merhabalar,yeni üye oldum.32+6 da erken doğum yaptım,1930 gr 45 cm doğdu kızım,ciğer geliştirici iğne yapılmıştı,ilk anlar solunum problemi olmuş kızımın,sonra normale dönmüş,şanssızlığımız bayram tatiline denk geldik ve doktorumuz izne çıktı,nöbetçi doktorlarda sorumluluk almak istemediği için 10 gün kaldık kuvözde,doktorumuz geldiğinde bu bebek hala çıkmamışmı dedi
herneyse çok uzattım galiba.
hastaneden çıkarken yaptırmamız gerekenlerle ilgili hiçbişey söylenmedi sadece sarılık takibini söylediler.ben internetten araştırarak rop muayenesine götürdüm kızımı.başka neler yaptırmam gerekiyo arkadaşlar,bebeğim şuan düzeltilmiş 2.5 aylık,konuşulanlara gülüyo,kendince auu gibi sesler çıkarıyo,yatırdığım zaman kalkmak için kafasını kaldırıyo,başını dik tutabiliyo,düzeltilmiş 2 aylıkken kilosu 5.5 du normalmi sizce
![KK19 :19: :19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
hastaneden çıkarken yaptırmamız gerekenlerle ilgili hiçbişey söylenmedi sadece sarılık takibini söylediler.ben internetten araştırarak rop muayenesine götürdüm kızımı.başka neler yaptırmam gerekiyo arkadaşlar,bebeğim şuan düzeltilmiş 2.5 aylık,konuşulanlara gülüyo,kendince auu gibi sesler çıkarıyo,yatırdığım zaman kalkmak için kafasını kaldırıyo,başını dik tutabiliyo,düzeltilmiş 2 aylıkken kilosu 5.5 du normalmi sizce