- 20 Ocak 2020
- 3.534
- 1.488
- 133
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm başınız sağolsun8 gün önce erken doğum nedeniyle ölü doğum yaptım sütüm geliyor ama göğüslerime koyduğum bez kahverengi oluyor bu süt nasıl gider Bi de rengi normal mi acaba bilen yardım etsin lütfen
8 gün önce erken doğum nedeniyle ölü doğum yaptım sütüm geliyor ama göğüslerime koyduğum bez kahverengi oluyor bu süt nasıl gider Bi de rengi normal mi acaba bilen yardım etsin lütfen
Başın sag olsun kardeşim ben de ölü dogum yaptım 5 ay önce 38 haftalıkken oğlumu kaybettim karnımda kalbı durdu maalesef8 gün önce erken doğum nedeniyle ölü doğum yaptım sütüm geliyor ama göğüslerime koyduğum bez kahverengi oluyor bu süt nasıl gider Bi de rengi normal mi acaba bilen yardım etsin lütfen
Bende geçen gidip ilaç aldım 2 tane kullan dedi bugün 2. Yi kullanıyorum ilacı hemen yazsalardı belki süt bile gelmezdiBaşın sag olsun kardeşim ben de ölü dogum yaptım 5 ay önce 38 haftalıkken oğlumu kaybettim karnımda kalbı durdu maalesefbenim sütüm gelmemişti bana hastahane de ilaç vermişlerdi rabbim sana sabırlar versin
![]()
Allah hepimize sabırlar versinBaşın sag olsun kardeşim ben de ölü dogum yaptım 5 ay önce 38 haftalıkken oğlumu kaybettim karnımda kalbı durdu maalesefbenim sütüm gelmemişti bana hastahane de ilaç vermişlerdi rabbim sana sabırlar versin
![]()
İlk günler sıkıydı çamaşır öyle şişmişti ki göğüslerim yamuk Bi şekil almıştı biraz esnek olandan giydim içine bez koydum doktor ilaç yazdı ama keser mi bilmiyorumCanim bi seyle sıkica bagla yada bi sutyenin varsa oyle sıki goguslerini sık bude eczaneden kafur yagi bulabilirsen bul goguslerjne sur bi kac gune geri cekilecek sutun canim
Annemler ağrıyor deyince ovala dediler 2 gün yaptım meğerse dokunmamak gerekmiş şimdi de beze baktım kahverengimsiydi kan ta da intihap olmasından korktum buraya yazdımÇok üzüldüm başınız sağolsun.. Allah sabırlar versin akmaya devam eder belli süre göğüs pedi kullanın sağmayın sağdıkça gelir çünkü belli bi zaman sonra kesilmeye başlar
Allahım hepimize sabır versin tekrarlarını yaşatmasın inşBende senin gibi erken dogum yaptim 3 defa hepsinde oyle yaptim canim
Geçmiş olsun basın sağolsun bende 27 haftalık erken doğum yaptım sezaryen ile bir hafta yaşadı çocuğum süt de sağıyordum göğüslerim şişiyordu rengi şeftali suyu gibi ben dostineks diye bir ilaç kullanmıştım kullanabilirsin8 gün önce erken doğum nedeniyle ölü doğum yaptım sütüm geliyor ama göğüslerime koyduğum bez kahverengi oluyor bu süt nasıl gider Bi de rengi normal mi acaba bilen yardım etsin lütfen
Geçer inşAllah Allah’ın izniyle soğuk kompresör yap iyi gelir acısını alır en azından.. bi kaç gün sonra kesilmeye başlar hiç dokunmasaydın keşke.. Ama geçer inşAllah Rabbim ferahlık versin inşAllahAnnemler ağrıyor deyince ovala dediler 2 gün yaptım meğerse dokunmamak gerekmiş şimdi de beze baktım kahverengimsiydi kan ta da intihap olmasından korktum buraya yazdım
Benimki de 24 haftalıktı erken doğum riskin var demediler ilk hamileliğimdi sancım sızı gibiydi doğuracağım aklıma gelmedi kanı görene kadar size demişler miydi erken doğum diye bana da o ilacı yazdıGeçmiş olsun basın sağolsun bende 27 haftalık erken doğum yaptım sezaryen ile bir hafta yaşadı çocuğum süt de sağıyordum göğüslerim şişiyordu rengi şeftali suyu gibi ben dostineks diye bir ilaç kullanmıştım kullanabilirsin
Bilmiyorum ki tecrübesizlik kim ne derse onu yapıyor insanGeçer inşAllah Allah’ın izniyle soğuk kompresör yap iyi gelir acısını alır en azından.. bi kaç gün sonra kesilmeye başlar hiç dokunmasaydın keşke.. Ama geçer inşAllah Rabbim ferahlık versin inşAllah
Yok ben bşr hafta önce kontroldeydim hiç biiey yoktu bir hafta sonra doğum yaptım kanama ağrı sancı bişey yoktu böyle oldu işteBenimki de 24 haftalıktı erken doğum riskin var demediler ilk hamileliğimdi sancım sızı gibiydi doğuracağım aklıma gelmedi kanı görene kadar size demişler miydi erken doğum diye bana da o ilacı yazdı
Doğru söylüyorsun.. herşeyden çare arıyorsun işte.. Allah şifa versin inşAllahBilmiyorum ki tecrübesizlik kim ne derse onu yapıyor insan
Bende daha 2 gün öncesinde gitmiştim sadece suyu biraz fazla gibi dedi başka hiç birşey demedi bu bazılarına nasıl diyorlar erken doğum riskin var diyeYok ben bşr hafta önce kontroldeydim hiç biiey yoktu bir hafta sonra doğum yaptım kanama ağrı sancı bişey yoktu böyle oldu işte
Çıkarken hemşireye sordum hangi ilaçlar var diye süt giderici dedi ama yoktu bende doğumun 5. Günü gidip aldım içinde 8 tane 2 tanesini yut dediDoğumdan sonra doktorun vermesi gerekirdi.
D... İsimli bir ilaç verilir genelde içinde 2 tablet olur
Ayrıca sıkı göğüs bandaji önerilir