merhaba;
benim oğlumda 29 haftalıkkken suyumun erken gelmesi nedeniyle 1.590 gr olarak dünyaya geldi.doğumdaan sonra ilk bir iki gün durumu iyiydi sonra solunumm sorunu yaşadık.makinaya bağlandık ben tabuurcu oldum ama hergün onu görmeye gidip sütünü bırakıyordum,çok zorlandım hergeece ağladım.doktorlar yaşama şansının çok az olduğunu yaşasada beyinde sorun yada körlük olabilir dediler bir kere daha yıkıldım.ciğerleri gelişmemişti iğne ile büyütmeye çalıştılar oldu:)solunum cihazı fazla kalmadan çıkardılar.bu sefer böbreğinde büyüme oldu ,zamanla oda geriledi busefer idrarında mikrop oldu(şuan 9, aylık sünnetle bu sorunu aştık).bunuda atlattık derken göz muayenesine başladık sorun vardı bir, iki muayene derken bir gözünden lazer oldu 1.evredeymiş ve şuan durumu çok iyi.sonra fıtık amelliyetıda oldu..
şimdi bunları yazarken yine o günlere döndüm çok üzücü günlerdi 41 gün küvezde kaldıktan sonra bunları yaşamak insanı çok bunaltıyor,eşim hala toparlanamadı ama Allah ın izniyle 5-6 aylıkken yaşıtlarını yakaladı şu an 9 ay bitmek üzere sevgi şefkat onlara çok iyi geliyo ve tabiki dua,o küçücük bedenleri bu zor evreleri bir bir atlatıyolar bütün bebekleri Allah anne babasına bağışlar inş..