26+2de doğum yaptım.bi bebeğim melek oldu.diğeri 53 gündür küvözde.1.evre beyin kanaması geçirdi ama hamdolsun geriledi ve kayboldu kanama.bebeğim ilerde sağlıklı olacak mı çok endişeliyim.bebeği böyle olup şimdi sağlıklı olanlar yaşadıkları süreci anlatırlarsa çok mutlu olucam.şimdiden saolun arkadaşlar...
26+2de doğum yaptım.bi bebeğim melek oldu.diğeri 53 gündür küvözde.1.evre beyin kanaması geçirdi ama hamdolsun geriledi ve kayboldu kanama.bebeğim ilerde sağlıklı olacak mı çok endişeliyim.bebeği böyle olup şimdi sağlıklı olanlar yaşadıkları süreci anlatırlarsa çok mutlu olucam.şimdiden saolun arkadaşlar...
benim kızımda 26 haftalık doğdu.Şu an 5 yaşında çok sağlıklı çok zeki bir kız oldu.Yaşıtlarını yakalamış durumda.Hiç merak etme kontrollerinizi mutlaka yaptırın.
cnm,çok saol.böyle olumlu örnekleri görmek de moral oluyo bizim gibilere.küvözdeyken kızının sağlık sorunu oldu mu beyin kanaması vs... gibi.biz de oldu da ondan soruyorum.şimdi kızının sağlıklı ve üstelikte çok zeki olduğunu duymak çok güzel.
Ben bu süreci yeni atlatalardanım.36 haftalık doğum yaptım ama ciğerlerle ilgili sorun yaşadaık bebeğim havale geçirdi küvezde. her yeri delik deşik olmuştu. Çok korktum çok ağladım ama şükür sağlıklı bir şekilde çıktı küvezden. İzmirin en iyi proflarına götürdüm emin olmak için sağlıklı olduğunu söylüyorlar. Rabbim hep sağlık mutluluk huzur versin. her gün dua ediyorum kendi bebeğim ve küvezdeki tüm bebekler için. Sende,bebeğinde atlatacak. Allah bu çektiklerimizi hepimize unutturacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?