Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erken dönem hamilelikte su gibi akıntı olurmu?? normal bi durummu???acil yardım
- Konu Sahibi bebek2020
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ekim 2020
- 877
- 1.190
- 33
Evet canım benim oluyordu 9. haftada boş gebelik olduğu için kürtaj olduerken dönem hamilelikte su gibi akıntı olurmu?? normal bi durummu???acil yardım lütfen,
bu durum normalmi gerçi doktora gdecem braz sonrada ,duramadımEvet canım benim oluyordu 9. haftada boş gebelik olduğu için kürtaj o
- 15 Ekim 2020
- 877
- 1.190
- 33
Dr ne dedi . Ben normal diye biliyorumbu durum normalmi gerçi doktora gdecem braz sonrada ,duramadım
- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
- 108
arkadaslar belki ilerde merakedip okuyanlar olur,bi sorun yok şükür( maşallah )normal bi durummuş akıntıDr ne dedi . Ben normal diye biliyorum
bunuda düşündüm dikkat ettim idrar dgldiidrar kaçırıyo olabilir misiniz
Benim 15. Haftadan sonra su gibi akıntım başladı. Hemen doktora gittim amniyon sıvısı iyi dedi ama enfeksiyon varmış. Donaxyl kullandım enfeksiyon bitti ama akıntı aynen devam etti. Yarım kutu daha donaxyl kullandım faydası olmadı. Geçen hafta vajiflora diye bi ilaç verdi doktorum. Onu kullandım 2 gün önce ilaç bitti ve maşallah diyim 2 gündür akıntım yok. Ben sürekli amniyon sıvısı mı acaba diye tedirgin oluyordum 2 defa vajinal muayene etti doktorum amniyon sıvısı olmadığını söyledi.
tskler bzmki daha cok erken gebelik,ilerde okuyan olursa gttiğim gün kanda vermiştim progestoronda düşük çıkmış ,dktr progestoron takviyesi verdi lekelenme ve akıntısı olan olursa prıgestoron a baktırsın hamileykenBenim 15. Haftadan sonra su gibi akıntım başladı. Hemen doktora gittim amniyon sıvısı iyi dedi ama enfeksiyon varmış. Donaxyl kullandım enfeksiyon bitti ama akıntı aynen devam etti. Yarım kutu daha donaxyl kullandım faydası olmadı. Geçen hafta vajiflora diye bi ilaç verdi doktorum. Onu kullandım 2 gün önce ilaç bitti ve maşallah diyim 2 gündür akıntım yok. Ben sürekli amniyon sıvısı mı acaba diye tedirgin oluyordum 2 defa vajinal muayene etti doktorum amniyon sıvısı olmadığını söyledi.
- 12 Ekim 2020
- 552
- 1.264
- 43
Merhaba bu akıntı olayını size danışmak istiyorum benim yumurtlama takibi yaptık değerlendirdik o günleri bugün çatlamadan sonraki 3. Günüm ama bildiğin idrar kaçırıyorum sanıyorum ama değil akıntı suu sanki kuruyunca lekeli böyle sarı gibi beyaz gibi renk alıyor çamaşırda ara ara ama baya ıslatıyor beni acaba döllenem filan mı oldu da hamile mi kalacam ki inanın şaşırdım fikriniz var mıerken dönem hamilelikte su gibi akıntı olurmu?? normal bi durummu???acil yardım lütfen,
bugünleri degerlendirmeniz gerekir yumurtlama gününde gelir bu akıntı ,bi dönem bnde yaptırdım yumurta takibiMerhaba bu akıntı olayını size danışmak istiyorum benim yumurtlama takibi yaptık değerlendirdik o günleri bugün çatlamadan sonraki 3. Günüm ama bildiğin idrar kaçırıyorum sanıyorum ama değil akıntı suu sanki kuruyunca lekeli böyle sarı gibi beyaz gibi renk alıyor çamaşırda ara ara ama baya ıslatıyor beni acaba döllenem filan mı oldu da hamile mi kalacam ki inanın şaşırdım fikriniz var mı
dktr söylemedimi sadece birgün dgl birer gün arayla galiba degerlendirilmesi gerekiyor dye hatrlıomMerhaba bu akıntı olayını size danışmak istiyorum benim yumurtlama takibi yaptık değerlendirdik o günleri bugün çatlamadan sonraki 3. Günüm ama bildiğin idrar kaçırıyorum sanıyorum ama değil akıntı suu sanki kuruyunca lekeli böyle sarı gibi beyaz gibi renk alıyor çamaşırda ara ara ama baya ıslatıyor beni acaba döllenem filan mı oldu da hamile mi kalacam ki inanın şaşırdım fikriniz var mı
- 12 Ekim 2020
- 552
- 1.264
- 43
dktr söylemedimi sadece birgün dgl birer gün arayla galiba degerlendirilmesi gerekiyor dye hatrlıom
Evet değerlendiriyoruz zaten ama hiç böyle su gibii gelmiyordu bildiğin nerdeyse eşıfmana bile geçecek oldukça sıvı su gibi ilk kez yaşıyorum o yüzden sordumdktr söylemedimi sadece birgün dgl birer gün arayla galiba degerlendirilmesi gerekiyor dye hatrlıom
yumurtan çok oluştuysa yada ilaç kullandıysan ondandr bndede öyle oluyordu inş tutarEvet değerlendiriyoruz zaten ama hiç böyle su gibii gelmiyordu bildiğin nerdeyse eşıfmana bile geçecek oldukça sıvı su gibi ilk kez yaşıyorum o yüzden sordum