• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler erken dogum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

_cybell_

canım yavrularım
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
67
1
86
Osmaniye
27 haftalık 600 gr dogup bebegı yaşayan varmı ? gorumcem dogum yaptı bebiş 10 gundur kuvezde :1no2:

çok geçmiş olsun yaşayan var elbette ve bu bebeğe bağlı bişi mesela solunum durumu nedir makineyemi bağlı beslenmeye geçildimi zor bi süreç ama ben çok gördüm yaşayan Allah bilir...acil şifalar diliorum.

var tabii benim arkadaşımın bebeği BıZıM KÜÇÜK KIZLARDAN DEFNE 26 haf.600 gr şimdi kocaman 1 yaşında korkup evham yapamayın kızlar sağlıkla büyümeleri için onlara yardım edin evhjam onları olumsuz etkliyor canım biran önce büyü de resmini görelim

saolun kızlar bebekge anne sutu verılıyormuş onu bılıyorum solunum cıhazına baglımı bılmıyorum dogumdan 2 gun once akcıger ıgnesı vurmuşlardı allah butun bebeklere saglık sıhat versın amin

serıfecım gec oldu ama genede soyleyeyım başın saolsun olen bebegın ıcın şimdı hamılemısın ? hamıleysen allah saglıklı kucagına almayı nasıp etsın

çok geçmiş olsun... Allah anasına babasına bağışlasın. benimde aynı riskim var. dikiş atıldı sürekli yatıyorum.26 haftalık gebeyım. sizin doğum nerde oldu? bebek hangi hastanenin küvezinde. ben yeditepeye gıdıyorum ama kuvezın gunlugu 1.500 tl. zeynep kamili düşünüyorum ama hangi doktor ıyıdır bılmıyorum.yardımcı olabılecek arkadaşlar varsa cok sevınırım

saol canım senınkınıde kucagına almak nasıp olur ışallah bebek adana başkent hastanesınde perşembe gunu enfeksıyon kapmıştı noldu bılmıyorum solunum cıhazından cıkmıştı anne sutu bıle alıyodu şimdılık bışey dıyemıyoruz dıyolar 600 gr dogmuştu 830 gr olmuş 20 gunluk falan oldu dogalı

saol canım senınkınıde kucagına almak nasıp olur ışallah bebek adana başkent hastanesınde perşembe gunu enfeksıyon kapmıştı noldu bılmıyorum solunum cıhazından cıkmıştı anne sutu bıle alıyodu şimdılık bışey dıyemıyoruz dıyolar 600 gr dogmuştu 830 gr olmuş 20 gunluk falan oldu dogalı

Solunum cihazından çıktı ve anne sütü ile kilo almaya başladıysa hiç korkmayın. Düzeliyor demektir. Miniğin ve ailesinin Allah yardımcısı olsun...

27 haftalık 600 gr dogup bebegı yaşayan varmı ? gorumcem dogum yaptı bebiş 10 gundur kuvezde :1no2:

Canım ben de 27 haftalıkken dünyaya getirdim oğlumu 56 gün kaldı küvözde bir hafta sonra Allah a şükür 6 aylık olacak
Rabbim annesine sabır versin inşallah sağlıkla kucağına alıp evine götürür. lütfen bebeğini ziyaretlerinde o nu ne kadar çok sevdiğini bu savaşı kazanacağına olan inancını bebeği ile paylaşsın. ve asla karamsar olmasın Rabbim yardımcınız olsun

bende 29 haftalık 12 gun once getırdım bebegımı dunyaya.tek mutlu oldugum an onu gordugum anlar.beynımde sureklı bırbırını kovalayan duşunceler ne kadar olumlu düşünmeye çalışsamda başaramıyorum.sureklı gel gıt yaşıyorum. yavrunuzun herhangı bı saglık problemı var mı? Allah saglıcakla yavrularımızı bıze bagışlasın

arkadaslar ben 26 haftalık hamıleyım ve erken dogum rıskım var rahmımın seklınden dolayı karnımda bazen benı cok rahatsız edıcek sekılde sertlesmeler oluyor erken dogum onlemek ıcın magnezyum takvıyesı dısında herhangı bır ılac vermedı dr sızce bu normalmı su an bıle yatarak yazıyorum altı aydır da yatıyorum zaten ve cok korkuyorum

Back