guru Kayıtlı Üye 17 Haziran 2011 63 17 288 İstanbul 30 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Ebru_asl #6 Ebru_asl .!.: Meme büyüme eger goturmeseydim 2 ay içinde adet olcakmis.kesin götürün.adet olursa boy uzaması duruyor Genişletmek için tıkla... Yedi yaş sekiz aylık şuan o kadar çabuk mu ilerliyormus genelde iki yıl sonra diyorlar meme büyümesinden sonra çok panik oldum suan
Ebru_asl .!.: Meme büyüme eger goturmeseydim 2 ay içinde adet olcakmis.kesin götürün.adet olursa boy uzaması duruyor Genişletmek için tıkla... Yedi yaş sekiz aylık şuan o kadar çabuk mu ilerliyormus genelde iki yıl sonra diyorlar meme büyümesinden sonra çok panik oldum suan