erken doğum yardııımmm...

seymakadir

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2013
45
1
6
İstanbul
25 haftalık hamileyim ve hafif kanamam oldu aynı gün içinde o kanama kahverengi lekeye dönüştü 2 gündür bu şekilde leke gelmekte doktora gittim erken doğum riski olabilir dedi benim gibi aynı şeyi yaşayanlar varsa yardımcı olsunlar çok moralim bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum dünyam tersine döndü sanki

ayaklarının altına yastık koy ve tuvalet dışında kalkmadan yat doktor ne verdiyse dakika sektirmeden kullan, o bebeğin en az 3 hafta daha orada kalması çok önemli. rabbim yardımcın olsun. 25 haftalık doğan bebeklerde sağlık problemlerini araştırabilirsin. bu seni yatma konusunda motive edecektir. korkmamaya çalış bu bebeğini de etkiler çünkü. bol bol dua et, herşey öncelikle allahın takdiri, doktorun ciddiye almadıysa başka bir doktora mutlaka görün

Allah yardımcın olsun,korkma bol bol dinlen ayağa kalkma inşallah zamanında hayırlısıyla doğar bebişin

ben çalışıyorum yat hiç kalkma demedi bana yürüyüş yapma olabildiğince dinlen dedi çalıştığımı biliyo sadece büyük bir hastaneye yönlendirdi orda kaydın olsun erken doğum olursa oraya gidiceksin dedi o büyük hastanedeki doktorada görünücem zaten

allah yardımcın olsun arkadaşım umarım bebeğin beklemeyi seçer..

amin sağol ama başka doktora gözüktüm daha büyük üniversite hastanesi bir sürü gelişmiş aletleri var onlar baktı ve erken doğum olmadığını böyle kanamaların çok aşırı olmadığı sürece normal olduğunu söyledi özel hastaneye birdaha gitmem bu kadar sorumsuzluk var işte bi kanama var diye başka hastaneye yönlendiriyolar iikide değiştirmişim doktorumu

Valla benim gorumcem dokuz ay boyunca bahsettiğin şekilde kanamaları olduğunu söylemişti. Erken doğum da olmamış. Bunyeden bünyeye de değişiyor demekki... sen yine de çok yorma kendini.. Allah bebisine vaktinde kavuşmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…