• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken doğum yapan arkadaşlar sorun ve daha sonrasıı yardıımm???

ersndrya86

Annesinin Aşkısııı:)
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
209
80
118
38
Merhaba arkadaşlar ben şu anda 25 haftalık hamileyim ve tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım vee bir hafta önce kontrole gittiğimde doktorum plesente previa olduğunu söyledi yani bebeğin eşi rahim ağzına çok yakın ama tam kapatmıyor bunu görünce doktorum kanamam olup olmadığını sordu bende olmadığını söyledim ve olma ihtimali olduğunu eğer olursada acilen hastaneye gitmem gerektiğini kanamayıda durduramazlarsa sezeryan yoluyla bebeğimi alacaklarını söyledi bebişim daha çok küçük haftaların sorunsuz geçmesi için dua ediyorum aranızda erken doğumu kanama ve plesenta previa durumu yüzünden yapanlar varsa yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim teşekkür ederim.a.s.

canım öncelikle yebrik ederim, inşallah sorunsuz şekilde kuzucuğuna kavuşursun:emir_bebek:
benim 16 haftalıkken kanamam olmuştu plasenta previa olduğu saptandı, doktorum zamanla rahim yukarı çıktıkça plasentanın da çıkacağını söylemişti,30. haaftada bile p.previa vardı ama sonra gerçekten de yukarı çıktı
tam rahim ağzını kapatmıyorsa korkma , bir de kanama olup olmamasına dikkat et kanaman kırmızı renkli de olabilir kahverengi akıntı gibi de bu durumda mutlaka dr ile görüşmen gerekir
kendine ve bebişine iyi bak canımopuyorumnanaktan

benim durumumda sana yakın ersndrya86 bende 25 haftalık hamileyim rahim ağzımda açıklık var geçen hafta kanamam oldu ama çok şükür ucundan döndük su an yatıyorum doğuma kadar da yatıcam dua ediyorum biraz daha kalsın içimde sabret diye yavruma inşaallah erken doğum yapmayız da zamanında yaparız tek dileğim bu.sen de sağlıkla alırsın yavrunu kucağına inşaalllah.

:emir_bebek:
benim durumumda sana yakın ersndrya86 bende 25 haftalık hamileyim rahim ağzımda açıklık var geçen hafta kanamam oldu ama çok şükür ucundan döndük su an yatıyorum doğuma kadar da yatıcam dua ediyorum biraz daha kalsın içimde sabret diye yavruma inşaallah erken doğum yapmayız da zamanında yaparız tek dileğim bu.sen de sağlıkla alırsın yavrunu kucağına inşaalllah.

cnm ben 14 haftalıkken hastaneye yattım 23 haftaya kadar kananmam oldu rahim agsı hep acıktı çişimi bile yapamıyordum bçyle kasıntılı kırmızı renkli acık renk sarı her hangi bir kanamada dr git hemen ben 23 haftanın 2 gününde hastaneden cıktıkm annemin ewine psikolojim bozuldu orda dayanamadım cıktım cıkmaz olaydım...23+5 gün sabahtan baslayan bir sancı ama sancı gibi değil sırtıma dogru kasıntı neyse aksama kadar sürdü ramazandı.annem eşim ben biraz geçti deyince yattılar bende sıkıldım kalktım cokacimcoook niyetim onlara süpriz sahurdu senağlama hazırladımda aman allahım bi sancı bebek gelio kaydirigubbakcemile4 hemen has gikaydirigubbakcemile gittik 2 gün sancı cektim suni sancıyla 1.270gr bebişimi dogurdum cnm mutlaka iç çamasırını konyrol et en ufak bişeyde ihmal etme hemen dr git allah bebeklerimize ve bize saglık versin

:emir_bebek:

cnm ben 14 haftalıkken hastaneye yattım 23 haftaya kadar kananmam oldu rahim agsı hep acıktı çişimi bile yapamıyordum bçyle kasıntılı kırmızı renkli acık renk sarı her hangi bir kanamada dr git hemen ben 23 haftanın 2 gününde hastaneden cıktıkm annemin ewine psikolojim bozuldu orda dayanamadım cıktım cıkmaz olaydım...23+5 gün sabahtan baslayan bir sancı ama sancı gibi değil sırtıma dogru kasıntı neyse aksama kadar sürdü ramazandı.annem eşim ben biraz geçti deyince yattılar bende sıkıldım kalktım cokacimcoook niyetim onlara süpriz sahurdu senağlama hazırladımda aman allahım bi sancı bebek gelio kaydirigubbakcemile4 hemen has gikaydirigubbakcemile gittik 2 gün sancı cektim suni sancıyla 1.270gr bebişimi dogurdum cnm mutlaka iç çamasırını konyrol et en ufak bişeyde ihmal etme hemen dr git allah bebeklerimize ve bize saglık versin

canım bebişini 23+5 demi doğurdunnn
bebişin sağlıklımı bende merak ettimmmmCADIARZU

Back