Erken doğum

Teslime apo

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
59
57
8
31
Arkadaşlar merhaba benim ikizlerim doğdu 33 haftalık. Solunum sıkıntısı olduğu için küvezdeler. Çok kötüyüm sütüm de gelmiyor. Böyle bi sıkıntı yaşayan olduysa bana umut olun. Benim çok güçlü olmam gerekiyormus

Canım benim endişelenme allahın izni ile sağlıklarına kavuşurlar inşallah. Benim arkadaşımın 26 haftalık doğdu çocuğu şu an 5 yaşında ve gayet sağlıklı. Erken doğdukları için toparlamaları gerek sadece. 33 hafta çok kötü değil. Sen kendini rahatlatmaya çalış. İyi düşün iyi olsun.

Çok teşekkür ederim inşallah iyi olurlar bian önce. Ilk doğumum bide böyle olunca baya yıprandım. Sütüm de gelmedi 2 gün oldu sezeryan olalı ne yapabilirim bi bilginiz varmı acaba

Çok teşekkür ederim inşallah iyi olurlar bian önce. Ilk doğumum bide böyle olunca baya yıprandım. Sütüm de gelmedi 2 gün oldu sezeryan olalı ne yapabilirim bi bilginiz varmı acaba
Haklısın tabi zorlu bir süreç ama kendini yıpratmaman gerek. Ilık duş aldıktan sonra göğüslerine masaj yap. Bebeklerini düşün,yoğun bakımda onlara temas et,izin veriyorlarsa kucağına al. Fotoğraflarını çekip sürekli görebileceğin yerlere de koyabilirsin bu hormonları harekete geçirip süt salınmasını sağlar. Hurma yiyebilirsin süt konusunda çok yardımı oluyor genellikle. Ama en önemlisi kötü düşünmekten vazgeç canım.

Üzülmeyin lütfen küvezden sonra çok güzel günler gecireceksinz kuzularinzla tez zamanda çıkarlar inşallah siz iyi olun evet güçlü olunki onlarda güçlü olsun süt içinde normal gelmemesi strese girmeyn sakin geleceği varsada gelmez arkadaşımın bebeği 10 gün kuvezde kalmıştı sütü geç geldi geç emdi ama şimdi 7 aylık çok güzel emiyor Maşallah bol su için dereotu yeyin sabahları tıkanma varsa sıcak masaj yapın.

Kaynımın oğlu 32. Hafta da 1700gram doğdu 1bucuk ay kuvezde kaldı kcok şükür yaşına girdi sapa sağlam.

Lutfen kendinizi bırakmayın dik durmaya çalışın sizin gücünüzle güç bulacaklar. Rabbimin izni ile herşey yoluna girecektir sabır ve dua ile beklemeniz lazım.
Rabbim yar veyardımcınız olsun inşallah.

Tatlım sakin ol benim 3 cocugum var oglum 35 haftalık kızım 30 haftalık son numarada 35 haftalık dogdu oglumla son olan kızım sadece gözetim amaclı küveze gırdı ama 30 haftalık dogan kızım 35 gun küvezde kaldı sütüm gelmiyor diye bise yok bolca su ıceceksın rezene papatya cayları ıceceksın ve emzırıyormus gibi 2 saatte bir düzenli gögsunu sagacaksın

Hayırlı olsun yavrularinizi tez zamanda yuvaniza götürün sağlıkla ins.
Öncelikle sakin olmaya çalışın.
Humananin çaylarından alın.kimyonlu rezene ve stee tee
Galactago damla alın.ve iyi beslenin.onlar yanınızda değilken uyumaya çalışın .dinlenin olabildiğince:)

Çok teşekkür ederim allah razı olsun

Amin inşallah çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim

Tamam dediklerinizi deneye cem.cok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…